- Πόντοι
- 1,018
Φίλε zampination καθόλου δε θέλω να σε προσβάλλω αλλά δεν μπορώ να μην το πω πραγματικά. Διάβασα τις 2 πρώτες παραγράφους του κειμένου σου.zampination είπε:Παντως παιδια δεν ειναι μονο τα κλαρινα κ τα σκυλαδικα το θεμα.
Πριν το πασχα αναγκάστηκα να παω με την κοπελα μου για να μην της χαλασω το χατιρι σε ενα bar-club στο λιμανι στη θεσσαλονικι..
Κ αυτα που συμβαινουν πραγματικα νιωθω πως η ανθρωπινη ελληνικη φυλη εχει φτασει στον αποπατο του μεγαλυτερου βοθρου!!
Μπαινουμε σε ενα κ γινοταν το αδιαχωρητο!! νερο να πετουσες στον αερα κατω στο πατωμα δεν θα φτανε. Ολες οι μουρες ξινισμενες επειδη δεν μπορουσαν να παρουν αερα κ ενα σωρο βλακες να προσποιουνται οτι περνανε τελεια! Τι υποκρισια θεε μου!!
Φυγαμε κατευθειαν απο εκει σφαιρα γιατι απλα αυτο ηταν τυραννια κ οχι διασκεδαση..
Ειναι δυνατον να βγαινεις για να σε πατανε???
Το μαγαζι χωρουσε συνολο 200ατομα κ μεσα υπηρχαν 500!!!
Επειτα πηγαμε σε ενα παρεμφερες μαγαζι οπου τα πραγματα ηταν πιο νορμάλ, γεματο μεν αλλα μπορουσες κ να χορεψεις ρε αδερφε εαν ηθελες!
Κ οσες ωρες κατσαμε εκει παρατηρουσα τον κοσμο να μην κουνιεται, να παιζει λιγο τα γονατα κ καλα χωρευω κ μονο αυτο.. αντε κανα 2 κοπελιες χωρευαν σε τραπεζια (παντα υπο την επηρρεια αλκοολ εννοειται) κ 10 καφροι απο κατω να τους πεφτουν τα σαλια κ ολοι καταλαβαινετε τι εννοω..
Διασκεδαση μηδεν! Αν ομως επαιζε beatles, elvis κ γενικοτερα 80's disco τραγουδια ολοι πιστευω θα χορευαν κ θα περνουσαν καλα κ χωρις τονους αλκοολ!
Εχουν αλλο ρυθμο αυτα τα τραγουδια, ειναι χορευτικά! δεν ειναι σαν την καθε 6μηνιτικη βλακεια που βγαινει κ ολοι το θεωρουν χιτ της χρονιας κ πιπες μπλε κ μετα το ξεχασανε.
Ενα αλλο πραγμα που μου εσπασε τα νευρα ειναι οταν αρχισε να παιζει ενα χιπ χοπ τραγουδι αγγλοφωνο κ ο τραγουδιστης παιδια γαυγιζε κανονικα κ δεν εβγαζες γρι απο αυτα που ελεγε! κ ολοι να ξεκινανε κ καλα να χορευουν χιπ χοπ! ετσι ξαφνικα! τα πρωτα 10 δευτερολεπτα του τραγουδιου μονο φυσικα, ισα ισα για να φανουν.
Κ μετα μου λενε για το death metal πως μπορεις κ τα ακους αυτα δεν καταλαβαινω γρι απο αυτα που λεει απορω μαζι σου. κ αν ακουγατε παιδια την χιπ χοπ μαλακια που επαιζε ηταν σαν να ακους cradle of filth σε συνδυασμο με behemoth!
Ενα αλλο σπαστικο ειναι οι φωτογραφιες!!! βλεπεις μια παρεα κοριτσιων στο κλαμπ να μην χορευει κ να μην μιλανε καν μεταξυ τους κ γενικα να περνανε χαλια ωσπου ξαφνικα βγαζει η μια την ψηφιακη της απο την τσαντα!! κ ηταν λες κ εγινε ανασταση!!
χαμογελα, ποζες, κ βγαλε με ετσι, κ βγαλε με αλλιως, κ δεν μ'αρεσει αυτη κ αστα να πανε!
κ μετα τις ανεβαζουν facebook με τιτλο περναμε τελεια! Ποση υποκρισια θεε μου! >
Δεν ξαναβγαινω σε παρομοια μαγαζια!
Δεν μπορείς να μιλάς για τον απόπατο του βόθρου που έχει φτάσει η ελληνική φυλή και να γράφεις τη Θεσσαλονίκη "θεσσαλονικι" ενώ το κείμενό σου να μην έχει ούτε ένα τόνο.