NAMM 2025

Please ask for assistance???
Really?
Σηκωτό θα με βγάζανε απο εκει μέσα και πίσω θα ακουγόταν το jack πεσμένο στο πάτωμα με τον ενισχυτή στο 11.
Οι επόμενες μου φώτο θα ήταν να τρώω tacos.

Είναι αρκετοί εργαζόμενοι στο κατάστημα και συνήθως έρχονται αυτοί σε εσένα λίγο αφού μπεις,αλλά ναι,δεν αγγίζεις αν δε ρωτήσεις.
Αλλά όσο ήμουν μέσα δεν είδα κάποιον πελάτη που δεν ήξερε που ήρθε ή τι πρέπει να κάνει.

Έμεινα κάνα δίωρο μέσα,ο χώρος μικρότερος από όσο τον φανταζόμουν/έβλεπα στο YouTube.
Η μυρωδιά στο χώρο είναι κιθαροvintage.
Γενικά τη συνιστώ την επίσκεψη αν κάποιος πάει Los Angeles.

Στο site τους υπάρχουν πολλές από τις κιθάρες,δυνατότητα αποστολής στην Ευρώπη υπάρχει,αρκεί το όργανο να μην έχει βραζιλιάνικο παλίσανδρο.
Αν έχει, παίζει πολύ γραφειοκρατία και μπορεί τελικά να μην είναι η αποστολή εφικτή.

Υ.Γ.Για την ώρα υπάρχει ένα θέμα με τις φωτογραφίες από NAMM,αλλά θα επανέλθω αργότερα.

Να μην τα πολυλογώ, γνωστός κιθαροYoutuber που συμφωνήσαμε να κάνουμε το Tour της Namm μαζί,μου πρότεινε να μην παιδεύομαι με το κινητό,ότι θα βγάζει ότι θελουμε με τη DSLR και θα μου τις στείλει με WeTransfer αργότερα

Όλα πήγαιναν καλά,μέχρι που βγήκε από το χώρο της έκθεσης σε περιοχή που τον προειδοποίησαμε να μην περασει πεζός και φορτωμένος πράγματα,μιας και είχαμε περάσει πριν δύο μέρες με αυτοκίνητο και απλά δεν περνάς χύμα στο κύμα..
Τη συνέχεια την ξέρετε..

Να μην τα πολυλογώ, γνωστός κιθαροYoutuber που συμφωνήσαμε να κάνουμε το Tour της Namm μαζί,μου πρότεινε να μην παιδεύομαι με το κινητό,ότι θα βγάζει ότι θελουμε με τη DSLR και θα μου τις στείλει με WeTransfer αργότερα

Όλα πήγαιναν καλά,μέχρι που βγήκε από το χώρο της έκθεσης σε περιοχή που τον προειδοποίησαμε να μην περασει πεζός και φορτωμένος πράγματα,μιας και είχαμε περάσει πριν δύο μέρες με αυτοκίνητο και απλά δεν περνάς χύμα στο κύμα..
Τη συνέχεια την ξέρετε..
Όχι, για πες 🤔

'Eνα άλλο απο τα πιο κουφά που έχω δει για τη φετινή NAMM, και Κανιμόθριε αν την πετύχεις πουθενά let us know, είναι η Sine της Verso Instruments - μια νεα ηλεκτρική που είναι κατασκευασμένη με τους μαγνήτες πάνω σε μια επιφάνεια σαν έλασμα, που ο παίκτης μπορεί να λυγίσει με ρυθμικό τρόπο, φέρνωντας του μαγνήτες πιο μακριά απο τις χορδές και δημιουργώντας ένα μηχανικό tremolo effect (ή να το χρησιμοποιήσει για να κοντρολάρει άλλα).

Προβολή συνημμένου 50094

Τα συγχαρητήρια μου στο τμήμα σχεδιασμού!
Ευθεια παραπομπή σε εφημερίδα διπλωμένη παραμάσχαλα ή περιοδικό του Kωστόπουλου στο βιαστικό δρόμο για το wc.
Στο site τους υπάρχουν πολλές από τις κιθάρες,δυνατότητα αποστολής στην Ευρώπη υπάρχει,αρκεί το όργανο να μην έχει βραζιλιάνικο παλίσανδρο.
Αν έχει, παίζει πολύ γραφειοκρατία και μπορεί τελικά να μην είναι η αποστολή εφικτή.
Και mother of pearl νομίζω. Ασε... πίκρα.

Και εγώ νόμιζα ότι δεν τίθεται θέμα ασφαλείας σε εκείνη την περιοχή….

To Άναχαιμ γενικά είναι μια χαρά,έχει και τη Disneyland

Αυτό που μας είπαν κάποιοι ντόπιοι μουσικοί για το Los Angeles είναι ότι μπορεί ο ένας δρόμος να είναι οκέι και δύο παράλληλους δρόμους παρακάτω όχι.
O φίλος πήγε κάνα 10 μπλοκ παρακάτω για να βρει κάτι άλλους που πήγαν σε γνωστό streetfoodάδικο.
Απλά οι άλλοι ήξεραν και είχαν πάει με ταξί.

Δε ξέρω ακριβώς το όνομα του δρόμου,απλά ήταν ένας από τους πολλούς που μοιάζουν έτσι

1000012529.jpg

και δεν περνάς εύκολα ειδικά σαν λευκός,πόσο μάλλον σαν τουρίστας με DSLR και σακίδιο.

Μακάρι να ήταν αλλιώς τα πράγματα,αλλά δεν είναι.

Τον Νόρμαν τον είδες; 😜
Ωραία φαίνεται η Ταρζάνα, ωραίο ταξίδι.

Όχι, νομίζω έχει κάποια προβλήματα υγείας.
Όντως,ωραίο ταξίδι.
Πριν λίγο προσγειώθηκα Νέα Υόρκη,άλλος πλανητης.
Θα πάω και εδώ σε μερικά κιθαρομάγαζα.

Αυτό το κατάλαβα, ποιος είναι ο γνωστός YouTuber δεν κατάλαβα

Αν πηγαίνεις σε τέτοια events είναι σχεδόν τα ίδια και τα ίδια άτομα.
Εκθέτες, πωλητές,κιθαρίστες,κιθαροYoutuber..

Εγώ δεν είχα ξαναπάει σε Namm,αλλά έχω συνεχή παρουσία στην Frankfurt Musik Messe και σε παρόμοια ευρωπαϊκά events.
Από εκεί έχω γνωρίσει κόσμο.

Τέλος πάντων,λυπάμαι που τελικά δεν κατάφερα να ανεβάσω φωτογραφίες από τη Namm.
Αν αλλάξει κάτι,του επιστρέψουν του φίλου έστω τις κάρτες μνήμης(λέμε τώρα),θα επανέλθω

Τέλος πάντων,λυπάμαι που τελικά δεν κατάφερα να ανεβάσω φωτογραφίες από τη Namm.
Αν αλλάξει κάτι,του επιστρέψουν του φίλου έστω τις κάρτες μνήμης(λέμε τώρα),θα επανέλθω
Απόλαυσε το ταξίδι σου και άσε τις φωτογραφίες.
Ένα κλικ να κάνουμε στο Google 1000 θα δούμε.

λυπάμαι που τελικά δεν κατάφερα να ανεβάσω φωτογραφίες από τη Namm.
No worries. Το ρεπορτάζ σου είναι εξαιρετικό και χωρίς τις φωτο- Έχεις τις ευχαριστίες μας.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back