mighty mite guitar parts

Δεν με απασχολεί για το δικό μου μπράτσο, στο κάτω κάτω το μετράω όταν έρθει η ώρα. Όπως είπα η απορία είναι τυπική.

Απλά δεν βλέπω ΠΟΥ το γράφει η MM στο site της. Μόνο παραθέσεις απο ebay βρίσκω και το συγκεκριμένο ποστ στο φόρουμ της ΜΜ...

Τελικα πραγματι δεν μπαινουν τα vintage keys στο MM μπρατσο οποτε αναγκαστικα θα παραγειλω τα conversion bushings απο το guitarfetish.

Michael είπε:
Τελικα πραγματι δεν μπαινουν τα vintage keys στο MM μπρατσο οποτε αναγκαστικα θα παραγειλω τα conversion bushings απο το guitarfetish.
οτι μπαινουν,μπαινουν...αλλα χρειαζεσαι συστολικα ανταπτορακια

Superfunk είπε:
μα το γραφει ο τυπος που πουλαει τα μπρατσα στο ebay... ::)

-3/8" Tuning Peg Holes
το  3/8" ειναι πανω κατω 10mm 
SF δεν διαφωνώ μ'αυτό που λες. Αλοίμονο μιλάμε για κοινή λογική.

Τυπική απορία ήταν γιατί δεν αναφέρει ο ίδιος ο κατασκευαστής στο site του τα specs, όπως κάνουν όλοι.

Anyway, το μπρατσάκι είναι πολύ καλό. Όταν ευκαιρήσω θα ανεβάσω λεπτομερείς φωτογραφίες.

ερωτηση: εκτος απο το metalshop που εχετε ποσταρει εδω, υπαρχει μηπως κανενα σαιτ (εκτος ebay) με  mighty mite πραγματα??

καλοπαιχτη...τι μαγνητες φοραει??? και γενικα τι λεει?

το μπρατσακι ειναι U??? αν και ειχα την εντυπωση οτι μονο c και v βγαζει η migthy mite

Φορα  Tonerider Blues , απο την πρωτη επαφη ακουγονται πολυ καλοι (πριν λιγο την πηρα)

Το μπρατσο ειναι Allparts Fat  (αλλα μιλαμε πολυ....fat)

Περισσοτερα σχολια σε 1-2 μερες  μεχρι να ¨γνωριστουμε΄ καλυτερα και να την

σεταρω στα μετρα μου

Πανέμορφη!!! Το'ξερα ότι θα φτιάξεις κάτι πολύ evil... ;) Το μπράτσο είναι πραγματικά κτήνος!! Φαίνεται ότι έτρωγε όλο το φαγητό του όταν ήταν μικρό.. :P

Οσο για το μέγεθος των τρυπών μην το ψάχνετε, αμα θέλετε kluson style κλειδιά, βάζετε τα conversion bushings απο το guitarfetish και είστε οκ. εγώ τα έβαλα στο δικό μου και κουμπώσαν ολόσωστα χωρίς επιπλέον ανοίγματα στις τρύπες κλπ.

Και μια και είπαμε για εμένα, το project έχει μπει στον πάγο λόγω κάποιων εκτακτων εξόδων που με έχουν κρατήσει πολύ τον τελευταίο μήνα. Μένουν στην ουσία να αγοραστούν οι μαγνήτες, το pickguard και κάποια άλλα ψιλολόγια και να γίνει η συναρμολόγηση.

Vrass είπε:
Μένουν στην ουσία να αγοραστούν οι μαγνήτες, το pickguard και κάποια άλλα ψιλολόγια και να γίνει η συναρμολόγηση.
τι θα έλεγες για 2 suhr v60's(neck-middle) σε τιμή ευκαιρίας?

ΥΓ: πιθανότατα και ο suhr dsv humbucker bridge θα πουληθεί..

Mπα αν θυμαμαι καλά ο Βρασουκος χρειαζεται h-s-h

Εχω καταλήξει ήδη στους μαγνήτες που θα βάλω. Θα είναι όλοι Di Marzio και συγκεκριμένα super distortion, fast track1 και cruiser για τις θέσεις bridge, mid, neck αντίστοιχα. Από αυτούς έχω ήδη τον fast track1 (thanks Jase ;))... Ολοι είναι single coil-sized humbuckers με rails. Είπαμε, είμαι βρωμιάρης τύπος εγώ.. :P ::)

Vrass είπε:
Εχω καταλήξει ήδη στους μαγνήτες που θα βάλω. Θα είναι όλοι Di Marzio και συγκεκριμένα super distortion, fast track1 και cruiser για τις θέσεις bridge, mid, neck αντίστοιχα. Από αυτούς έχω ήδη τον fast track1 (thanks Jase ;))... Ολοι είναι single coil-sized humbuckers με rails. Είπαμε, είμαι βρωμιάρης τύπος εγώ.. :P ::)
no problem φιλαρα.. ;)(αν δεν κανω λαθος αυτος ειναι ο συνδιασμος του andy timmons?)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
λιγο off topic..

υπαρχει ενα μικρο ρισκο οσον αφορα το τελικο αποτελεσμα στην εμφανιση της κιθαρας η του μπασου μας οταν αγοραζουμε parts απο διαφορετικους προμηθευτες. ;)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Τι εννοείς ρίσκο στην εμφάνιση? Οσον αφορά τα χρώματα, ή κατι άλλο? Γιατί ως προς το σχήμα είναι συγκεκριμένα τα πράγματα όσο να'ναι..

Vrass είπε:
Τι εννοείς ρίσκο στην εμφάνιση? Οσον αφορά τα χρώματα, ή κατι άλλο? Γιατί ως προς το σχήμα είναι συγκεκριμένα τα πράγματα όσο να'ναι..
οχι παντα.

πχ πηρα ακομη ενα μπρατσο απο ΜΜ για να το βαλω στην harley benton tele αλλα η υποδοχη για το μπρατσο στο σωμα της harley ειναι λιγο μεγαλυτερη με αποτελεσμα να αφηνει κενο αν μπει το μπρατσο της ΜΜ.

οτι θα παιζει η κιθαρα,θα παιζει..αλλα δεν θα ειναι και η πιο καλαισθητη τελε

φανταζομαι ομως εφοσον τα ΜΜ ειναι fender licence θα ταιριαζουν γαντι σε fender μπρατσο η σωμα αντιστοιχα.

Καλά... αυτό με το κενό στο neck pocket το έχουν ακόμα και οι fender που φτιάχνουν μανίκια-σώματα για να ταιριάζει το ένα με το άλλο. Θεωρείται μόνο αισθητικό πρόβλημα.  :)

harilatron είπε:
Καλά... αυτό με το κενό στο neck pocket το έχουν ακόμα και οι fender που φτιάχνουν μανίκια-σώματα για να ταιριάζει το ένα με το άλλο. Θεωρείται μόνο αισθητικό πρόβλημα.  :)
παντως στην partcaster μου δεν υπαρχει κανενα απολυτος κενο(ολα της ΜΜ εννοητε) ;)

τι καλα που υπαρχουν και οι κορεατες τελικα...... 8) 8)

Trending...

Νέα θέματα

Back