- Πόντοι
- 4,208
Κανένα πρόβλημα αν δεν θεωρεί όποιος το έγραψε ότι δεν είναι κομματικό. ¨Η κομματικά εκπορευόμενο (έβαλα τα σχετικά post).
Εγω απλά σουμάριζα ότι διάβαζα. Αν αλλάζετε γνώμη , κανένα πρόβλημα, ούτε κατηγορώ κανέναν. Μην το αποδίδεις όμως σε μένα. Κι εγώ βαριέμαι να το γράφω.
Επιπλέον, και γι' αυτό κάνετε όλοι κο - κο -κο και δεν λέτε λέξη, ο κανονισμός απαγορεύει "Θέματα της επικαιρότητας πολιτικά", όχι κομματικά. Ακόμα πιο ήπιας φύσεως δηλαδή.
Θα απαντήσει κάποιος σε αυτό; ¨Η μήπως θα αρχίσετε να ανασκευάζετε τώρα και ότι το κομμάτι είναι πολιτικό?
Άρα το να αφήνεις υπονοούμενα για άλλους πρέπει τελικά να είναι ο τρόπος σου.
Όπως και το "για άλλα να σου λένε και άλλα να γράφεις".
Πάω πάσο λοιπόν, δεν έχει νόημα να προσπαθώ, γιατί πολύ απλά δεν θέλεις να καταλάβεις (το γιατί δεν ξέρω).
Το κομμάτι μου είναι αδιάφορο.
Ότι λέει το ξέρουμε όλοι γιατί το ζούμε.
Είναι πολύ έξυπνη κίνηση επιχειρηματικά κατά την γνώμη μου (συμφωνώ με JJ), και ακόμα πιο έξυπνη αν έχεις δίκιο εσύ, και τα πήρε από την αντιπολίτευση για να κάνει προπαγάνδα.
Έτσι κι αλλιώς σ' αυτό τον χώρο οι αξίες είναι .... μετρήσιμες σε χρήμα.
EDIT: Είπα ότι ο cos δεν έχει τα βιουζ του Μιθρι και άρα δεν τσεπώνει τα αντίστοιχα φράγκα.
Εσύ όμως υπονόησες (πάγια τακτική σου μάλλον) ότι κάνει κομματική προπαγάνδα, δηλαδή τα παίρνει κανονικά από την αντιπολίτευση.
Τι, όχι?
Τελευταία επεξεργασία από moderator: