Ναι' date=' αλλά θα παίξουμε latin και tango έτσι;;[/quote']
'Οχι μόνο :wink:
Ναι' date=' αλλά θα παίξουμε latin και tango έτσι;;[/quote']ναι απ 'αυτά που αρέσουν στον janick....
θα παίζει ακόρντα στην κλασική...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ου ρε παλιοξενέρα...........θα σας ξενερωσω ..............αλλα με μερικους απο τους καλυτερους μου φιλους οταν ειχαμε ενα γκρουπακι πριν φυγω απο Κερκυρα............Μπορει να μην ημασταν rush ..........αλλα το διασκεδαζαμε περισσοτερο.......
Με τους ΤΟΤΟ' date=' τους GENESIS του phil collins, ή με τους DURAN DURAN , και μετά να έδιωχναν τους πληκτράδες τους και να με κράταγαν.
Ενα απο τα τρία συγκροτήματσ.[/quote']
Supertramp ? John Miles ? Eagles ? Procol Harum ?
Έχεις ακούσει τι γ$@#τα ακούγονται οι καφρίλες στην κλασική;;; :lol: :lol: :lol:Ναι' date=' αλλά θα παίξουμε latin και tango έτσι;;[/quote']ναι απ 'αυτά που αρέσουν στον janick....
θα παίζει ακόρντα στην κλασική...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Έπαιζα στον δάσκαλό μου με την κλασσική το Asturias σε dropped-d με πέμπτες......Τα έπαιξε ο τύπος!!Έχεις ακούσει τι γ$@#τα ακούγονται οι καφρίλες στην κλασική;;; :lol: :lol: :lol:Ναι' date=' αλλά θα παίξουμε latin και tango έτσι;;[/quote']ναι απ 'αυτά που αρέσουν στον janick....
Τώρα θέλω να κάνω διασκευή στην Ευδοκία...........
Στο προβάδικο των Amon Amarth ή των IN Flames
Μπα...Εγω πάλι ΜΙΚΡΟ και Bloc Party
oι καφρίλες είναι τα latin; 8O :wink:Έχεις ακούσει τι γ$@#τα ακούγονται οι καφρίλες στην κλασική;;; :lol: :lol: :lol:Ναι' date=' αλλά θα παίξουμε latin και tango έτσι;;[/quote']ναι απ 'αυτά που αρέσουν στον janick....