Να καταργηθούν τα ερωτικά τραγούδια για ένα χρόνο μπας και ξελαμπικάρ

Status
Not open for further replies.
Michelle είπε:
Εμένα να υιοθετήσεις!! Ο Lord_Goumis είναι μεγάλος, 25 χρονών  :P
Μεγάλος, ε; :):)

:'( :'(

Από εδώ και πέρα λέω να μην κρίνουμε με βάση την ηλικία αλλά με τα κιλά μας. 8)

dmilo είπε:
Μεγάλος, ε; :):)

:'( :'(

Από εδώ και πέρα λέω να μην κρίνουμε με βάση την ηλικία αλλά με τα κιλά μας. 8)
Μεγάλος για υιοθεσία εννοούσα  ;D

και σε σχέση με μένα

Michelle είπε:
Μεγάλος για υιοθεσία εννοούσα   ;D

και σε σχέση με μένα
τοτε κερδιζω εγω που κλεινω τα 17 σε λιγους μηνες ;D

Εκεί κι εγώ συμφωνώ. Αν θες να κάνεις εναλακτική μουσική, αγγλόφωνη, ροκ, κλπ... εε... δύσκολα τα πράγματα.
αυτο και ΜΟΝΟ αυτο ειπα και εγω,και αυτο και ΜΟΝΟ αυτο λεω εδω και χρονια (για την ΕΛΛΑΔΑ βεβαια,αν καποιος την κανει για εξω & τραβηχτει του βγαζω και το καπελλο)

Superfunk είπε:
...(αλλα μη σχολιαζεις τοσο απαξιωτικα οσους ζουν,ή εστω προσπαθουν να ζησουν απο τη μουσικη στη χωρα μας)
συμφωνω απολυτως,ειδικοτερα αυτο ειναι πολυ ασχημο να συμβαινει σε ενα μουσικο φορουμ.ωστοσο εχεις μιλησει πολυ πιο απαξιωτικα κατα καιρους για αλλους ελληνες καλλιτεχνες.γιατι?? ???επειδη τυχαινει να μη σου αρεσουν μηπως?

roubi είπε:
συμφωνω απολυτως,ειδικοτερα αυτο ειναι πολυ ασχημο να συμβαινει σε ενα μουσικο φορουμ.ωστοσο εχεις μιλησει πολυ πιο απαξιωτικα κατα καιρους για αλλους ελληνες καλλιτεχνες.γιατι?? ???επειδη τυχαινει να μη σου αρεσουν μηπως?
Για εμενα παει αυτο? δεν θυμαμαι να το εχω κανει.. πραγματικα.. ουτε κ τωρα πιστευω πως εθιξα τον Στρατη επειδη κανει αυτο που κανει (ασχετα το τι πιστευω εγω)

gskar είπε:
Θα διαφωνήσω κι εγώ, φιλικά πάντα . Σε πολλές φάσεις τις ζωής μου που είμαι χαρούμενος και ευτυχισμένος ακούω πολύ θλιμένη μουσική, διότι μου αρέσει και δεν υπάρχει κανένας ιδιαίτερος λόγος γι' αυτό.
Τωρα το ειδα αυτο οτι το ειχες γραψει, σορυ.

Μ'αρεσει που διαφωνεις!!

Κ σου απανταω με μια απλη ερωτηση!

Καθε μερα???

Μπορεις καθε μερα οπως βλεπω τους περισσοτερους να ακουνε καθε μερα κλαψοτραγουδα?? Δεν ειναι κουλο ρε σεις??

Βλεπω τον κολλητο μου με την κοπελια του να πεταει στα συννεφα κ αν μπω στ'αυτοκινητο του, μεσα παιζει καμμενα του γονιδη που μιλανε για παλιους ερωτες.

Κ ο κολλητος μου ξεκινα: αχ θυμαμαι τοτε με την αννα, θυμαμαι τοτε με την ρουλα.. 

Tι ειναι αυτο ρε παιδια??  Δεν ειναι οτι δεν μ'αρεσει ή οτι το μισω που υπαρχει, απλα δεν καταλαβαινω τον λογο του να το κανω αυτο καθε μερα.

Μου φαινεται περιεργο κ κουλο.. δεν ξερω αν συμμεριζεστε αυτα που λεω.. απλα ετσι μου φαινεται.. πως κατι δεν παει καλα...

Ακούστε σκυλαδικα που να μιλα για τον νεο ερωτα κ το ποσο ευτυχισμενος εισαι! αφου υπαρχουν κ τετοια! Γιατι να καιγεται ο κοσμος με τραγουδια χωρισμου παντα??

Σε τι τους αντιπροσωπευουν? Την εχω καιρο αυτην την απορια...

Η απλα λενε ας ειναι σκυλαδικο κ ας μιλαει για οτι να ναι?

Τοτε παω πασο γιατι γουσταρεις αυτο το ειδος μουσικης ασχετως τα λογια αν ειναι θετικα η αρνητικα.

gskar δεν αναφερομαι σε εσενα με τα παραπανω

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Νομιζω οτι υπαρχει ενας λογος,

που καποιοι Ελληνες μουσικοι "πετυχαινουν" στο εξωτερικο.

ΔΕΝ σκεφτονται σαν Ελληνες,αλλα οπως οι κατοικοι της χωρας που τους φιλοξενει....

Οσοι συνεχισουν να "λειτουργουν" ως Ελληνες σε μια ξενη χωρα,

το μονο που θα καταφερουν ειναι να μεινουν στη "λαντζα" τους... ;D

Οσο για ξενοφωνη μουσικη στην Ελλαδα...

Νομιζω οτι τα εχουν παει καλα μονο αυτοι που απο παιδια εχουν βιωματα με ξενους,

εχουν επιρρεαστει απο αυτους,τις κουλτουρες τους,την αισθητικη τους.

Αν καποιος εχει μεγαλωσει με μπακραουντ τσιφτετελια και κλαρινα,εχει αποκτησει

και την αναλογη αισθητικη.

Πως να καταλαβει πραγματικα την αισθητικη του Ευρωπαιου,αφου δεν εχει ιδεα το πως σκεφτεται και πραττει ενας Γερμανος,Αγγλος,Γαλλος.

Οποτε πως να του δωσει και μουσικη ν'ακουσει?? Κλαρινοροκ η ψυχρες αντιγραφες ??

Θα μου πειτε...μπορει να μην ξερει πως σκεφτεται ενας Ευρωπαιος,

ομως εχει σπουδασει τοσα χρονια,εχει πτυχια,ειναι ταλαντουχος.....

Τοτε θα τα παει μια χαρα ως εκτελεστης καποιας ορχηστρας.

Με την ευρυτερη εννοια ROCK ομως,καλα θα κανει να μην ασχοληθει,

γιατι θα ειναι (το λιγοτερο) υποκριτης...

Και τοτε θα γραψει ακομα ενα Ελληνικο καψουροτραγουδο,

σε αντιγραμμενο ροκ περιτυλιγμα! ;D

roubi είπε:
για να ασχολουνται μαζι μου οι φαν μου ,σαν και εσενα π.χ.που τα 34 απο τα 36 ποστ σου αναφερονται σε εμενα,αλλοιως τι θα κανουν ολη μερα?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
...το θεμα ηταν να καταργηθει το καψουροτραγουδο ...και πολυ σωστα κατα την γνωμη μου...γιατι πολλοι απο σας δικαιολογειτε μια μουσικη που μας επιβαλλεται "νταβατζιδικα"???και που απευθεινεται σε ατομα μειωμενης αντιληψης?...εκτος και αν ζειτε ολη την ημερα στο δωματιο σας διπλα στους δισκους σας και ακουτε απο τα "αγαπημενα σας...η μηπως εχετε συμφεροντα απο αυτα τα σκουπιδια....?

yann είπε:
Νομιζω οτι υπαρχει ενας λογος,

που καποιοι Ελληνες μουσικοι "πετυχαινουν" στο εξωτερικο.

ΔΕΝ σκεφτονται σαν Ελληνες,αλλα οπως οι κατοικοι της χωρας που τους φιλοξενει....

Οσοι συνεχισουν να "λειτουργουν" ως Ελληνες σε μια ξενη χωρα,

το μονο που θα καταφερουν ειναι να μεινουν στη "λαντζα" τους... ;D

Οσο για ξενοφωνη μουσικη στην Ελλαδα...

Νομιζω οτι τα εχουν παει καλα μονο αυτοι που απο παιδια εχουν βιωματα με ξενους,

εχουν επιρρεαστει απο αυτους,τις κουλτουρες τους,την αισθητικη τους.

Αν καποιος εχει μεγαλωσει με μπακραουντ τσιφτετελια και κλαρινα,εχει αποκτησει

και την αναλογη αισθητικη.

Πως να καταλαβει πραγματικα την αισθητικη του Ευρωπαιου,αφου δεν εχει ιδεα το πως σκεφτεται και πραττει ενας Γερμανος,Αγγλος,Γαλλος.

Οποτε πως να του δωσει και μουσικη ν'ακουσει?? Κλαρινοροκ η ψυχρες αντιγραφες ??

Θα μου πειτε...μπορει να μην ξερει πως σκεφτεται ενας Ευρωπαιος,

ομως εχει σπουδασει τοσα χρονια,εχει πτυχια,ειναι ταλαντουχος.....

Τοτε θα τα παει μια χαρα ως εκτελεστης καποιας ορχηστρας.

Με την ευρυτερη εννοια ROCK ομως,καλα θα κανει να μην ασχοληθει,

γιατι θα ειναι (το λιγοτερο) υποκριτης...

Και τοτε θα γραψει ακομα ενα Ελληνικο καψουροτραγουδο,

σε αντιγραμμενο ροκ περιτυλιγμα! ;D
καλύτερα δεν θα μπορούσε να τεθεί το ζήτημα!

+10000000!

Όλα είναι θέμα πλύσεις εγκεφάλου...

Ούκ λίγες φορές έχουμε ακούσει κομμάτια που δέν πρέπει να έχουν βγεί...κ όμως άν τα παίζουν τα ραδιόφωνα κ οι τηλεοράσεις κάθε λίγο κ λιγάκι τα γουστάρει μετά ο κόσμος!!! ;D

Άν κ κάτι τέτοιο προσωπικά δεν μ΄αγγίζει καθόλου!!!! 8) 8) 8)

Ε ναι ρε φίλε! Μπράβο! Τελευταίο παράδειγμα που μου έρχεται στο μυαλό... μύρωνας στρατής! Ήμαρτον που λέει και ο Γερωργίου! Ακούμε την βλακεία του 100 φορές την μέρα! Μια μπάντα με 15χρονα φυντάνια καλύτερα κομμάτια γράφει! Έλεος, ας σταματήσουν να υποτιμούν την νοημοσύνη μας!

Άστον αυτόν πολύ έχουμε ασχοληθεί μαζί του κ θα τον γκαντεμιάσουμε κ δέν θα κάνει καριέρα!!!

Ντροπή!!! ;D ;D ;D

...το θεμα ηταν να καταργηθει το καψουροτραγουδο .

αυτό το είδος να καταργηθεί ολόκληρο
χαιρομαι ιδιαιτερα για τις.... δημοκρατικες ευαισθησιες καποιων... ;D ,οπως και για τον διαχωρισμο των ακροατων (δηλ.των ανθρωπων) σε ..ανωτερους ... ::)& ..κατωτερους....προσοχη ομως γιατι ο Σταλιν,ο Χιτλερ & ο Μαο καπως ετσι αρχισαν......

Εγώ λέω να καταργηθεί και το μέταλ σύσσωμο γιατί μου πειράζει τα αυτιά.

Α και οτιδήποτε εφέ/πετάλι παραπάνω από overdrive. Επίσης οι humbuckers.

Superfunk είπε:
χαιρομαι ιδιαιτερα για τις.... δημοκρατικες ευαισθησιες καποιων... ;D ,οπως και για τον διαχωρισμο των ακροατων (δηλ.των ανθρωπων) σε ..ανωτερους ... ::)& ..κατωτερους....προσοχη ομως γιατι ο Σταλιν,ο Χιτλερ & ο Μαο καπως ετσι αρχισαν......
Από την άλλη βέβαια Superfunk όπως περιγράφει και ο Όργουελ στο "1984", τα καψουροτράγουδα ήταν τρομερό όπλο του ολοκληρωτικού συστήματος για να κρατά τον λαό αποχαυνωμένο...

Jazzjoker είπε:
Εγώ λέω να καταργηθεί και το μέταλ σύσσωμο γιατί μου πειράζει τα αυτιά.

Α και οτιδήποτε εφέ/πετάλι παραπάνω από overdrive. Επίσης οι humbuckers.
Έχεις κάθε δικαίωμα φίλε μου να σιχαίνεσαι το metal ή οποιοδήποτε άλλο μουσικό άκουσμα, όμως όπως και να 'χει, το ζήτημα είναι άλλο. Το metal, την Jazz, την κλασική μουσική κτλ. δεν πρόκειται να στα επιβάλλει ετσιθελικά κανένα σύστημα. Δεν άκουσα ποτέ μέταλ, τζαζ και κλάσικαλ σε ταβέρνες, παραλίες, ραδιόφωνα, γάμους, βαφτίσεις, πάρτυ, κλαμπς κτλ. κτλ. παρά μόνο αυτές τις αηδίες με το τόσο "βαθύ" νόημα και το άλλο τόσο "βαθύ" λαρύγγι (βλέπε άπειρο echo)... Προσωπικά δεν θέλω να καταργηθεί τίποτα, απλά να μην υποτιμούν τόσο πολύ την νοημοσύνη μας θέλω. Το σύστημα έχει φτάσει πια να χαρακτηρίζει ροκ τον Δάντη, την Πέγκυ Ζήνα και τον Μητροπάνο. Ας καταλάβουν κάποιοι επιτέλους ότι τα σύνορα έχουν ανοίξει και ότι δεν μπορούμε να κοροϊδευόμαστε άλλο πια.

Superfunk είπε:
Σωστά!!!! ;D ;D ;D[/img]

op.png

Costas-Grinder είπε:
Το σύστημα έχει φτάσει πια να χαρακτηρίζει ροκ τον Δάντη, την Πέγκυ Ζήνα και τον Μητροπάνο.
Α, δεν εχεις δει την Ζηνα να κανει stage diving για αυτο τα λες αυτα!!!

Το "δειξε μου τους ακροατες σου να σου πω τι θα παιξεις" το ξερετε? Το playlist των media , δημιουργείται πλήρως απο ότι εκφράζει την συντριπτική πλειψηφία των ακροατών. Οι ακροατές ακούνε μουσικούλα στο αυτοκίνητο, στο γραφείο, την ώρα που μαγειρεύουν και κανουν δουλειές στο σπίτι. Όσο λιγότερο προβληματίζονται αυτες τις στιγμές τόσο το καλύτερο. Εντελώς δημοκρατικά, τα ράφια των δισκοπουλειών, είναι πήχτρα σε ποικιλία και επιλογές για τον καθε ένα απο εμας. Διοτι η μουσική ειναι και θέμα επιλογής. Εαν περιμένεις απο άλλους, μπορει να μεινεις και νηστικος.

Status
Not open for further replies.

Trending...

Νέα θέματα

Back