Μια βραδιά στο προβάδικο των........

Θα ξεκίναγα Δευτέρα βράδυ με μία στάση στο προβαδικο των Bolt Thrower, Τρίτη θα την έκανα στο προβάδικο των Mogwai Τετάρτη Μεσημεράκι Dying Fetus και βράδυ Isis, Πέμπτη η μέρα αφιερωμένη στους Pink Floyd Παρασκευή Porcupine Tree Και ΟΟΟΟΟΛΟΟΟΟ το Σ/Κ θα έτρεχα Νορβηγία να αράξω με τους θεούς ULVER!!! αυτή θα ήταν η πρώτη βδομάδα του Quest μου... O χρόνος έχει 365 μέρες...

PS: Μακάρι να έβλεπα και τα ενδώτερα των Coil αλλά τώρα είναι αργά... R.I.P... :(

1)Peppers, για να διωξω τον σιχαμενο που παιζει με marshall!

2)White stripes η raconteurs (μαζι με τον jack :lol: )

3)Stray cats, να τους χαζευω μονο φτανει ! 8) 8)

Ved Buens Ende φυσικά. Αν δεν γυρίσει ο Skoll μπορεί να μου κάνουν και πρόταση (ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΟΥ)!

Τα σόλο τα κάνει μόνο ο ντεϊβιντ, δεν αφήνει τους άλλους να κάνουν τέτοια όταν είναι εκείνος παρόν.

Με τους Epica, μπας και πηδησω την Simone, γιατι σαν συγκροτημα δεν με συγκινουν και πολυ

Στους Sonic Youth... Και εκεί που δεν κοιτάει ο thurston, του τσιμπάω και μια από τις μπόλικες custom που θα παίζουν εκεί γύρω... :) :)

Ved Buens Ende φυσικά. Αν δεν γυρίσει ο Skoll μπορεί να μου κάνουν και πρόταση (ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΟΥ)!
Το ξέρεις οτι διαλύσανε πάλι,έτσι?Οπότε δεν έχει καινούργιο δίσκο.Από μια άποψη καλύτερα για μένα,όλοι τα τελευταία χρόνια κάνουν reunion,όχι και οι ved ρε φίλε.

Φίλε μόλις μου γ@μησες την ψυχολογία. Διαλύσανε; Πότε προλάβανε; Ακόμα δεν τα βρήκανε; Γιατί ρε πούστη μου;

Οι VBE δεν είναι π.χ. σαν τους Deep Purple, Rolling Stones κλπ που βγάζουν δίσκους και κάνουν live για τα ένσημα, είναι πολύ διαφορετική περίπτωση...

Φίλε μόλις μου γ@μησες την ψυχολογία. Διαλύσανε; Πότε προλάβανε; Ακόμα δεν τα βρήκανε; Γιατί ρε πούστη μου;Οι VBE δεν είναι π.χ. σαν τους Deep Purple' date=' Rolling Stones κλπ που βγάζουν δίσκους και κάνουν live για τα ένσημα, είναι [b']πολύ[/b] διαφορετική περίπτωση...
Βρίσκεις άκρη με τους Νορβηγούς?Πάλι καλά που ήρθαν Χ με τους Τούρκους χθες (άσχετο).αυτό που θέλω να πω είναι οτι προτιμώ τους ved σαν την μπάντα που έβγαλε το αξεπέραστο written in waters,διαλύθηκε και έμεινε στην ιστορία.

Με τον Satriani ή τον Gilbert(καλα,καλα μην βαρατε...) ή με τους Lacuna Coil, βασικά μονο να κοιτάω την Christina Scabbia θέλω και ειμαι 'νταξει...

Η με τους Deep Purple τώρα με τον Morse γ@μουν και δερνουν, οχι οτι πριν δεν έσπερναν, αλλα εγω που τους είδα το καλοκαίρι στον Βύρωνα έμεινα μ@λ@κ@ς...

8O 8O 8O

Offtopic: Ρε panagiotis μήπως εχεις βρει πουθενά tabs του On Dark Rivers απ'το Ad Astra των Spiritual Beggars, γιατι το ψαχνω ποσο καιρο και δεν βρισκω τιποτα :? :? :?

Θα επαιζα το She Wolf (οχι της shakira) με τους Megadeth και επειδη θα ειμουν πολυ γ@μ@τ0ς θα εδιωχναν τον μαστέιν για να κρατησουν εμενα και εκεινο θα εφτιαχνε μια μπαντα με την προοπτικη να γινει καλυτερος και απο τους Megadeth και τους Metallica μαζι...  ;D ;D ;D

Trending...

Νέα θέματα

Back