Μια βραδιά στο προβάδικο των........

panagiotis

Μέλος
Πόντοι
36
...σε ποιων θα θέλατε να είσαστε στο προβάδικο και να τζαμάρετε μαζί;

εγώ προτιμώ spiritual beggars.....

21582.jpg

στη θέση αυτού εδώ του κυρίου....

sharlee.jpg

εσείς;

(παρακαλώ πείτε ένα συγκρότημα...)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Average White Band ή Steely Dan.

Sorry... είπα 2, γιατί δεν είμαι σίγουρος ότι θα με δεχτούν οι Steely Dan.

+1 για τους Steely Dan! Αν και οι άνθρωποι παίζουν εξωγηίνα πράματα και μάλλον θα τους χάζευα.......

Χμμμ, βασικά θα ήθελα να βρω καλούς μουσικούς που να θέλουμε όλοι να παίξουμε τη δική μας μουσική και να jamάρουμε μαζί :) Ειλικρινά δε μου λέει πολλά η ιδέα να jamάρω με μουσικούς που θαυμάζω... δεν ξέρω γιατί, μάλλον κάτι δεν πάει καλά με εμένα :)

motorhead motorhead motorhead motorhead motorhead motorhead motorhead motorhead motorhead motorhead

α και ξεχασα τους motorhead

:lol:

Χμμμ' date=' βασικά θα ήθελα να βρω καλούς μουσικούς που να θέλουμε όλοι να παίξουμε τη δική μας μουσική και να jamάρουμε μαζί :) Ειλικρινά δε μου λέει πολλά η ιδέα να jamάρω με μουσικούς που θαυμάζω... δεν ξέρω γιατί, μάλλον κάτι δεν πάει καλά με εμένα :)[/quote']
Εγώ θέλω να τζαμάρω με τον Μενέλαο!! :D :D :D

Χμμμ' date=' βασικά θα ήθελα να βρω καλούς μουσικούς που να θέλουμε όλοι να παίξουμε τη δική μας μουσική και να jamάρουμε μαζί :) Ειλικρινά δε μου λέει πολλά η ιδέα να jamάρω με μουσικούς που θαυμάζω... δεν ξέρω γιατί, μάλλον κάτι δεν πάει καλά με εμένα :)[/quote']
αυτός θέλει να τζαμάρει με σένα;; :wink: :D :D :D

motorhead motorhead motorhead motorhead motorhead motorhead motorhead motorhead motorhead motorhead

άντε ρε....και γω που νόμιζα ότι θα έλεγες Motorhead......

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

άντε ρε....και γω που νόμιζα ότι θα έλεγες Motorhead......

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

είδες όλο εκπλήξεις είμαι ο μπαγασας δεν το περίμενα αυτο απο μενα

ασε ρε τους σιχάθηκα από δω και πέρα θα ακούω μόνο motorhead

και τη δε θα εδινα για να κανω ενα δυπλο bass solo with clif berton... RIP... Αμα ζουσε...

:evil:

αυτός θέλει να τζαμάρει με σένα;; :wink: :D :D :D
O Menelaos δε μου χαλάει χατίρι :lol: :lol:

Εγω θα ηθελα πολυ να τζαμαρω με τους king diamond...

Η με τους Riot...

Ειπα δυο, δεν πιστευω να βγηκα εκτος θεματος? :lol:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back