Εγώ πιστέυω ότι τα ναρκωτικά παίζουν ρόλο και στην εμπνευσή και στο τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την μουσική(που ακούς και παίζεις)μιας και αυτή είναι η δουλεία τους,να διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα την διάρκεια που τα πέρνεις ,γιαυτό και θα έλεγα είναι διαδεδομένα στο χώρο της μουσικης ή του ροκένρολλ ας πούμε καλύτερα.Επίσης με μια έννοια έχουν συνδιαστεί με τον αλήτικο και αντισυμβατικό τρόπο ζωής,πράγμα γοητευτικό σε μικρότερες ηλικίες(εκεί που αρχίζουν όλα).
Ούτε έγω πιστέυω ότι σε ένα τουρ με σχεδόν καθημερινά shows παλέυεται με ένα τήλιο.Εδώ μια πρόβα κάνεις για κάνα τρίωρο και μετά για να πέσεις θες κανά δυο ποτά(εγώ τουλάχιστον το παθαίνω).Μην ξεχνάμε και την διάκριση μεταξύ σκληρών και μαλακών.Αλλο να πίνεις κανα μπάφο και να παίζεις καμια πενιά και άλλο να πρέπει να πιεις για να μπορέσεις να πιάσεις το όργανο στα χέρια,η να δέσεις τα κορδόνια απο τα παπούτσια σου.Είναι μεγάλη διαφορά.
Ούτε έγω πιστέυω ότι σε ένα τουρ με σχεδόν καθημερινά shows παλέυεται με ένα τήλιο.Εδώ μια πρόβα κάνεις για κάνα τρίωρο και μετά για να πέσεις θες κανά δυο ποτά(εγώ τουλάχιστον το παθαίνω).Μην ξεχνάμε και την διάκριση μεταξύ σκληρών και μαλακών.Αλλο να πίνεις κανα μπάφο και να παίζεις καμια πενιά και άλλο να πρέπει να πιεις για να μπορέσεις να πιάσεις το όργανο στα χέρια,η να δέσεις τα κορδόνια απο τα παπούτσια σου.Είναι μεγάλη διαφορά.