εγώ συμφωνώ απόλυτα με τον dekal σε ότι ακριβώς είπε.
μια σωστά συναρμολογημένη partcaster είναι δεκάδες σκάλες ανώτερη από μια εργοστασιακή fender και σίγουρα σου στοιχίζει πολύ πολύ λιγότερο.(και την φτιάχνεις και όπως ακριβώς την θέλεις)
επειδή δοκίμασα τις προάλλες warmoth έχω να πω πως τα mighty mite parts δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα απολύτως....μα απολύτως!!!
παρά πολύ καλά ξύλα, το nut θέλει αλλαγή βέβαια αλλά αν σκεφτείς οτι η warmoth στα δίπλα ακριβώς χρήματα σου στέλνει neck χωρίς καθόλου nut(εκτός αν το πληρώσεις extra) είναι λοιπόν ακριβώς το ίδιο(αλλά πληρώνεις πολύ λιγότερα).
Τα τάστα είναι φανταστικά κομμένα και τριμμένα και ίσως να θέλουν ελάχιστη εως και καθόλου δουλίτσα απτών τεχνίτη που θα συναρμολογήσει την κιθάρα(και τα warmoth θέλουν όπως οι ίδιοι συνιστούν στο site τους)
Τα mighty mite σώματα πάλι είναι πανάλαφρα και είναι2 - 3 κομμάτια(όπως ακριβώς και οι αμερικάνες fender..με την διάφορα πως είναι απo ash το οποίο είναι ακριβότερο απτό alder των fender)
Alter είπε:
3. χαρακτηρας. οι warmoth παιζουν καλα (εγω ετοιμαζομαι να παραγγειλω μια), αλλα δεν εχουν τον χαρακτηρα των fender (βεβαια αυτο εχει αξια για καποιον μονο αν το ακουει, η αν τον ενδιαφερει σαν ηχος).
ο ηχητικός χαρακτήρας του κάθε οργάνου δεν προκύπτει από το ποιος το έφτιαξε η τι γράφει το headstock αλλά από πρακτικά πράγματα όπως τι μαγνήτες φοράει, τι διάταξη έχουν οι μαγνήτες, το μήκος της σκάλας του neck, το υλικό του nut και ο τύπος του τρέμολο.
Εφόσον λοιπόν μια κιθάρα πληρει όλες τις προδιαγραφές που έχει μια fender strat τότε θα ακούγεται 100% fender strat.
Και αυτό σχετικό είναι..... διότι έχω δυό MiM και μια USA και στο παίξιμο η μιά δεν πιάνεται σε σχέση με την ΑΨΟΓΗ USA....
εαν την partcaster την συναρμολόγησε κάποιος που δεν έχει πείρα για αυτή την δουλεια η ένας απτούς πολύ κακούς τεχνίτες των Αθηνων τότε ναι,η fender δείχνει άψογη μπροστά της!!!
Το κλασσικό λάθος που κάνουν όλοι,…
έλα μωρε,10 βίδες είναι, τρυπάνι έχω…σιγά μην πληρώσω 150 Ευρώ!
Και μετά τρέχουν και δεν φτάνουν…..