- Πόντοι
- 2,148
αυτή σφυρίζει πριν καν ξεκινήσει να παίζει... ;D
Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει ένα sweet spot, στο οποίο το feedback είναι ελεγχόμενο, και πραγματικά ο ήχος είναι Φ Ο Β Ε Ρ Ο Σ (αυτό το ελεγχόμενο feedback ΣΚΟΤΩ).dimsonic είπε:αυτή σφυρίζει πριν καν ξεκινήσει να παίζει... ;D
Epiphone?bihlas87 είπε:Μπορώ να πω ότι έχω κλείσει πάντως, δεν ξαναγοράζω τίποτα
Και την πουλησες για να μη γρατζουνιστει; δε καταλαβαινω γιατι απελπιστηκες και την εδωσες μεσα σε 1 χρονο, με εκαψες.Η ακριβότερη - καλύτερη κιθάρα που είχα ποτέ ήταν μια Stratocaster
American Deluxe το 2009, φοβερό όργανο αλλά δεν το ευχαριστήθηκα
περισσότερο από της φτηνές, απλά ήταν άψογη out of the box και δεν
χρειάστηκε μαστορέματα για να παίζει όπως θέλω. Ήθελα να την έχω
πάντα πεντακάθαρη, δεν είχε βγει ποτέ από το σπίτι, δεν ήθελα να δω ούτε
γρατουνιά πάνω της, με αποτέλεσμα να την πουλήσω σε λιγότερο από
χρόνο.
ναι μανα μου αλλα αφου δεν ακους διαφορα γιατι εβαλες hot rails?Για τον ήχο δεν έχω μεγάλες απαιτήσεις, κατά 90%
με guitar rig στο pc γρατζουνάω, με το ζόρι καταλαβαίνεις διαφορά μεταξύ
single coil και humbucker.
....Hard rock και metal παίζω, τι να τον κάνω τον μονό? Ακόμα και στη
Strat δεν κρατήθηκα και έβαλα έναν τύπου hot rails
Αλλο πραμα η semi hollow & αλλο η full hollow.Ο Jon Scaffer παντως εχει ηχογραφησει σε αλμπουμ των Iced Earth με μια ES335
Είχα παλιά μια LP που την είχα πάρει από έναν τύπο με 15+ κιθάρες και τηνotto## είπε:Epiphone?
Και την πουλησες για να μη γρατζουνιστει; δε καταλαβαινω γιατι απελπιστηκες και την εδωσες μεσα σε 1 χρονο, με εκαψες.
Ναι αυτό το καταλαβαίνω. Αυτό που δε καταλαβαίνω είναι γιατί την πούλησες. Για να βγάλεις ένα μικρό κέρδος ή γιατί δε σου άρεσε. Σόρρυ που επιμένω απλά βλέπω ότι έχεις 2 στρατοκάστερ-τύπου και δε βλέπω το λόγο από τη στιγμή που είχες ένα πολύ πιο καλό όργανο.bihlas87 είπε:Όχι ρε συ, δεν είμαι και τόσο καμένος, για να λέμε την αλήθεια την είχα
πάρει σε μία περίοδο που είχε πέσει η λίρα κάτω από το ευρώ. 1400
κόστιζε στην Ελλάδα, 1250 στο thomann και εγώ την πήρα μόλις 820
απλά επειδή είχα λεφτά στην άκρη και δεν υπήρχε περίπτωση να χάσω
ούτε ευρώ αν την πουλήσω. Εννοώ ότι ήθελα να παραμείνει άψογη για
να κρατήσει την αξία της και έτσι έγινε, 900 πρέπει να την είχα πουλήσει.