mighty mite guitar parts

whiteNoise είπε:
Εν ολίγοις... και τα warmoth και τα κινέζικα αξίζουν τα λεφτά τους.
με το συμπάθιο harilatron αλλά τα MM δεν είναι κινεζικα και η λεπτομέρεια αυτή δεν είναι καθόλου μικρής σημασίας.

Οι κορεάτες έχουν την ιαπωνική νοοτροπία της κατασκευής ποιοτικών και λειτουργικών προϊόντων και αυτό αποδεικνύεται καθημερινά.

Καμία μα καμία απολύτως σχέση με τα κινέζικα
Α συγνώμη, νόμιζα ότι τα φτιάχνουν στην Κίνα.  :)

Μόλις τώρα ξαναβρήκα ΠΟΥ είχα διαβάσει ότι είναι κινέζικα αλλά συνειδητοποίησα ότι η "πληροφορία" προέρχεται από ανταγωνιστή.

Συγνώμη πάλι για την (παραλίγο) παραπληροφόρηση.  :)

ΗΡΘΕ ΤΟ ΜΠΡΑΤΣΟ. ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΣΟΝΤΑ.

οι φωτογραφίες είναι χωρίς φλας, για να μη γυαλίζει, γι'αυτό βγήκανε έτσι... :P

Και μία πρόχειρα βαλμένο πάνω στο σώμα, με τις απαραίτητες relic vintage παντόφλες με κολλημένα χνούδια.

ωραιος ο vrass. ;)

εγω την εχω στα χερια μου την κιθαρα ετοιμη εδω και μια βδομαδα.

η καλυτερη strat που εχω παιξει ποτε μου,οτι και να πω ειναι λιγο 8) 8) 8)

Πωπω Vrass ΧΧΧ καταστάσεις  8)

Τι μανουλομάνουλο είναι αυτό δικέ μου!

Χαίρομαι που ο Fast Track θα μπει σε κιθάρα με @@!  ;)

Jasemeister είπε:
Ρε συ Vrass έχεις προσέξει τον αριθμό των μηνυμάτων σου;;;  :D :D 8)
Αμάν?!?!?!?!?! Τι ειν'τούτο?!?!?!

Thanks παιδιά. Το μπράτσο είναι πράγματι φοβερό. Θα κάνω το σχετικό ψάξιμο για το από που με συμφέρει να πάρω τι, και φτάνει η ώρα της συναρμολόγησης!!! Τα καλύτερα έρχονται...

Ρε συ whiteNoise, την έχεις έτοιμη και δεν έχεις ανεβάσει 4.234.102.356.192 φωτογραφίες, τεχνικά χαρακτηριστικά, κλιπάκια videάκια κτλ??

edit....Αυτό με τον αριθμό μυνημάτων διορθώθηκε από μονο του... ???

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Tετοια πυκνοτητα birds eye εχω δει μοναχα σε σε Music Man Axis και Peavey Wolfgang,εχουν ανεβει πολυ τ'ατομα..περσι τετοια εποχη που ειχα παρει ενα μανικι απο την εν λογω εταιρια ΔΕΝ ειχε τετοιας ποιοτητας προιοντα.

Μπραβο και παλι

ΥΓ Βλεποντας τετοια βελτιωση εχω το θαρρος να πω πως παιρνω πισω τα λογια μου περι κατωτερης ποιοτητας σε σχεση με τα Warmoth (τα οποια επισης διαθετω)

Μπραβο και ηδη "μπαινω" για ψαξιμο.. :D

Vrass είπε:
Ρε συ whiteNoise, την έχεις έτοιμη και δεν έχεις ανεβάσει 4.234.102.356.192 φωτογραφίες, τεχνικά χαρακτηριστικά, κλιπάκια videάκια κτλ??
συντομα θα ανεβασω πολυ υλικο,αλλα δεν ειναι δικη μου η camera + και το οτι πνιγομουν στην δουλεια αυτη τη βδομαδα ;)

ΥΓ : νομιζω πως ξερεις ηδη τι μαγνητες θα επιλεξεις ε?

tonerider rules 8)

επίσης το 2 point tremolo του guitarfetish είναι εκπληκτικό(δεν το περίμενα τόσο κορυφαίο) με πολυ punchy ήχο και δεν ξεκουρδίζει την κιθάρα καθόλου μα καθόλου όσο και αν το χειρίζεσαι με μίσος ;D ;D(όπως εγω)

συνδυάζει τον απόλυτα vintage κουδουνιστό blues ήχο με την ευχρηστία ενός floyd rose.

Δεν μπορώ να το πιστέψω πως έδωσα μόνο 40 δολαρια για ένα τέτοιο tremolo.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
whiteNoise είπε:
........................

επίσης το 2 point tremolo του guitarfetish είναι εκπληκτικό(δεν το περίμενα τόσο κορυφαίο) με πολυ punchy ήχο και δεν ξεκουρδίζει την κιθάρα καθόλου μα καθόλου όσο και αν το χειρίζεσαι με μίσος ;D ;D(όπως εγω)

συνδυάζει τον απόλυτα vintage κουδουνιστό blues ήχο με την ευχρηστία ενός floyd rose.

Δεν μπορώ να το πιστέψω πως έδωσα μόνο 40 δολαρια για ένα τέτοιο tremolo.
Thanks... Μόλις μου μηδένισες και τους τελευταίους προβληματισμούς μου για το αν τελικά αξίζει τόσο πολύ ή όχι... ;)

Παιδια μια ερωτηση...παρηγειλα ενα μπρατσο birdseye maple της mighty mite απο ebay και ενα σετ kluson style tuners απο guitar fetish. Υπαρχει περιπτωση να μη ταιριαξουν;

Michael είπε:
Παιδια μια ερωτηση...παρηγειλα ενα μπρατσο birdseye maple της mighty mite απο ebay και ενα σετ kluson style tuners απο guitar fetish. Υπαρχει περιπτωση να μη ταιριαξουν;
καμία περίπτωση να μην ταιριάζουν, μην ανησυχείς ;)

(φαντάζομαι δεν πηρες τα 3χ3 για les paul…. ;D)

whiteNoise είπε:
καμία περίπτωση να μην ταιριάζουν, μην ανησυχείς ;)

(φαντάζομαι δεν πηρες τα 3χ3 για les paul…. ;D)
Ειμαι ασχετος αλλα οχι και τοσο  ;D  Thanks

Vrass είπε:
Αν πήρες αυτά, http://store.guitarfetish.com/viklstnimafi.html

λογικά χρειάζεσαι και αυτά... http://store.guitarfetish.com/nivitucobu.html

ώστε να κάτσουν τα "στενά" vintage κλειδάκια στις πιο φαρδιές τρύπες που χρησιμοποιεί η mighty mite.  Αυτό σύμφωνα με ότι γράφει στο site του GFS...
Oh shit  :-\

Του εχουν τελειωσει του gfs και η παραγγελια μου εχει ηδη αποσταλει. Στην ελλαδα υπαρχει περιπτωση να βρω αυτα τα ανταπτορακια;

Μπορώ και γω πλέον να ποστάρω τσόντες στο thread μιας και πλέον έχω ένα μπρατσάκι birdseye maple με έβενο ταστιέρα, complements of dkall. Προσεχώς after dark  ;)

Έχω ένα τυπικό προβληματισμό: στο forum της MM λέει ότι τα peg-holes είναι 10mm. http://mightymite.axegrinder.com/cgi-bin/blah/Blah.pl?m-1184005909/

Εδώ o τύπος λέει για 3/8".

Απ'ότι βλέπω η ΜΜ δεν έχει option για 3/8" (9,525 mm), τι παίζει;

απο τη φωτογραφια μου φαινονται λιγο μεγαλες οι τρυπες....  ::)

(...σωπα ρε superman που καταλαβες και διαφορα.... ;D)

Του εχουν τελειωσει του gfs και η παραγγελια μου εχει ηδη αποσταλει. Στην ελλαδα υπαρχει περιπτωση να βρω αυτα τα ανταπτορακια;
not even with bullets (ουτε με σφαιρες)...

Απ'ότι βλέπω η ΜΜ δεν έχει option για 3/8" (9,525 mm), τι παίζει;
δεν καταλαβαινω τι θες να πεις αφου η ΜΜ καθαρα γραφει οτι εχει τρυπες 3/8" αποκλειεται αμερικανικη εταιρεια να ποσταρει specification σε μετρικο συστημα.

παντως για να δεις τι κλειδια ταιριαζουν που δες αυτο

http://www.warmoth.com/guitar/necks/necks.cfm?fuseaction=tuners

(σχεδον παντοτε ενα μικρο "ανοιγμα" το χρειαζονται οι τρυπες οταν βαζεις κλειδια,μπορεις να το κανεις ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ χρησιμοποιωντας ενα τρυπανακι απο αυτα που φορανε τα Black n Decker,ΠΟΤΕ βεβαια με Black n' Decker)   

Trending...

Νέα θέματα

Back