Μια βραδιά στο προβάδικο των........

προχθές jammαρα με τον jeff maaaaaaaaartiiiiiiiiiiiiiin (the tea party) :P:P:P (βασικά... παπάρια έπαιζα εγώ... αλλά λέμε τώρα...)

(χαζό παιδί χαρά γεμάτο...)

...και θα ήθελα να παίξω παρέα με τους mars volta... ω, ναι...

5 λεπτάκια με Keith και Ronnie και τα παρατάω και γίνομαι καλόγερος.

Με τους ΤΟΤΟ, τους GENESIS του phil collins, ή με τους DURAN DURAN , και μετά να έδιωχναν τους πληκτράδες τους και να με κράταγαν.

Ενα απο τα τρία συγκροτήματσ.

Ναι' date=' αλλά θα παίξουμε latin και tango έτσι;;[/quote']ναι απ 'αυτά που αρέσουν στον janick....

θα παίζει ακόρντα στην κλασική...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

θα σας ξενερωσω ..............αλλα με μερικους απο τους καλυτερους μου φιλους οταν ειχαμε ενα γκρουπακι πριν φυγω απο Κερκυρα............Μπορει να μην ημασταν rush ..........αλλα το διασκεδαζαμε περισσοτερο.......

θα σας ξενερωσω ..............αλλα με μερικους απο τους καλυτερους μου φιλους οταν ειχαμε ενα γκρουπακι πριν φυγω απο Κερκυρα............Μπορει να μην ημασταν rush ..........αλλα το διασκεδαζαμε περισσοτερο.......
ου ρε παλιοξενέρα........... :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Frank Zappa & the mothers of Invention

...ή αλλιως με Vital Tech Tones-ποιος Victor Wooten λεμε! :lol:

Με τους ΤΟΤΟ' date=' τους GENESIS του phil collins, ή με τους DURAN DURAN , και μετά να έδιωχναν τους πληκτράδες τους και να με κράταγαν.
Ενα απο τα τρία συγκροτήματσ.[/quote']

Supertramp ? John Miles ? Eagles ? Procol Harum ?

Αφου παίζω στους nice price, τι να μας πούνε αυτοί :lol:

Ναι' date=' αλλά θα παίξουμε latin και tango έτσι;;[/quote']ναι απ 'αυτά που αρέσουν στον janick....

θα παίζει ακόρντα στην κλασική...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Έχεις ακούσει τι γ$@#τα ακούγονται οι καφρίλες στην κλασική;;; :lol: :lol: :lol:

Έχεις ακούσει τι γ$@#τα ακούγονται οι καφρίλες στην κλασική;;; :lol: :lol: :lol:
Έπαιζα στον δάσκαλό μου με την κλασσική το Asturias σε dropped-d με πέμπτες......Τα έπαιξε ο τύπος!!

Τώρα θέλω να κάνω διασκευή στην Ευδοκία...........

Στο προβάδικο των Amon Amarth ή των IN Flames

Εγω πάλι ΜΙΚΡΟ και Bloc Party
Μπα...

Ο κιθαρίστας των ΜΙΚΡΟ την έχει δει και πολύ παίχτης και μάλλον θα φας πόρτα' date=' εκτός και αν τον ήξερες και πριν την ψωνίσει.

Όταν τον είχα δει live το μόνο που τον ένοιαζε ήταν να αλλάζει μπλούζες, καπέλα και τραγιάσκες κάθε λίγο και λιγάκι (ιδρώνει πολύ - γιατί δε βάζει fast fret στις μασχάλες του???) και μόλις τον ρώτησα για τον εξοπλισμό του μου θύμισε τους 'καλούς' πωλητές της Αθήνας

this suit is blacknot

oι καφρίλες είναι τα latin; 8O :D :D :wink:

Trending...

Νέα θέματα

Back