Ναρκωτικά και Rock n roll

Οι Radiohead γιναν η τελευταια μεγαλη ροκ μπαντα χωρις (οπως ολα δειχνουν) να κανουν καταχρησεις με γκομενες και ναρκωτικα.

Δεν υπαρχει κλισε. Αλλα η αληθεια ειναι πως καποιες ουσιες σε βοηθουν να βγαζεις στο φως πραγματα κ πικρες που εχεις μεσα σου χωρις να αυτολογοκρινεσαι.

Το κακο ειναι οτι κατα πασα πιθανοτητα θα καεις..Οπως τοσοι και τοσοι. Αν παρεις χαμπαρι οτι καιγεσαι πρεπει ν'αλλαζεις ροτα παραυτα.

Η αληθεια ειναι οτι δεν τις χρειαζεσαι τις ουσιες, υπαρχουν κι αλλοι δρομοι, δε χρειαζεται να καταστρεψεις το μυαλο σου.

TA ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ

ΟΞΕΙΔΩΤΙΚΟ ΣΤΡΕΣ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΟΠΟΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΜΥΝΘΕΙ

ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΚΕΨΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΣΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΙΜΑΤΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ

ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ.

ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΒΛΑΚΑΣ ΕΚΑΝΑ ΜΠΑΦΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ

ΚΟΡΟΙΔΕΥΑ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΧΕΙ

ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ.

ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΝNΑΒΕΛΑΙΟ(hemp seed oil) ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΟΥ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΙΟΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΛΛΕΡΓΙΚΟ.

ΕΤΣΙ ΑΠΕΤΥΧΕ ΚΑΙ Η ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ ΧΙΠΠΗΔΩΝ. ΤΟΥΣ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ.

ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΡΤΗΣΙΟΓΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ(ΚΡΕΑΣ,ΚΑΦΕΣ,ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ,ΓΛΥΚΑ ΚΤΛ)

theStratWithin είπε:
Οι Radiohead γιναν η τελευταια μεγαλη ροκ μπαντα χωρις (οπως ολα δειχνουν) να κανουν καταχρησεις με γκομενες και ναρκωτικα.

Δεν υπαρχει κλισε. Αλλα η αληθεια ειναι πως καποιες ουσιες σε βοηθουν να βγαζεις στο φως πραγματα κ πικρες που εχεις μεσα σου χωρις να αυτολογοκρινεσαι.

Το κακο ειναι οτι κατα πασα πιθανοτητα θα καεις..Οπως τοσοι και τοσοι. Αν παρεις χαμπαρι οτι καιγεσαι πρεπει ν'αλλαζεις ροτα παραυτα.

Η αληθεια ειναι οτι δεν τις χρειαζεσαι τις ουσιες, υπαρχουν κι αλλοι δρομοι, δε χρειαζεται να καταστρεψεις το μυαλο σου.
you speak wise words my friend.Beautiful words.

panoslydios είπε:
ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΝNΑΒΕΛΑΙΟ(hemp seed oil) ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΟΥ....
Αν το καπνισω τι λες να γινει?
chin2.gif

panoslydios είπε:
TA ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ

ΟΞΕΙΔΩΤΙΚΟ ΣΤΡΕΣ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΟΠΟΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΜΥΝΘΕΙ

ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΚΕΨΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΣΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!
Δηλαδη αν βάλω το κεφάλι κάτω και τα πόδια ψηλά θα έχω το ίδο αποτέλεσμα; Ε ρε πουτάνα βαρύτητα, είσαι μεγάλη μαστούρα.

ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΒΛΑΚΑΣ ΕΚΑΝΑ ΜΠΑΦΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ

ΚΟΡΟΙΔΕΥΑ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΧΕΙ

ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ.
Για το ΗΜΟΥΝ δεν είμαι και τόσο σίγουρος.

ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΡΤΗΣΙΟΓΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ(ΚΡΕΑΣ,ΚΑΦΕΣ,ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ,ΓΛΥΚΑ ΚΤΛ)
Φιλαράκι, έχεις ένα ευρώ; Έλα ρε φιλαράκι, μου τελείωσαν οι πάστες.

theoctapus είπε:
Δηλαδη αν βάλω το κεφάλι κάτω και τα πόδια ψηλά θα έχω το ίδο αποτέλεσμα;
Aν σου αρεσει να βαζεις το κεφαλι κατω

και τα ποδια ψηλα

εγω δεν εχω κανενα θεμα.

Δικα σου γουστα.

panoslydios είπε:
Aν σου αρεσει να βαζεις το κεφαλι κατω

και τα ποδια ψηλα

εγω δεν εχω κανενα θεμα.

Δικα σου γουστα.
Ναι βρε φιλαράκι, πες όμως τι θα γίνει; Έλα και τα μισά έσοδα δικά μου τα μισά δικά σου.

Panos, ειλικρινα φοβαμαι την αντιδραση σου οταν καποτε σταματησεις το "μαυρο" και δεις τα πραγματα αλλιως. Φοβαμαι μη την παθεις και συ σαν τους Τζαμαϊκανους στο γνωστο ανεκδοτο με τη Reggae....
chin2.gif

marathon είπε:
Στην ηλικία σου...κάνε μία εντριβή καλύτερα!
Ποια ηλικια μου βρε Marathon?...
eeee.png

marathon είπε:
ωραίες γνωριμίες έχεις μαέστρο....
τι να πω τώρα; Ντροπή μου...
(Δεν τον ξέρω προσωπικά, αλλά τον είχα στο φατσοβιβλίο να μου σπαέι τα αρτίδια...)

marathon είπε:
Αν θυμαμαι καλα, αυτος ο βλαμμενος ειναι ευρωβουλευτης με το ΠΑΣΟΚ, σωστα? Σε ποιο γυμναστηριο τον γνωρισε αυτον ο Γιωργακης? Στο ιδιο που γνωρισε και την Μπιρμπιλη? ;D

Αν παλι θυμαμαι καλα, αυτο το σουργελο εχει παραιτηθει απο το ΠΑΣΟΚ αλλα οχι απο ευρωβουλευτης. Χαζος ειναι? Που θα ξαναβρει τοσα χιλιαρικα το μηνα?

Θέλω να ελπίζω ότι τα ναρκωτικά δεν αποτελούν πηγή έμπνευσης... εμένα αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι η ενέργεια-διάθεση-εκρηκτικότητα που έχουν οι περισσότεροι (και κάτω και ανω των 50) καλλιτέχνες στις LIVE εμφανίσεις τους..! Δεν ξέρω αν γίνεται σε μια τέτοια ηλικία να είσαι τόσο υπερκινητικός, όσο και να γυμνάζεσαι. Δεν λέω ότι παίρνουν απαραιτήτως ναρκωτικά...

Πάντως το ότι εγώ που αντε να παίξω σε ...20 άτομα μπροστά, χρειάζομαι 1-2-3 ποτάκια  :P  για να το ευχαριστηθώ (και για να βελτιώσω την σκηνική..παρουσία μου  :P ). συνηγορεί στο ότι οι μεγάλοι όλο και κάτι θα κάνουν, αντίστοιχης κλίμακας... Δεν πιστεύω ότι ο πενηντάρης ροκάς ξυπνάει, διαβάζει μια εφημερίδα, πίνει ένα τήλιο και πάει να παίξει σε 20.000 άτομα...

Superfunk είπε:
Εχω αμφιβολίες και για τα 2 κοκκινισμένα... ;D
Εσεις αδυναμοι ανθρωποι,με διωξατε.

Μια φορα φευγω απο αυτο το φορουμ και δεν ξαναγυριζω.

Παλιά που έπαιζα σε συναυλίες, πριν βγω έπινα κανά κιλό ναρκωτικά, τώρα που έκοψα τα λίβε πίνω συνέχεια απ το πορνό μέχρι το βράδυ .

Με εμπνέουν τα ναρκωτικά, άμα δεν τα πιω ,δεν μπορώ να παίξω μουζική .

Τα ναρκωτικά δίνουν ενέργεια και ευεξία , ειδικά τα εξαρτησιαγώνα σε ανεβάζουν τα σρεντ, μαζί και τα τσάκρα, αλλά οι σοφοί γκουρού δεν το διαδίδουν αυτό, το αφήνουν επτασφράγιστο μυστικό για τους καλά μυημένους.

Έχω τον ίδιο γκουρού με τον Κιθ Ρίτσαντς , τον Δαλαλάι Λάμια

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back