- Πόντοι
- 398
Σβηστα τωρα που μπορεις γιατι αν τους βγει το πραξικοπημα και κανοτν τη χωρα Κουβα σε βλεπω στη Γυαρο να σπας πετρες με τον Ταμταμ δεσμοφυλακα
Σβηστα τωρα που μπορεις γιατι αν τους βγει το πραξικοπημα και κανοτν τη χωρα Κουβα σε βλεπω στη Γυαρο να σπας πετρες με τον Ταμταμ δεσμοφυλακα
Tamtam είπε:Eγώ δεν έχω πρόβλημα να μείνουν, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι.
Δεν συμπεραίνεται από πουθενά αυτό. Και θα ήταν λίγο περίεργο να έχει σχέση με νεοναζί τη στιγμή που έχει συγγενέψει με ΕβραίουςTamtam είπε:Στις ΗΠΑ βγήκε πρόεδρος φασίστας οπαδός της Κου Κλουξ Κλαν,
Εξελέγη ο Alexander Van der Bellen, καμία σχέσηστην Αυστρία παίζει να βγει φασίστας
Αυτό είναι τόσο πιθανό όσο και το να γίνει ο Λεβέντης ΠΘστην Ιταλία ετοιμάζεται ο Σεφερλής ο Γκρίλο να κυβερνήσει σε στυλ κλόουν Μουσολίνι
Σ' αρέσει δε σ' αρέσει ήταν δικτάτορας, όπως είναι και ο Κιμ, όπως ήταν και ο Σαντάμ όπως ήταν και οι δικοί μαςπερί του αν ήταν δικτάτορας ο Φιδέλ Κάστρο..
Αυτές οι 2 δηλώσεις δεν αντικρούονται μεταξύ τους αντιθέτως αλληλοσυμπληρώνονται«Ο Φιντέλ Κάστρο υπήρξε αναμφίβολα μια ιστορική προσωπικότητα, σύμβολο της κουβανέζικης επανάστασης και μιας εποχής σκληρών διεθνών αντιπαραθέσεων που ανήκει πια στο παρελθόν».
Δεν το πα εγώ, το είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
"Ο Φιντέλ Κάστρο ήταν ένας κτηνώδης δικτάτορας".
Δεν το πε (μόνο) ο SF, το είπε ο Ντόναλντ Τραμπ.
Είπα πωςotto## είπε:Δε με πειράζει που έσβησες το μισό μου ποστ απλά δε βλέπω να σβήστηκε τίποτα πιο πάνω που αφορά σε ονόματα κλπ.
Στο εξής θα σβήνονται όλα τα σχετικά σχόλιο στο ίδιο μοτίβο.
Δυστυχώς δεν είναι δυνατόν να είμαστε απο πάνω απο κάθε συζήτηση όλη την ώρα. Ελπίζω να είναι κατανοητό αυτό.Εν πασει περιπτώσει θεωρώ μια καλή αρχή το κουτσουρεμα του δικού μου σχολίου αλλά περιμένω εξισου γρήγορα αντανακλαστικα γενικώς.
Τέτοιος είσαι και εσύ... :-*yameth είπε:Είπα πως
Δυστυχώς δεν είναι δυνατόν να είμαστε απο πάνω απο κάθε συζήτηση όλη την ώρα. Ελπίζω να είναι κατανοητό αυτό.
Είπαμε ότιyameth είπε:Κσύλα και ξερό πσωμί.
Εφόσον όλοι συμφωνούμε ότι οι Φέντερ είναι καλύτερες απο τις Γίβσον και ότι τα ξύλα παίζουν ρόλο στον ήχο, όλα καλά.
Ε, μα! Τζάμπα έγραφα!Terry RoscoeBeck5 είπε:Τέτοιος είσαι και εσύ... :-*
Πάνω που ο φίλος μας ο Ταμ Ταμ έθεσε μερικά ζητήματα το οποία σήκωναν εμπεριστατωμένες και λογικές απαντήσεις, πας και το σβήνεις.
Ας είναι. Πάω να συνεχίσω τη σιέστα μου 8)
Χρόνια πολλά σε όλους
Venceremos και ραντεβού στα...ελληνάδικα. ΓαβTamtam είπε:Καλές γιορτές και αγωνιστικούς χαιρετισμούς
PM να συναντηθούμε, ποιο είναι το θέμα σου; Να βάλω και φωτογραφία στο thread "οι φάτσες μας", να σου πω και αυτό πυο ξέρουν όλοι, ότι με λένε Μιχάλη, θα αλλάξει κάτι; Αν ήμουν στην Αθήνα, θα ερχόμουν στις μαζώξεις του Νόιζ και πάλι τα ίδια θα πίστευα και θα πίναμε και καμιά μπίρα.trolley είπε:Ωρέ Γιάμεθ, πραγματικά όμως, πάτα αγόρι μου το κουμπί και απαίτησε την επώνυμη συμμετοχή. Άντε για να δούμε και ποιος είναι ο κύριος που έχει ταξιδέψει σε όλο το κόσμο και μας κάνει μαθήματα για το πως θα λυθούν τα προβλήματα (του κόσμου ούλου λαίμαι).