- Πόντοι
- 2,368
μα το γραφει ο τυπος που πουλαει τα μπρατσα στο ebay... :

το 3/8" ειναι πανω κατω 10mm-3/8" Tuning Peg Holes
οτι μπαινουν,μπαινουν...αλλα χρειαζεσαι συστολικα ανταπτορακιαMichael είπε:Τελικα πραγματι δεν μπαινουν τα vintage keys στο MM μπρατσο οποτε αναγκαστικα θα παραγειλω τα conversion bushings απο το guitarfetish.
SF δεν διαφωνώ μ'αυτό που λες. Αλοίμονο μιλάμε για κοινή λογική.Superfunk είπε:μα το γραφει ο τυπος που πουλαει τα μπρατσα στο ebay... :
τι θα έλεγες για 2 suhr v60's(neck-middle) σε τιμή ευκαιρίας?Vrass είπε:Μένουν στην ουσία να αγοραστούν οι μαγνήτες, το pickguard και κάποια άλλα ψιλολόγια και να γίνει η συναρμολόγηση.
no problem φιλαρα..Vrass είπε:Εχω καταλήξει ήδη στους μαγνήτες που θα βάλω. Θα είναι όλοι Di Marzio και συγκεκριμένα super distortion, fast track1 και cruiser για τις θέσεις bridge, mid, neck αντίστοιχα. Από αυτούς έχω ήδη τον fast track1 (thanks Jase)... Ολοι είναι single coil-sized humbuckers με rails. Είπαμε, είμαι βρωμιάρης τύπος εγώ..
:
![]()
οχι παντα.Vrass είπε:Τι εννοείς ρίσκο στην εμφάνιση? Οσον αφορά τα χρώματα, ή κατι άλλο? Γιατί ως προς το σχήμα είναι συγκεκριμένα τα πράγματα όσο να'ναι..
παντως στην partcaster μου δεν υπαρχει κανενα απολυτος κενο(ολα της ΜΜ εννοητε)harilatron είπε:Καλά... αυτό με το κενό στο neck pocket το έχουν ακόμα και οι fender που φτιάχνουν μανίκια-σώματα για να ταιριάζει το ένα με το άλλο. Θεωρείται μόνο αισθητικό πρόβλημα.![]()