Μια "θεσμική" τοποθέτηση

ασχετως αν φαίνεται ότι διαφωνώ, θα συμφωνήσω σε ένα:

ότι σε όλα τα φόρα η διαχείριση είναι το πιό δύσκολο (στην Ελλάδα ακόμα χειρότερα) και οι διαχειριστές δεν μπορούν να είναι πάνω 7/24.

Συνεπώς η διαχείριση είναι κάτι που σερβίρεται κρύο.

Στο μεταξύ μπορεί να έχει γίνει της πόπης.

Από εκεί και πέρα, αν κάποιος θέλει (ως διαχειριστής) να κάνει τη δουλειά του εύκολη κόβει με μαχαίρι, πολιτικά, θρησκευτικά, ποδοσφαιρικά, οπαδικά γενικώς....(εκτός αν είναι φεντερικά, γκιμπσονικά, μαρσαλικά κλπ)

και όταν λέμε κόβει εννοούμε και μένα, και τον χκξ875891 και τον χ mod, και αυτόν που γράφτηκε χτες και αυτόν που γράφτηκε χτες πριν 10 χρόνια και έχει 10000 ποστς.

δυστυχώς...

Έκτωρα, όπως καταλαβαίνεις, η σχέση μας δεν μπορεί να προχωρήσει. Πρέπει να χωρίσουμε, δεν κάνουμε μαζί.

Έκτωρ, σου πάνε τα ανοιχτόχρωμα φορέματα. Επίσης, κατ' εξαίρεση σήμερα δεν κρατώ μύγδαλα.

Έκτορας είπε:
κ. Μεθενίτη, ήμουν παραπάνω από σαφής στις απόψεις και τα παράπονά μου, ένα post πιο πάνω:
κ. Έκτορα...
Θα μπορούσα να σε παραπέμψω και εγω να ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ τι έγραψα παραπάνω.

Θα ήταν όμως μάταιο. Έχεις "δίκιο", είσαι έμπειρος και θεωρείς αναφέρετο δικαίωμα σου να μας προσβάλεις κατάμουτρα και να το υπομένουμε. :police:

yameth είπε:
Κύριε Έκτορα... κάτι,

Θα μπορούσα να σε παραπέμψω και εγω να ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ τι έγραψα παραπάνω.

Θα ήταν όμως μάταιο. Έχεις "δίκιο", είσαι έμπειρος και θεωρείς αναφέρετο δικαίωμα σου να μας προσβάλεις κατάμουτρα και να το υπομένουμε. :police:

Δεν ήταν στην πρόθεσή μου να προσβάλω κανέναν, αν και καταλαβαίνω το πρίσμα κάτω από το οποίο τα εκλαμβάνετε τα posts μου ως μειωτικά. Απολογούμαι αν ο τόνος μου ήταν έντονος. Δεν επιθυμώ ούτε να μειώσω κανέναν ούτε να κουνήσω το δάκτυλο σε κανέναν. Να κάνω το noiz καλύτερο προσπαθώ. Ανεπιτυχώς, αλλά, δε βαριέσαι.

Έκτορας είπε:
Δεν ήταν στην πρόθεσή μου να προσβάλω κανέναν, αν και καταλαβαίνω το πρίσμα κάτω από το οποίο τα εκλαμβάνετε τα posts μου ως μειωτικά. Απολογούμαι αν ο τόνος μου ήταν έντονος. Δεν επιθυμώ ούτε να μειώσω κανέναν ούτε να κουνήσω το δάκτυλο σε κανέναν. Να κάνω το noiz καλύτερο προσπαθώ. Ανεπιτυχώς, αλλά, δε βαριέσαι.
To bold δικό μου.
Ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι προσπαθείς να έχεις τον τελευταίο "πάνω" λόγο. Ή τουλάχιστον έτσι μου φαίνεται εμένα.

ΥΓ. Είμαι Γιάννενα με τα παιδιά μου και απείχα από τα πάντα. Συγνώμη για την αποχή μου... :)

Ένα άρθρο που είχα διαβάσει πιο παλιά σε άλλο σάητ που αφορά το moderation και τη δουλειά που κάνει ο εκάστοτε moderator και έψαξα να το βρω λόγω της παρούσας συζήτησης. Όποιος έχει χρόνο ας ρίξει ένα βλέφαρο

Η σκοτεινή πλευρά των διαγραμμένων σχολίων της LIFO | Mικροπράγματα | ΘΕΜΑΤΑ | LiFO

fusiongtr είπε:
Αν δεν μιλήσει ο LK, εγώ δεν πιστεύω τίποτα. :)

Πού είναι κύριοι το moderation?

Έχω ήδη 7 λεπτά που ρώτησα. :(
Καλά να πάθεις, ήθελα να "πατησω" συμφωνω, αλλά επειδή βιαζόμουν μην αργήσω κι άλλο (επειδή με άγχωσες)  πάτησα κατα λαθος το "διαφωνώ"  από το κινητό  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ήμουνα νιος και γέρασα...

ξαναζεσταμένη σούπα που πια δεν με χορταίνει...

αντανακλαστική επιθετική άμυνα σκεπτόμενων ανθρώπων απέναντι σε μια μορφή εξουσίας... από την άλλη αμηχανία ομοίων όταν βρεθούν (κατ ανάγκην) απέναντι αλλά που... σε απέναντι όχθη χωρίς ποτάμι ανάμεσα?... :-*

η γνώμη μου σταθερή όλα μου τα χρόνια εδώ... ένας καλός κομπρέσορας για την τιθάσευση της δυναμικής μιας κατά κανόνα δημιουργικής (στη βάση της καλής πρόθεσης) κουβέντας και ένα brickwall limiter σε επίμονα τσογλανοειδή peaks που εμφανίζονται ενίοτε (και σε αυτή δεν υπάρχουν)...

εύκολάκι?.. αμ δε... όσο κι αν δείχνει έξω από τον χορό...

γι αυτό πια, παρακολουθώντας ανάλογες συζητήσεις δεν συμμετέχω πάντα και καταλήγω σε ανέξοδα αποφθεγματάκια στο fb (με την ουρά μου απόξω?... ναι αλλά μαδημένη)...  8)  :)

στη συνεχή μάχη με το ΕΓΩ σου, έχε τους άλλους σύμμαχους όχι εχθρούς...

npap είπε:
... ένας καλός κομπρέσορας για την τιθάσευση της δυναμικής και ένα brickwall limiter σε επίμονα τσογλανοειδή peaks που εμφανίζονται ενίοτε

εύκολάκι?.. αμ δε...
Εντάξει βρε Νίκο, αλλά αυτά κάνουν ένα σκασμό λεφτά, κι εμείς τα θέλουμε free. :)

Εδώ ο LK με άφησε τρεις ώρες με το τηλέφωνο στο χέρι, να περιμένω να ψάξω στις αγγελίες για κανένα τρίο. ;D ;D ;D ;D

Πόσο latency σηκώνει το σύστημα?

Μήπως αυτά που προτείνεις, να τα κατεβάσω "σπασμένα", να κάνω την δουλειά μου πιο γρήγορα βρε αδερφέ? ;D ;D ;D ;D

Το θέμα πάντως των διαφωνιών όλων με όλους, δεν είναι προσωπικό, ελπίζω να είναι σαφές αυτό.

Γιατί εννοείται πως και θα συμφωνούμε σε πολλά - εμένα μου συμβαίνει ακόμη και με τους συμφορουμίτες που αρπαχτήκαμε - αλλά και θα διαφωνούμε.

Καλό είναι να κρατάμε την ψυχραιμία μας και τα προσχήματα γιατί ο γραπτός λόγος δεν είναι προφορικός και ό,τι "πεις" παρερμηνεύεται εύκολα.

Αυτό.

Επειδή λοιπόν, Έκτορα έγραψες δημόσια ότι "έχω ατζέντα" περιμένω και δημόσια μια (έστω) διευκρίνηση τι εννοείς. Ατζέντα κατά της Behringer και υπέρ της TC?

(Έγραψες επίσης και ότι "δεν με πας"  - χωρίς πάλι αιτιολόγηση, αλλά αυτό είναι δικό σου γινάτι, δεν ζητώ εξηγήσεις. Το άλλο όμως είναι δημόσια κατηγορία και αναμένω).

Edit: Έχω 885 σχόλια/ποστ σε αυτό το φόρουμ, είναι αστείο να λέει κάποιος ότι έχω ατζέντα και να το βασίζει σε μια λέξη και σε ένα σχόλιο από όλα αυτά.

Περιμένω λοιπόν. Δεν έχω προσωπικά με κανέναν εδώ (ούτε καλά ούτε άσχημα). Ο καθένας μας έχει τις απόψεις του, εγώ δεν πρόλαβα καν να τις εκθέσω (ευτυχώς γιατί θα είχαμε νέο εμφύλιο), Το να πω όμως ότι κάποιος "έχει ατζέντα" και ότι κάνει κάτι εσκεμμένα, το βρίσκω χοντροκομμένη δημόσια προσβολή.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Tamtam είπε:
έχω ατζέντα
Βρε συ Ταμταμ, και τι έγινε?

Κι εγώ έχω ατζέντα, αλλά τι να την κάνω?

Θα προτιμούσα σαφώς να έχω ατζέντη. :D

Βρε τι σας έπιασε σήμερα? ???

Χώρισε ο τρόλεϋ με τον Έκτορα, και μπαίνει σφήνα ο Ταμταμ και ζητάει εξηγήσεις για κάποια "κρυφή ατζέντα". :o :o

Μήπως να σταματήσω να ψάχνω πια κι εγώ για τρίο? ;D ;D ;D ;D ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
dimsonic είπε:
Εγω ατζεντα θα ψωνισω αύριο μεθαύριο. ... :)
Ε, α να χαθείτε που με δουλεύετε! Εγώ σήμερα πήρα όχι μία, αλλά δυο ατζέντες για το 2017. Μια για την TC Electronic και μια για τον Castro.

Τον Tommy Castro κύριε αντμινιστραδόρα!

;D

fusiongtr είπε:
Μήπως να σταματήσω να ψάχνω πια κι εγώ για τρίο? ;D ;D ;D ;D ;D
Και για να μην αφήνουμε αναπάντητα ερωτήματα (τωρα που γύρισα)

Εσυ και 3 γυναίκες, δεν είναι τρίο.

Είναι ,μίνι όργιο (αδόκιμος όρος- το κανονικό όργιο θέλει τουλάχιστον 6 συμμετασχοντες)

"Now, not to be a stickler, but technically an orgy requires a minimum of six participants.  It goes: masturbation, one on one, threesome, two couples swinging, two couples swinging with a lookie-loo, orgy 6."

LK είπε:
Και για να μην αφήσνουμε αναπάντητα ερωτήματα (τωρα που γύρισα)

Εσυ και 3 γυναίκες, δεν είναι τρίο.

Είναι ,μίνι όργιο (αδόκιμος όρος- το κανονικό όργιο θέλει τουλάχιστον 6 συμμετασχοντες)
10410116_243204486021851_8967609804465969047_n.jpg

Αντμινιστραδόρ δηλαδή. :D
Τι υπαινίσσεσαι; Η Ελλάδα έχει γίνει Σιβηρία διαβάζω στα δελτία καιρού.

Ωρα είναι να μου πεί κανείς ότι φταίω εγώ!  ::)

Tamtam είπε:
Τι υπαινίσσεσαι; Η Ελλάδα έχει γίνει Σιβηρία διαβάζω στα δελτία καιρού.

Ωρα είναι να μου πεί κανείς ότι φταίω εγώ!  ::)
Αν έφταιγες εσύ θα το έλεγα αντμινιστρέιτορβιτς. ;D

Trending...

Νέα θέματα

Back