mighty mite guitar parts

Λοιπόν κυρίες και κύριοι, κανιμόθριοι και κανέι, ξεθάβω παλαιο καλό θέμα...

Αφού τη λιβάνισα για κανα χρόνο καλα καλα, σήμερα την έχω έτοιμη!!!

Ορίστε λοιπόν...

Αυτός είναι ο περιβόητος παρτσκάστοράς μου που ωρίμαζε ωσαν το Jack Daniels προτού δει τα φωτα της δημοσιότητας...

Μια κοντινότερη άποψη του κορμιού με το βιντάζ 8βιδο πενοπροφυλακτήρα και τους τρεις Dimarzio (Super Distortion, Fast Track1, Cruiser). Το τρέμουλο είναι του GFS.

Τελος δύο κοντινές από το headstock όπου μπήκαν τα κλασσικά vintage kluson-style κλειδιά του Wilkinson.

Ακόμα δεν εχω παίξει αρκετά για να έχω και πολλα να σας πω. Από το πρωτο άκουσμα μου έκανε μεγάλη εντύπωση ο Cruiser neck μαγνήτης. Πολύ πιο γεματος και γλυκός ήχος απ'ότι περίμενα. Επαθα πλακα λεμε.. Ο bridge Super Distortion γκαρίζει και ωρύεται, όπως ήθελα άλλωστε (σφυρίζη και όποτε γουσταρω... :P ;D), και ο middle Fast Track1 είναι ηχητικά κάπου στη μέση. Οι πρώτες εντυπώσεις λοιπόν είναι πολύ καλές. Θα την ψαξω περεταίρω και θα ακολουθήσει και κλιπάκι... (Jasemeister, εδω θέλω βοήθεια...)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πανέμορφη φίλε μου!

Και το μανίκι φαίνεται πολύ ωραίο...!

(η αγορά απο που έγινε..?)

Thanks! Το σωμα και το μανίκι είναι mighty mite αγορασμένα από ebay πριν από ένα χρόνο περίπου. Στις πρώτες σελίδες του θέματος αυτου υπάρχει λεπτομερής συζητηση για αυτά, μιας και είχαμε πάρει αρκετοί τοτε parts. Τα υπόλοιπα εξαρτήματα είναι από guitarfetish και rockinger, και οι μαγνήτες από Καγμάκη.

Trending...

Νέα θέματα

Back