- Πόντοι
- 36
Κουφη Λεοπαρδαλη, υπάρχουν αυτοί που λένε ότι μπορούν κι αυτοί που πράττουν. Τους πρώτους δεν τους εμπιστεύομαι. Μαλλον είμαι τρελός.
Λενε οτι μπορουν να βρουν αρνητικη υλη.. αλλα το πραττουν στα μαθηματικα. :theoctapus είπε:Κουφη Λεοπαρδαλη, υπάρχουν αυτοί που λένε ότι μπορούν κι αυτοί που πράττουν. Τους πρώτους δεν τους εμπιστεύομαι. Μαλλον είμαι τρελός.
Λένε πως δεν μπορούν να βρούν αρνητική ύλη ... σκέτο.Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:Λενε οτι μπορουν να βρουν αρνητικη υλη.. αλλα το πραττουν στα μαθηματικα. :
Αντε επιτελους. Πονεσανε τα μυαλα μου και τα ματια μου. Ξεσηκωνεις ασυνδετα κομματια επιστημης απο το ιντερνετ, που παρεπιπτοντως δεν καταλαβαινεις (οπως τη renormalization theory) και κανεις τον εξυπνο.Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:Αυτή ειναι η τελικη μου απαντηση.
Σαν τα πειράματα του cern, ένα πράμα: ξεκινήσαμε από ένα συμβάν (το live) και φτάσαμε στο χάος. ;D ;D ;Dotto## είπε:Το θεμα ξεκινησε με τους deerhoof (γιατι γραφουμε σε μουσικο φορουμ) και ξαφνικα βρεθηκες να μιλας για ταξιδια στο χρονο και θεωριες επι θεωριων.
Γραφικός δεν γίνεσαι με google search αφού τελικά αν αγαπάς ένα θέμα την βασική σου πληροφόρηση την παίρνεις απ' το internet. Γραφικός γίνεσαι όταν το παίζεις γνώστης ενώ δεν είσαι και επιμένεις σε μια θέση που για να έχεις εμπεριστατωμένη άποψη πρέπει να έχεις αποδείξει την ακαδημαική και επαγγελματική σου επάρκεια. Ο Κακού και ο κάθε Κακού μπορεί να λένε και βλακείες που και που, δεν είναι υπολογιστές ούτε υπάρχει κάποια αστυνομία γνώμης που πρέπει να φοβούνται, αλλά αυτό δεν μειώνει την αξία τους. Είναι επαγγελματίες και έχουν αποδείξει επανειλημμένα ότι έχουν έργο να επιδείξουν. Το να έχουμε ακροβολιστεί σε μια γωνιά περιμένοντας πότε θα διαβάσουμε μια γνώμη στο internet που εμείς θεωρούμε βλακεία για να πούμε πως ο Χ Κακού είναι δημαγωγός είναι από περιττό ως αστείο.otto## είπε:Με google search δε γινεσαι γνωστης φυσικης, γραφικος γινεσαι.
Μα εγω δεν ειπα οτι δεν παιρνεις βασικη πληροφορηση. Ειπα οτι δε γινεσαι φυσικος και κατ' επεκταση ό,τι αλλο απαιτει σοβαρη μελετη και αφοσιωση. Τελος παντων, ας μην χαλαμε και αλλο το thread του mustafank.theoctapus είπε:Γραφικός δεν γίνεσαι με google search αφού τελικά αν αγαπάς ένα θέμα την βασική σου πληροφόρηση την παίρνεις απ' το internet. Γραφικός γίνεσαι όταν το παίζεις γνώστης ενώ δεν είσαι και επιμένεις σε μια θέση που για να έχεις εμπεριστατωμένη άποψη πρέπει να έχεις αποδείξει την ακαδημαική και επαγγελματική σου επάρκεια. Ο Κακού και ο κάθε Κακού μπορεί να λένε και βλακείες που και που, δεν είναι υπολογιστές ούτε υπάρχει κάποια αστυνομία γνώμης που πρέπει να φοβούνται, αλλά αυτό δεν μειώνει την αξία τους. Είναι επαγγελματίες και έχουν αποδείξει επανειλημμένα ότι έχουν έργο να επιδείξουν. Το να έχουμε ακροβολιστεί σε μια γωνιά περιμένοντας πότε θα διαβάσουμε μια γνώμη στο internet που εμείς θεωρούμε βλακεία για να πούμε πως ο Χ Κακού είναι δημαγωγός είναι από περιττό ως αστείο.
Ναι, ναι, συμφωνώ, αλλά δεν γίνεσαι γραφικός απ' αυτό.otto## είπε:Μα εγω δεν ειπα οτι δεν παιρνεις βασικη πληροφορηση. Ειπα οτι δε γινεσαι φυσικος και κατ' επεκταση ό,τι αλλο απαιτει σοβαρη μελετη και αφοσιωση. Τελος παντων, ας μην χαλαμε και αλλο το thread του mustafank.