- Πόντοι
- 36
Μονοκοματο ash Mighty mite? Θελω φωτο για να πειστω..studio54GR είπε:Την MM την έχουν θάψει οι μαγνήτες, από υλικά κατασκευής είναι Super και στο παίξιμο ΑΨΟΓΗ........... μόνο που δεν γράφει FENDER....
Tο σώμα είναι MONOKOMMATO ash, ο μάνικας Maple με έβενο ταστιέρα, αν δεν έβαζα τρεις διπλούς μαγνήτες..... (αυτό όμως διορθώνεται).
οντος δεν νομιζω ουτε εγω να ειναι one piece (τουλαχιστον 2-3 σαν τις αμερικανες fender) αλλα who cares?Kostas-5150 είπε:Μονοκοματο ash Mighty mite? Θελω φωτο για να πειστω..Την MM την έχουν θάψει οι μαγνήτες, από υλικά κατασκευής είναι Super και στο παίξιμο ΑΨΟΓΗ........... μόνο που δεν γράφει FENDER....
Tο σώμα είναι MONOKOMMATO ash, ο μάνικας Maple με έβενο ταστιέρα, αν δεν έβαζα τρεις διπλούς μαγνήτες..... (αυτό όμως διορθώνεται).
τυχερε vrass ,οταν τα παραγγειλα εγω δεν ειχε ακομη τετοια necks :-[Vrass είπε:Λοιπόν κύριοι, χτες είδα ένα μπράτσο που μου "μίλησε" και από σήμερα το μεσημέρι έγινε "δικό μου"...
Ιδου...
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEBTOX:IT&item=160205570933&_trksid=p3984.cTODAY.m238.lVI
Παλαβό bird's eye... Ισως και υπερβολικό... Αλλά όμορφο... Ανυπομονώ να το δω και από κοντά τώρα...
Dkall, το φύλλο χαλκού πώς το κολλάς? Είναι αυτοκόλλητο? Από που το βρίσκουμε?
dkall το σωματακι ειναι πολυ πιο ομορφο απο οτι φαινοταν στις πρωτες foto που ειχες ανεβασει.dkall είπε:Δουλεια δεν ειχε ο διαολος ......................
προχωραμε !! προχωραμε τα project ;D
Vrass είπε:Dkall, το φύλλο χαλκού πώς το κολλάς? Είναι αυτοκόλλητο? Από που το βρίσκουμε?
whiteNoise είπε:dkall το σωματακι ειναι πολυ πιο ομορφο απο οτι φαινοταν στις πρωτες foto που ειχες ανεβασει.Δουλεια δεν ειχε ο διαολος ......................
προχωραμε !! προχωραμε τα project ;D
ΥΓ: θα ειναι εγκλημα αν δεν βαλεις pearl white pickguard 8)
1) birdseye εβενος ΜΜwhiteNoise είπε:τα αλλα necks απο που?
το μόνο παραπάνω σκάψιμο είναι αυτό για humbucker στην θέση neck.(πολύ λογικό νομίζω εφόσον τα γούστα διαφέρουν..)makispoll είπε:Ρε παιδια τα σωματα τα κοβω πολυ σκαμμενα.... Βγαινουν χυμα απο το εργοστασιο για να ταιριαζει οποιοσδηποτε συνδυασμπος μαγνητων (sss,ssh κ.ο.κ) και εχουν φαει το μισο ξυλο...Μου θυμιζουν το σωμα μιας squier που εχω... Απο ποιοτητα τι λενε και κυριως δεν βαζετε καμια συγκριση μεταξυ μιας fender και μιας mighty mite κιθαρας?