MONTAGE M ESP 2.0 thread

Εσυ εχεις νομιζω και πιο δυνατο μηχανιΖμα.

Οταν δεν ειναι πολυ optimized ενα προγραμμα, εναν δυνατοτερο μηχανημα μπορει να "καμουφλαρει" το προβλημα με brute force.

Και αντιστοιχα, ενα μηχανημα που τη βγαζει γενικα αξιοπρεπως, να ειναι αυτη η ελλειψη η σταγονα που ξεχυλιζει το ποτηρι.
Μου φαίνεται δύσκολο. Κάτι άλλο φταίει. θα το δούμε με τον "ατμό" in person κάποια στιγμή γιατί είμαι και εγώ περίεργος να δω τι συμβαίνει στον φίλο μας. Ο δικός μου είναι overkill ούτως ή άλλως, αλλά θα επιμείνω ότι και ο δικός του στην περίπτωσή μας, overkill είναι.

δεν είναι τόσο βαρύ. Το δουλεύω σχεδόν ένα χρόνο και ας έχω R9. Με αυτούς που έχει ο "ατμός" θεωρώ πως δεν έπρεπε να έχει πρόβλημα. ή ρυθμίσεις στο buffer είναι ή μπορεί κανας σκληρός του συστήματός του (αυτός που το έχει μέσα) να τα έχει παίξει.
Αυτό δεν παίζει. Τρέχω άψογα Spectrasonics. Και Keyscape και Omisphere.
Analog lab 5. Roland cloud. Δεν γράφω πολυκάναλα στο σπίτι. Έχω φτάσει μέχρι 24. Σε plugins.

Κάποτε κάθε plugin το έκανα wav και συνέχιζα. 2005

Αυτό δεν παίζει. Τρέχω άψογα Spectrasonics. Και Keyscape και Omisphere.
Analog lab 5. Roland cloud. Δεν γράφω πολυκάναλα στο σπίτι. Έχω φτάσει μέχρι 24. Σε plugins.

Κάποτε κάθε plugin το έκανα wav και συνέχιζα. 2005
Θα το δούμε με την πρώτη ευκαιρία γιατί όπως είπα, με έχει φάει η περιέργεια και ως γνωστόν τρώω σκάλωμα με αυτά.

Παντως εχω ξαναδιαβασει καμποσες φορες τετοια κοινωνικα δραματα :ROFLMAO: για το montage vst, ισως να βγαζει τιποτα conflicts σε συγκεκριμενα setups
Δηλαδη ο αλλος με τον 7800Χ3D εχει 100 montage ταυτοχρονα; Αφτο ειναι; 😆

- Καλησπερα κ. Thomann, θα ηθελα 99 Montage

- Να τα κανουμε 100;

- Οχι μωρε, 100 ποιος θα τα χρησιμοποιησει; Πιάσε ένα kronos

Φυσικά και κάνω πλάκα.
Έχω πλέον όμως και στο σπίτι Montage M.
Το πρόβλημα ήταν στο midi.
Μέχρι χτες έπαιζα με ένα Studiologic sl73. To πρόβλημα ήταν ότι έστελνα midi από USB ενώ ταυτόχρονα είναι on και το midi out από το καλώδιο. Εκεί το vst δεν ήξερε τι να κάνει. Κακώς μεν αλλά δεν ήξερε.

Σήμερα αγοράσα και ένα Panorama T4 49.
Και είδα το midi καλώδιο.
Το έβγαλα.

Και το vst παίζει απρόσκοπτα.

Προβολή συνημμένου 51554
Όπου δεν εμπλέκεται η AWM με την ANX έπαιξε άψογα. Μόλις επέλεξα ήχο με αυτές τις μηχανές, κλατάραμε. Και ελαχιστοποίησα sampling rate στα 96 και την πολυφωνία και των δύο μηχανών στο 8.
Happy holidays.

Cubase LE AI Elements 11
My friend, αμα έχεις αυτή την έκδοση, ενώ όλες οι εκδόσεις του Cubase μοιράζονται την ίδια sound engine, μπορεί να είναι θέμα κάποιων performance optimizations ιδιαίτερα για VST3 plugin. Δε λέω ότι είναι αυτό, αλλά ενδεχομένως μπορεί να είναι αυτό. Δεν θα έχει το LE το ίδιο multicore allocation με το PRO

Εγώ το δουλεύω στο STUDIO ONE το πλήρες, τον LEADER (κατά cos_dr τουλάχιστο :D ) των DAWs
To POWER-DAW of AGES:D

we have a winner. In Cubase LE11. Το ίδιο άριστο αποτέλεσμα έχω και στο Studio One Pro 7, μόνο εκεί μου έβγαλε την πίστη να στήσω τα midi keyboard, δεν έβλεπε τα sustain pedal....το PRO...ΠΡΟΠΟ
1754689554876.png

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back