Να καταργηθούν τα ερωτικά τραγούδια για ένα χρόνο μπας και ξελαμπικάρ

Status
Not open for further replies.
Michelle είπε:
Είδα  :P

Είπα ότι το αποφεύγω, όχι ότι δεν το κάνω  ;D ;D
Εφοσον το θελεις δεν θα επρεπε καν να το αποφευγεις επειδη σκεφτεσαι τι θα πει ο καθε ενας για εσενα.. κακως..

Πανε σε κανενα παρτακι ντισκο reggae κ θα με θυμηθεις!

Η καλυτερα ανεβα θεσσαλονικη να παμε μαζι να δεις τι εστι πραγματικος χορος (ακομη κ χωρις αλκοολ) κ αφανταστη διασκεδαση!

Κ πανω απ όλα θα νιωθεις ο εαυτος σου χορευοντας καθως κ ολοι οι υπολοιποι το ιδιο θα κανουν! ;)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Thanasis ibanez είπε:
Φιλε μου σου ευχομαι ολοψυχα να περασεις!!! Ειναι ολες ενδιαφερουσες σχολες, αν και απο τις 3 θα προτιμουσα τις Ευρωπαικες σπουδες στο ΠΑ.ΠΕΙ. Οχι μονο γιατι ειναι πιο...πως να το πω... πιο μεσα στα πραγματα, αλλα γιατι πρεπει να εχει και καλυτερη επαγγελματικη αποκατασταση! Παντως, οπως και να εχει, ευχομαι σε 5 μηνες απο τωρα που θα εχουν βγει και τα αποτελεσματα να μας φερεις τα ευχαριστα!  :D
Ευχαριστώ πολύ!!  :D

Εφοσον το θελεις δεν θα επρεπε καν να το αποφευγεις επειδη σκεφτεσαι τι θα πει ο καθε ενας για εσενα.. κακως..

Πανε σε κανενα παρτακι ντισκο reggae κ θα με θυμηθεις!

Η καλυτερα ανεβα θεσσαλονικη να παμε μαζι να δεις τι εστι πραγματικος(κ χωρις αλκοολ) κ αφανταστη διασκεδαση!

Κ πανω απ όλα θα νιωθεις ο εαυτος σου χορευοντας καθως κ ολοι οι υπολοιποι το ιδιο θα κανουν!
Ευχαριστώ για την πρόταση! Πέρσι το καλοκαίρι πήγα σε beach-reggae party και πάλι λίγοι χόρευαν όμως (εγω χόρευα πάντως)...

Πάντως πριν 2 μήνες κάναμε πάρτι σπίτι μου εγώ και 2 φίλοι μου... Επαιξαν και reggae κατα τις 3  ::)

Ευτυχώς δεν έχω προβλήματα με τους γείτονες!  :)

Κανε αυτο που γουσταρεις κ γραψε τους στενομυαλους που κοιτανε μονο το τι κανει ο αλλος κ δεν κοιτανε τα χαλια τους κ σε τι ανθρωπους εχουνε πλεον καταντησει.

Καλη επιτυχια να εχεις κ απο εμενα! ;)

dc είπε:
ευτυχως οχι

...τοτε γιατι με χαρακτηριζεις χιτλερικο σταλινικο κλπ εμενα και τους (ομοιους μου???)....επιμελως δεν σε χαρακτηρισα αν και ειναι ευκολο γιατι ουτε κιεγω σε ξερω, αφου εγω ειμαι αυτα που λες τοτε εσυ εισαι το αντιθετο απο αυτο που λες οτι ειμαι εγω χωρις να με γνωριζεις...γινεται να εισαι???

επειδη δεν εχω καμια ορεξη να ξαναμπω στο νοιζ να σου δωσω μια καθυστερημενη απαντηση για την τεχνικη του σλαπ στο μπασσο,οταν ηρθε για πρωτη φορα ο μαιλς ντειβις στον λυκαβητο ο μαρκους μιλλερ επαιξε σε ολα τα κομματια σλαπ και ηταν καταπληκτικος...γιαυτο σταματα να βασανιζεις τα παιδακια επιβαλοντας τους το πρεσιζιον με φλατ χορδες και με πενα...
ωπα.συγνωμη..ΔΕΝ εισαι..σταλινικος...ΑΛΛΟΥ ειναι το προβλημα σου..... ;D ;D

ελληναρας ο modulator... ;D ;D ;D ;D ;D ;D

αν αναφερεσαι σε εμενα ΔΕΝ ειμαι modulator  ;D

ok sorry. τωρα το ειδα...guitar tech superstar!!!

Ρε παιδιά άμα είναι να ξεφύγει τόσο το θέμα και να καταλήξει σε προσωπικές φιλοφρονήσεις δεν ξανανοίγω άλλο και συγνώμη δηλαδή. Εγώ τη γνώμη μου ήθελα να πω και να λάβω γνώμες άλλων μουσικών. Στο κάτω κάτω κάποιος που ασχολείται με τη μουσική έχει σίγουρα τουλάχιστον μία διέξοδο κι αυτή δεν έχει να κάνει με το τι σκέφτεται ο γείτονας (αν με καταλαβένετε)

Φιλικά Γιώργος

gskar είπε:
Ρε παιδιά άμα είναι να ξεφύγει τόσο το θέμα και να καταλήξει σε προσωπικές φιλοφρονήσεις δεν ξανανοίγω άλλο και συγνώμη δηλαδή. Εγώ τη γνώμη μου ήθελα να πω και να λάβω γνώμες άλλων μουσικών. Στο κάτω κάτω κάποιος που ασχολείται με τη μουσική έχει σίγουρα τουλάχιστον μία διέξοδο κι αυτή δεν έχει να κάνει με το τι σκέφτεται ο γείτονας (αν με καταλαβένετε)

Φιλικά Γιώργος
Τι περιμενες δηλαδη?

Ανοιγεις ενα ΓΕΝΙΚΟ θεμα οπου μας λες οτι μπαφιασες απο τα...ερωτικα τραγουδια και οτι οι Ελληνες ειναι κανιβαλοι επειδη τα ακουνε.

Αοριστολογιες,υποκειμενικοτητες και αμπελοφιλοσοφιες δηλαδη,χωρια που κανεις δεν προκειται να στενοχωρηθει επειδη εσυ μπαφιασες...

Το ιδιο το θεμα σου ειναι flame starter φιλε μου και δεν υπηρχε περιπτωση να μη γινουμε ****ς απαντωντας σε αυτο

Μελλοντικα κρατα αυτα τα θεματα για συζητηση μου τους φιλους σου στα ροκαδικα η στα ποιοτικαδικα ,ή οπου τελος παντων συχναζεις....

Υπαρχουν πολυ σημαντικοτερα θεματα που μπορουμε να συζητησουμε εδω μεσα απο το να ξεκατινιαζομαστε και ειμαι σιγουρος οτι μπορεις και καλυτερα....

Superfunk είπε:
Τι περιμενες δηλαδη?

Ανοιγεις ενα ΓΕΝΙΚΟ θεμα οπου μας λες οτι μπαφιασες απο τα...ερωτικα τραγουδια και οτι οι Ελληνες ειναι κανιβαλοι επειδη τα ακουνε.

Αοριστολογιες,υποκειμενικοτητες και αμπελοφιλοσοφιες δηλαδη,χωρια που κανεις δεν προκειται να στενοχωρηθει επειδη εσυ μπαφιασες...

Το ιδιο το θεμα σου ειναι flame starter φιλε μου και δεν υπηρχε περιπτωση να μη γινουμε ****ς απαντωντας σε αυτο

Μελλοντικα κρατα αυτα τα θεματα για συζητηση μου τους φιλους σου στα ροκαδικα η στα ποιοτικαδικα ,ή οπου τελος παντων συχναζεις....

Υπαρχουν πολυ σημαντικοτερα θεματα που μπορουμε να συζητησουμε εδω μεσα απο το να ξεκατινιαζομαστε και ειμαι σιγουρος οτι μπορεις και καλυτερα....
Οκ φίλε μου σόρρυ, δεν πρόκειται πάντως εγώ να ξεκατινιαστώ με κανέναν εδώ. Πάντως βλέπω ότι κι εσύ δεν κατάλαβες τι ήθελα να πω αρχικά αλλά μάλλον δεν διάβασες και τα υπόλοιπα μηνύματα μου στο θέμα. Τη λέξη κανίβαλοι την ανάφερες εσύ κι όχι εγώ, ουδέποτε εννοούσα ότι είμαστε κάτι τέτοιο, μίλησα για τα μέσα τι μουσική προωθούν, αλλά τέλος πάντων, βάζω στην άκρη αυτά για αμπελοφιλοσοφίες κλπ. και μη στεναχωριέσαι δεν θα σε ξανααπασχολήσω με τέτοιες συζητήσεις, έχω κι εγώ καλύτερα πράγματα να κάνω.

Jazzjoker είπε:
-Δε θες να βάζεις τόνους; Με γεια σου με χαρά σου. Δε σε ενδιαφέρει να γράφεις με σωστή ορθογραφία; Πάλι με γεια σου με χαρά σου. Κανένα πρόβλημα από μένα.

-Το πρόβλημά μου αρχίζει όταν κάποιος κατηγορεί την "κατάντια της ελληνικής φυλής" χωρίς  ο ίδιος να μιλάει και να γράφει σωστά ελληνικά. Ας μάθουμε οι ίδιοι  πρώτα σωστά τη γλώσσα μας και μετά ας κατακρίνουμε την κατάσταση της φυλής μας.

-Όσον αφορά το υπόλοιπο σχετικά με την τζαζ που είπες δεν το πιάνω καθόλου. Τζαζ δεν παίζω αλλά δεν έχει σημασία. Η Τζαζ είναι το άκρον άωτον της ελευθερίας και άρα εγώ που μου αρέσουν οι τόνοι δεν μπορώ και να παίζω τζαζ γιατί οι τόνοι περιορίζουν την ελευθερία της έκφρασής μου; Δηλαδή έβγαλες συμπέρασμα ότι είμαι καλουπωμένος από κανόνες επειδή μου αρέσει να γράφω και να μιλάω σωστά τη γλώσσα μου. Δε βγαίνει νόημα.

-Συγγνώμη αν προσεβλήθεις από τα περί τόνων. Νομίζω ότι τώρα ξεκαθάρισα τι ακριβώς εννοώ.
-Ευχαριστω,αλλα οτι ισχυει για μενα,πρεπει να ισχυει για ολους! ;)

-Να γραφει με μολυβι,το πληκτρολογιο ειναι αλλο αξεσουαρ,και θελει αλλη εκπαιδευση.

Ο "κουλος" σ'αυτο,τα χαλαει και με την ορθογραφια...

Δεν ειμαστε ολοι γραφειαδες! ;)

-Συμπερασμα εβγαλα,οχι επειδη θελεις να μιλας και να γραφεις σωστα τη γλωσσα σου,

αλλα επειδη πηγες να  επιβαλεις στον πιτσιρικα (και οσους παιρνει η μπαλλα) τη γνωμη σου...Αλλο υποστηριζω τη γνωμη μου ενθερμα 8),και αλλο επιβαλω! >:(

-Δεκτη... ;D

επειδη δεν εχω καμια ορεξη να ξαναμπω στο νοιζ να σου δωσω μια καθυστερημενη απαντηση για την τεχνικη του σλαπ στο μπασσο,οταν ηρθε για πρωτη φορα ο μαιλς ντειβις στον λυκαβητο ο μαρκους μιλλερ επαιξε σε ολα τα κομματια σλαπ και ηταν καταπληκτικος...γιαυτο σταματα να βασανιζεις τα παιδακια επιβαλοντας τους το πρεσιζιον με φλατ χορδες και με πενα...
@ SF:

Καλα σου λεει το παιδι! 8)

Μονο roundwound!Moλις παλιωσουν γινονται flat!

Ετσι,μεχρι να παλιωσουν προλαβαινεις να σλαπαρεις και λιγο.. ::) ;D ;D ;D

Δεν το κλειδώνουμε γιατί έχει ξεφύγει εδώ και πολλές σελίδες ... Υπάρχουν και π.μ ρε παιδιά για κάποια πράγματα ΆΣΧΕΤΑ με το θέμα.

yann είπε:
@ SF:

Καλα σου λεει το παιδι! 8)

Μονο roundwound!Moλις παλιωσουν γινονται flat!

Ετσι,μεχρι να παλιωσουν προλαβαινεις να σλαπαρεις και λιγο.. ::) ;D ;D ;D
οτι θελει το.."παιδι" ,ο γιατρος ειπε να λεμε ΝΑΙ..... ;D

offtopic @Michelle

Μακριά από το ΦΠΨ. Έχω πέντε φίλες που έχουν τελειώσει ΦΠΨ εδώ και 4 χρόνια και οι πέντε δεν έχουν κάνει τίποτα με το πτυχίο τους. Είναι ο ορισμός της αοριστολογίας.

Ναι στο ΠαΠεί. Περισσότερες δυνατότητες μεταπτυχιακών αλλά και εδώ λίγο θολά τα πράγματα με το χαρτί.

Όπως και να έχει, καλή επιτυχία.

Αφήστε τα λόγια, βάλτε να παίζουν οι Bee Gees, αρπάξτε ένα ετερόφυλο και σπάστε τα κορμιά σας. Αφήστε τους ξενέρωτους να κοιτούν.

Dance baby, dance...

;D

Εγώ λέω να μην καταργηθούν κι όποιος θέλει να τα 'κούει.  :'( :P ::)

distortion είπε:
αυτο ειναι φασισμος φιλος..... ;D ;D

distortion είπε:
αυτο ειναι φασισμος φιλος..... ;D ;D
Συναισθηματικος φασισμος ειναι.;D

Κατι μου λεει  ::) οτι ο ντιστορσιος ειναι στρατοκαστορας,

και την κανει να κλαιει καλα τη στρατουλα... ;D

Διαβάζω αποσπασματικά και αδιάφορα το θέμα.

Ενας πολυ καλός κιθαρίστας και μέλος του φόρουμ (gskar) κατέθεσε την προσωπική του άποψη για αυτά που παρατηρεί γύρω του και ζήτησε να ακούσει και άλλες απόψεις : μια χαρά ως εδώ, κουβέντα να γίνεται.

Το πώς φτάσαμε σε αντιπαράθεση και προσωπικές προσβολές δεν το πιάνω, ίσως έχετε όλοι κάτι να χωρίσετε μεταξύ σας, στο οποίο εγώ δεν έχω μερίδιο. Συνιστώ σε όλους τους συμμετέχοντες σε αυτή την ανούσια κατάσταση να επαναπροσδιορίσουν το βαθμό ευθιξίας, αλλά και την επιθετικότητά τους, τουλάχιστον προς τους συναδέλφους τους μουσικούς.

Κλειδώνω προσωρινά, πραγματικά σκεφτείτε πόση σημασία έχουν οι διαφωνίες σε αυτό το ζήτημα και η επιβολή των απόψεων σας στους υπολοίπους.

Status
Not open for further replies.

Trending...

Νέα θέματα

Back