M
mauromouris
Guest
Εφόσον όλοι συμφωνούμε ότι οι Φέντερ είναι καλύτερες απο τις Γίβσον και ότι τα ξύλα παίζουν ρόλο στον ήχο, όλα καλά.
stagg guitars master race μονο O0mauromouris είπε:Εφόσον όλοι συμφωνούμε ότι οι Φέντερ είναι καλύτερες απο τις Γίβσον και ότι τα ξύλα παίζουν ρόλο στον ήχο, όλα καλά.
Τι λες ρε μαμάκα!mauromouris είπε:Εφόσον όλοι συμφωνούμε ότι οι Φέντερ είναι καλύτερες απο τις Γίβσον
Σε έχω ήδη κάνει report φίλος. Με άλλα λόγια....κόπηκες γιωτάς. έφυγες λαιμεεεεεεεε. Έστειλα και φαξ στους μοντς να γίνεις μπαν για 6 ώρες, 6 λεπτά και 6 δεύτερα >fusiongtr είπε:Τι λες ρε μαμάκα!
Βρε άντε μαμήσου από δω φεντερικό γουρούνι.
;D ;D ;D ;D ;D ;D
Φίλε Ηλία έθιξες μία από τις απορίες μου. Ειλικρινά.ez είπε:Διάολε, δεν είναι δυνατόν άνθρωποι που παίζουν μουσική, πολύ δε περισσότερο έχουν ακούσει μουσική να αναλώνονται σε αφορισμούς με ταπεινωτικούς χαρακτηρισμούς κι επιχειρήματα καφενείου (στις καλές περιπτώσεις)...
Τίποτε από αυτά δεν αφορά εμένα, και τίποτε από αυτά δε συναντήσαμε στο noiz. Όπως έχει επισημάνει και ο harilatron παλαιότερα, οι εδώ συζητήσεις παρ'ότι επίμονες, δεν είχαν μίσος.Jazzjoker είπε:Ειδικά στην Ελλάδα, τα τελευταία χρόνια, η ακρότητα έπιασε τέτοια πρωτοφανή επίπεδα που φτάσαμε σε σημείο να ευχόμαστε το θάνατο ανθρώπων. Και δεν μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε ότι το πρόβλημα δεν είναι ο άλλος του οποίου το θάνατο ευχόμαστε αλλά το γεγονός ότι έχουμε κατέβει τόσα σκαλιά που το ενδεχόμενο θανάτου κάποιου άλλου μας προκαλεί χαρά. Απόλυτη διαστρέβλωση.
Το μόνο συμπαθητικό σε 'σένα είναι ότι είσαι μονίμως μερικά βήματα πίσω μου. Ήδη έγραψα ότι εδώ μέσα έχουμε ποστς και όχι πρόσωπα, άρα αγαπητέ μην ανοίγεις ανοικτές πόρτες. Στο καλό τώρα.Tamtam είπε:Και ότι η διαφωνία μας εγκείται στο ότι δεν καταλαβαίνετε πως υπερασπίζομαι το σχόλιό μου και όχι τον Κάστρο.
1ον) Δεν νομίζω ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με παιδάκια στο σχολείο.Tamtam είπε:Αγαπητέ αντμίν, ακόμη και στο σχολείο όταν μαλώνουν τα παιδάκια, ο δάσκαλος ρωτάει ποιος άρχισε, πριν αποδώσει δικαιοσύνη, αλλά τι γράφω, προφανώς και τα ξέρεις, λόγω νομικών γνώσεων. Το ίδιο γίνεται και στα δικαστήρια.
Απ' όσο ξέρω, δεν εχει ποινικοποιηθεί ακόμη η αναφορά κύριων ονομάτων, έχουμε δημοκρατία - κι εγώ το μόνο που έκανα ήταν να γράψω ένα όνομα, ανάμεσα σε άλλα δέκα.
Tamtam είπε:Μπλα μπλα
''' Farewell George Michael. David Bowie. Prince. Leonard Cohen. Sharon Jones. Glenn Frey. Gene Wilder. Muhammad Ali, Fidel Castro.
Κι από δικούς μας ο Θάνος Ανεστόπουλος, ο Νίκος Τριανταφυλλίδης ΚΑΙ Ο ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΑΤTΑΚΟΣ...
Seriously, eff this year.''''
Μπλα μπλα
2. Συμφωνείτε να μην αναρτήσετε: παραπλανητικά, δυσφημιστικά, ανακριβή μηνύματα ή με συκοφαντικό, υβριστικό, άσεμνο, πρόστυχο, χυδαίο, απεχθές, απειλητικό, με πορνογραφικό προσανατολισμό ή οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο που υπόκειται στην νομοθετική αρχή, καθώς και πολιτικού, θρησκευτικού, ή φυλετικού χαρακτήρα.
3. Δεν επιτρέπονται κάθε είδους προσωπικές επιθέσεις, προσβλητικά σχόλια, αγενή και εριστικά μεταξύ των μελών. Απαγορεύονται τα προκλητικά ποστ που χαρακτηρίζουν αρνητικά κάτι, κάποιον ή κάποιους αφού οδηγούν σε flame wars. Π.χ. "Αυτό που δεν καταλαβαίνουν οι φασίστες του αντικαπνιστικού νόμου, είναι ότι περιορίζουν τα δικαιώματα και τις ελευθερίες άλλων.” Λάθος! Η σωστή διατύπωση είναι: "Αυτό που δεν καταλαβαίνουν οι υποστηρικτές του αντικαπνιστικού νόμου, είναι ότι..."
1) Είσαι σίγουρος; Εγώ βλέπω διαρκώς τον έναν (τρόλλει) να φέρνει τον κηδεμόνα του (SF) και τα "αυτός άρχισε πρώτος".LK είπε:1ον) Δεν νομίζω ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με παιδάκια στο σχολείο.
2ον) Στο δικαστήριο που λες, αν κάποιος βρίσει -χτυπήσει πρώτος, και ο άλλος ανταποδώσει και βρίσει και χτυπήσει, την τρωνε και οι 2 (και έχω δικάσει πάνω από 100 τέτοιες περιπτώσεις) (Αν σε ενδιαφέρει το ποιός θα φάει ενδεχομένως λίγο παραπάνω, είναι αυτός που το ξεκίνησε).
3ον) Δεν ποινικοποιήθηκε η χρήση κυρίων ονομάτων, αλλά χωρις να θέλω να μπώ και πάλι στην ουσία, για το αν έκανες καλά ή κακά, που ανέφερες τον Κάστρο, σου ξαναθυμίζω ότι γι' αυτόν τον λόγο ακριβώς δεν είναι επιθυμητές οι πολιτικές συζητήσεις στο Noiz. Γιατί η ιστορία έδειξε ότι είναι ικανές να προκαλέσουν καυγά.
Όσο λοιπόν και να μην το πιστεύεις αυτό (και εγώ δεν το πιστεύα) έτσι είναι.
Προκαλούν καυγά.
Τέλος, θΑ σου πώ κατι απλό, αν και εγώ στο Avatar μου (όπως εσύ τώρα ) αντί του Camilo Cienfuegos έβαζα τον Klaus Barbie κάποιος θα αντιδρούσε.
Μην μπείς καν στη διαδικασία να μου πεις "το ίδιο είναι";
Ναι το ίδιο είναι.
Πρόκειται για δυο πρόσωπα που δεν σχετίζονται με τη μουσική, που ενεπλάκησαν σε πολιτικά θέματα , υπάρχουν υποστηριχτές και διαφωνούντες με αυτούς , και ναι ειναι ικανοί να δημιουργήσουν φασαρία.
Ταμταμ, επειδή είμαι προβοκάτορας έχω σβήσει το όνομα του Fidel Castro από εκείνο το πρώτο post σου και έχω βάλει του Παττακού που επίσης χάσαμε (λολ ;D ) μέσα στο 2016.Tamtam είπε:...
Αγαπητέ αντμίν, ακόμη και στο σχολείο όταν μαλώνουν τα παιδάκια, ο δάσκαλος ρωτάει ποιος άρχισε, πριν αποδώσει δικαιοσύνη, αλλά τι γράφω, προφανώς και τα ξέρεις, λόγω νομικών γνώσεων. Το ίδιο γίνεται και στα δικαστήρια.
...Χαλαρώστε, σεβαστείτε τους άλλους, μη βρίζετε και βρείτε τπτ άλλο να ασχοληθείτε, πιο γόνιμο. Αυτά και καλή χρονιά.