mighty mite guitar parts

πλεον και birdseye maple με abalone inlays.. ;) 8)

αλατις ;D

http://cgi.ebay.com/FENDER-BIRDSEYE-MAPLE-STRAT-NECK-w-JUMBO-FRETS-ABALONE_W0QQitemZ160205128259QQihZ006QQcategoryZ41423QQtcZphotoQQcmdZViewItem

Nα και ενα ακριβουτσικο μεν,πανεμορφο δε..flame maple neck

http://cgi.ebay.com/INCREDIBLE-FENDER-LIC-FLAME-MAPLE-STRAT-NECK-12-Radius_W0QQitemZ130194439883QQihZ003QQcategoryZ41423QQtcZphotoQQcmdZViewItem

και ενα aged finish..

http://cgi.ebay.com/FENDER-STRAT-VINTAGE-V-MAPLE-GUITAR-NECK-wAGED-FINISH_W0QQitemZ140203277608QQihZ004QQcategoryZ41423QQtcZphotoQQcmdZViewItem

αν δεν βάλω λουκέτο στον suhr και στην fender δε θα ησυχάσω ;D ;D ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ρε σεις, εμένα ακόμα να εμφανιστεί το κορμι... Να αρχίσω να ανησυχώ μήπως? Στις 16/1 το "έκλεισα"... ??? ??? ???

Vrass είπε:
Ρε σεις, εμένα ακόμα να εμφανιστεί το κορμι... Να αρχίσω να ανησυχώ μήπως? Στις 16/1 το "έκλεισα"... ??? ??? ???
σοβαρά μιλάς???θα είναι κάπου ξεχασμένο στα 'βελτιωμένα' κατα τα αλλά ελληνικά ταχυδρομεία.

ένα θα σου πω, μου έστειλαν tuners απο Αμερική στις 15/1 και τα πήρα σήμερα...έλεος!!!!!!!!!!

ειχα αγανακτησει και ημουν ετοιμος να αγορασω αλλα tuners απο ελλαδα και οταν αποφασιζε το ταχυδρομειο να μου τα φερει να τα εβαζα σε αλλη κιθαρα.

ΥΓ βεβαια αυτο δεν συμβαινει παντα,τα υπολοιπα μερη μου ηρθαν τσακ-μπαμ

Χμμμ... Μαλλον ήρθε η ώρα να αρχίσουν τα τηλέφωνα... Το θέμα είναι ότι το πήρα μέσω ενός φίλου που έχει account στο paypal και στο ebay, οπότε όλα είναι στο όνομά του, και πρέπει να χώσω αυτόν να παίρνει τηλάφωνα... ::)

Εδιτ! Ακυρα τα προηγούμενα. Μολις πήρα τηλέφωνο το παιδί και μου είπε ότι σήμερα το πρωί το έφερε ο ταχυδρόμος και ότι είναι στο σπίτι του, αλλά επειδή δε γύρισε από τη δουλειά ακόμα δεν με ειδοποίησε... ;D ;D ;D ;D ;D

Vrass είπε:
Εδιτ! Ακυρα τα προηγούμενα. Μολις πήρα τηλέφωνο το παιδί και μου είπε ότι σήμερα το πρωί το έφερε ο ταχυδρόμος και ότι είναι στο σπίτι του, αλλά επειδή δε γύρισε από τη δουλειά ακόμα δεν με ειδοποίησε... ;D ;D ;D ;D ;D
kill him ;D ;D

καλοριζικο φιλε

Τώρα που πήγε 12.30 περίπου, μπορώ να ανεβάσω και εγώ μερικές προστυχες φωτογραφίες από το κορμί που κατέφτασε στα χέρια μου...

Οι φωτογραφίες είναι κάπως σκοτεινές γιατί τις έβγαλα χωρίς φλας. Το λούστρο είναι πιο ανοιχτόχρωμο απ'ότι φαίνεται, όπως ακριβώς είναι το natural της fender. Το σώμα είναι πολύ ελαφρύ (έτσι μου φαίνεται) και είναι από δύο κομμάτια τα οποία είναι ενωμένα ακριβώς στο μέσο του σώματος. Τα νερά είναι πάρα πολύ ίδια και στα δύο κομμάτια σε σημείο που να μην φαίνεται που ακριβώς ενώνονται. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, και τώρα μένει να βρω το μπράτσο που θα μου ρίξει την ίδια λάγνα και πρόστυχη ματιά ώστε να το χτυπήω και να τα ταιριάξω... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

μπραβο φιλε,και παλι καλοριζικο το κορμι..

καλα εκανες και τις εβαλες τετοια ωρα,να εχουν πεσει και τα μικρα για υπνο. ;D

εχει βαλει τωρα απιστευτα νεα necks να τα κανεις ενα ευτυχισμενο ζευγαρακι..ψαξεεεεεεεεε

ρε @#$@#% γιατί όλα τα swamp ash σωματα να έχουν τέτοια τέλεια νερά και το δικό μου να είναι ...σχεδόν σαν alder...

Mεγειες vrass...καλή μανικοκυνηγι

odis13 είπε:
ρε @#$@#% γιατί όλα τα swamp ash σωματα να έχουν τέτοια τέλεια νερά και το δικό μου να είναι ...σχεδόν σαν alder...

Mεγειες vrass...καλή μανικοκυνηγι
mighty mite πηρες?

όχι όχι...μια framus diablo pro έχω ...δεν έχει τόσο ωραια νερά αλλά με παρηγορει το ότι είναι πούπουλο. :)

whiteNoise είπε:
Μολις παρηγγειλα κ εγω αυτο

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=140199960647&ssPageName=ADME:X:AAQ:US:1123

Για να δουμε τι θα δουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
θα παθεις πλακα 8)

αν σου αρεσει το satin finish βεβαια(πραγμα που αλλαζει οποτε το αποφασιζεις)
χε χε!!! Ετσι μπραβο , με ανεβαζεις φιλε whiteNoise!!!!

odis13 είπε:
όχι όχι...μια framus diablo pro έχω ...δεν έχει τόσο ωραια νερά αλλά με παρηγορει το ότι είναι πούπουλο. :)
εχεις τρομερη κιθαρα ;)

whiteNoise είπε:
εχεις τρομερη κιθαρα ;)

Πολυεργαλειο φίλε μου....για αυτό την πήρα (μέχρι να αποκτήσω σκαφος και  τελε και κανα δυο στρατ και κάτι σε λεσπολοειδες με καλύπτει απόλυτα)

Άντε να βάλω κι εγώ μερικές φωτογραφίες...

odis13 είπε:
Πολυεργαλειο φίλε μου....για αυτό την πήρα (μέχρι να αποκτήσω σκαφος και  τελε και κανα δυο στρατ και κάτι σε λεσπολοειδες με καλύπτει απόλυτα)
ετσι απληστος ειμαι και εγω 8)

Trending...

Νέα θέματα

Back