mighty mite guitar parts

Λοιπόν, η μαύρη είναι Deluxe Usa "Non more Black" με μάνικα εβένινο χωρίς Dots με μαγνήτες EMG St.L. και ήταν έτσι όπως την βλέπετε.

Η Redburst είναι ΟΛΗ Mighty Mite ακόμα και οι Hot Rails Μαγνήτες οι οποίοι είναι πάρα πολύ δυνατοί, σπλιτάρουν όλοι αλλά εμένα ΔΕΝ μου αρέσουν διότι δεν παίζω τόσο πολύ με τα βρώμικα.

Η burgundy wine είναι Mexicana και φοράει EMG VG (εξαιρετικοί μονοί).

Σε λίγες μέρες θα σας δείξω και τις υπόλοιπες....

Άλλη μια Strat, μιά Tele, μιά SG Gothic με EMG ZW ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ....  ;)

ωραιος φιλαρακι,εχεις αξιολατρευτο κιθαριστικο πλουτο. ;D

συγκρινοντας την mighty mite με τις αλλες δυο?υπερ-κατα?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Την MM την έχουν θάψει οι μαγνήτες, από υλικά κατασκευής είναι Super και στο παίξιμο ΑΨΟΓΗ........... μόνο που δεν γράφει FENDER....

Tο σώμα είναι MONOKOMMATO ash, ο μάνικας Maple με έβενο ταστιέρα, αν δεν έβαζα τρεις διπλούς μαγνήτες..... (αυτό όμως διορθώνεται).

studio54GR είπε:
Την MM την έχουν θάψει οι μαγνήτες, από υλικά κατασκευής είναι Super και στο παίξιμο ΑΨΟΓΗ........... μόνο που δεν γράφει FENDER....

Tο σώμα είναι MONOKOMMATO ash, ο μάνικας Maple με έβενο ταστιέρα, αν δεν έβαζα τρεις διπλούς μαγνήτες..... (αυτό όμως διορθώνεται).
Μονοκοματο ash Mighty mite? Θελω φωτο για να πειστω..

Kostas-5150 είπε:

Μονοκοματο ash Mighty mite? Θελω φωτο για να πειστω..
οντος δεν νομιζω ουτε εγω να ειναι one piece (τουλαχιστον 2-3 σαν τις αμερικανες fender) αλλα who cares?

Δουλεια δεν ειχε ο διαολος ......................

προχωραμε !!  προχωραμε  τα project  ;D

Λοιπόν κύριοι, χτες είδα ένα μπράτσο που μου "μίλησε" και από σήμερα το μεσημέρι έγινε "δικό μου"...

Ιδου...

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEBTOX:IT&item=160205570933&_trksid=p3984.cTODAY.m238.lVI

Παλαβό bird's eye... Ισως και υπερβολικό... Αλλά όμορφο... Ανυπομονώ να το δω και από κοντά τώρα...

Dkall, το φύλλο χαλκού πώς το κολλάς? Είναι αυτοκόλλητο? Από που το βρίσκουμε?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Vrass είπε:
Λοιπόν κύριοι, χτες είδα ένα μπράτσο που μου "μίλησε" και από σήμερα το μεσημέρι έγινε "δικό μου"...

Ιδου...

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEBTOX:IT&item=160205570933&_trksid=p3984.cTODAY.m238.lVI

Παλαβό bird's eye... Ισως και υπερβολικό... Αλλά όμορφο... Ανυπομονώ να το δω και από κοντά τώρα...

τυχερε vrass ;),οταν τα παραγγειλα εγω δεν ειχε ακομη τετοια necks :-[

dkall είπε:

προχωραμε !!  προχωραμε  τα project   ;D
dkall το σωματακι ειναι πολυ πιο ομορφο απο οτι φαινοταν στις πρωτες foto που ειχες ανεβασει.

ΥΓ: θα ειναι εγκλημα αν δεν βαλεις pearl white pickguard 8)

Vrass είπε:

http://www.stewmac.com/shop/Electronics,_pickups/Supplies:_Shielding/Conductive_Copper_Tape.html

Eιναι αυτοκολλητο , παρε την τριαδα θα σου χρειαστουν και τα 3 μεγεθη  (πρεπει να

φτανει για 2-3 κιθαρες)

Μεγεια το μπρατσακι , ειναι οντως λιγο .....υπερβολικο ,αλλα στο τελος οταν ολοκληρωθει

η κιθαρα  μαλλον  θα  γ#$&*%#  ....

whiteNoise είπε:

προχωραμε !!  προχωραμε  τα project   ;D
dkall το σωματακι ειναι πολυ πιο ομορφο απο οτι φαινοταν στις πρωτες foto που ειχες ανεβασει.

ΥΓ: θα ειναι εγκλημα αν δεν βαλεις pearl white pickguard 8)

Ναι , στις πρωτες ειχε φαει το φλας  καταφατσα και τα ειχε δει ολα.

Εχω παραγγειλει και ασπρο και perl , θα δω τι θα του βαλω αναλογα το neck

(εχω και αλλο ενα project που τρεχει και εχω παρει 3 necks )

YΓ  το αλλο δεν σας το λεω , θα το δειτε ολοκληρωμενο  ;D)

Ρε παιδια τα σωματα τα κοβω πολυ σκαμμενα.... Βγαινουν χυμα απο το εργοστασιο για να ταιριαζει οποιοσδηποτε συνδυασμπος μαγνητων (sss,ssh κ.ο.κ) και εχουν φαει το μισο ξυλο...Μου θυμιζουν το σωμα μιας squier που εχω... Απο ποιοτητα τι λενε και κυριως δεν βαζετε καμια συγκριση μεταξυ μιας fender και μιας mighty mite κιθαρας?

makispoll είπε:
Ρε παιδια τα σωματα τα κοβω πολυ σκαμμενα.... Βγαινουν χυμα απο το εργοστασιο για να ταιριαζει οποιοσδηποτε συνδυασμπος μαγνητων (sss,ssh κ.ο.κ) και εχουν φαει το μισο ξυλο...Μου θυμιζουν το σωμα μιας squier που εχω... Απο ποιοτητα τι λενε και κυριως δεν βαζετε καμια συγκριση μεταξυ μιας fender και μιας mighty mite κιθαρας?
το μόνο παραπάνω σκάψιμο είναι αυτό για humbucker στην θέση neck.(πολύ λογικό νομίζω εφόσον τα γούστα διαφέρουν..)

δεν χρειάζεται να το συγκρίνεις με squier, και αμερικάνα fender με humbucker neck έχει το ίδιο σκάψιμο ;)

αν διαβάσεις προηγούμενες σελίδες κάποια παιδία έχουν και mighty mite και fender usa και μέσες άκρες μας λένε τις εντυπώσεις τους.

Παιδία μην κάνετε το λάθος να συναρμολογήσετε την κιθάρα μόνοι σας αν δεν έχετε πολύ καλές τεχνικές γνώσεις και πείρα για την συγκεκριμένη δουλεια.

Είναι λογικό αν γίνει κάτι τέτοιο και συγκριθεί μετά με μια αμερικάνα fender,το αποτέλεσμα να είναι απογοητευτικό και να βγαίνουν λάθος συμπεράσματα.

Σιγα που θα την συγκρινουμε  με αμερικανα fender  , αυτα που θα μπουν επανω

στον υπνο της μονο τα βλεπει η φεντερ  .

Trending...

Νέα θέματα

Back