- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 1,843
Το περίμενα. Και σε εμένα, αλλά πολύ πιο σπάνια γιατί εκεί που γράφω ορχηστρικά πετάω μέτρα death metal και μετά σκυλάδικο και εκνευρίζονται.Κατεβαίνουν αγαπητέ.

Το περίμενα. Και σε εμένα, αλλά πολύ πιο σπάνια γιατί εκεί που γράφω ορχηστρικά πετάω μέτρα death metal και μετά σκυλάδικο και εκνευρίζονται.Κατεβαίνουν αγαπητέ.
οκΝαι. Μετά την αναβάθμιση μόνη της ενεργοποιήθηκε.
Παίζεις κάτι σε αυτό το στιγμιότυπο; Ή απλά είναι ανοικτό.
Το θέμα ειναι να μην κολλάει όπως είπε ο manos και κάλει pops και drops.Παίζεις κάτι σε αυτό το στιγμιότυπο; Ή απλά είναι ανοικτό.
Αν είναι απλά ανοικτό είσαι ήδη στο 14%
Δεν τα έχω δουλέψει, αλλά τα πολλά effects την κάνουν τη ζημιά.Στο 24% μόλις πατήσεις ένα sustain πετάλι και φύγεις για το επόμενο μετρό είναι ήδη στα 30-35% όχι μόνο Τσικ θα ακούσεις θα το πάρεις , θα το πετάξεις από το μπαλκόνι και θα πας για σουβλάκια.
Όλη η φάση με την arturia είναι ότι είναι γεμάτη εφφέ στα multi sample της.
Θα ήθελα να έβλεπα σε τι μηχάνημα κάνουν τα τέστ και τα βίντεο.
έπαιζα με τον controller και είχα YouTube ανοιχτό και κάποιες σελίδες.Παίζεις κάτι σε αυτό το στιγμιότυπο; Ή απλά είναι ανοικτό.
Αν είναι απλά ανοικτό είσαι ήδη στο 14%
Έχω να ανοίξω μουσικά προγράμματα από τα Χριστούγεννα.εγω θελω να ανεβασεις σ'αυτο το thread ενα demακι!!!
με 4-5 tracks να ακουσουμε!
να ειναι χορευτικο, με σαξοφωνο σαν lead οργανο και κιθαρα παρακαλω!!!
καλα και τα παιχνιδια,,, αλλά σαν τη μουσικη τιποτα!!!!!Έχω να ανοίξω μουσικά προγράμματα από τα Χριστούγεννα.
Έχω ξεχάσει και να παίζω.
Game Over.
Άμα γράψω τίποτα το καλοκαίρι αν μερακλώσω θα το κάνω αλλά προτιμώ να βγαίνω, να δω NETFLIX και να παίζω παιχνίδια. Πήρα και αυτό Προβολή συνημμένου 51396
και δεν έχω προλάβει να το ανοίξω ακόμα να παίζω MAME Shinobi, Double Dragon, Street Fighter και Bubble Bobble να παλιμπαιδισω στο χωριο
Έχει τοσα βίντεο να δεις για το Montage, από εμένα τον καμμένο πια μην περίμενεις πολλα.
Δεν ξέρω αν κάνει και για midi controller![]()
Γράψε μας στο άλλο thread μουσική με αυτό που πήρες, το .... ASTROBOTκαλα και τα παιχνιδια,,, αλλά σαν τη μουσικη τιποτα!!!!!
το Montage, δε με ενδιαφερει!
παρα-παραείναι "φορτωμένο" για'μενα!
γραψε 5 μετρα και ανεβασε το παιζοντας παραλληλα Super Μάριο!!!!!!!!!!! μια χαρα συνδυαζονται και τα 2!!!!!
ουτε εγω μπορω να ανεβασω αυτη τη στιγμη!!!!! πνιγομαι στη δουλεια!!!!