- Πόντοι
- 398
Μου θύμισες αυτή τη σκηνή ;DLK είπε:Με άλλο λόγια δεν νομίζω να υπάρχουν "κόκκινες γραμμές" , όπου αν τις υπερβούμε , θα αρχίσει ο "τσακωμος", αλλά υπάρχουν μέρες που έχουμε όρεξη ή αντιθέτως βαρίομαστε να τσακωθούμε.

Μου θύμισες αυτή τη σκηνή ;DLK είπε:Με άλλο λόγια δεν νομίζω να υπάρχουν "κόκκινες γραμμές" , όπου αν τις υπερβούμε , θα αρχίσει ο "τσακωμος", αλλά υπάρχουν μέρες που έχουμε όρεξη ή αντιθέτως βαρίομαστε να τσακωθούμε.
Δυστυχώς μιλάμε εδώ από χθες και ακόμα δεν έχετε καταλάβει ορισμένοι τι συμβαίνει.Έκτορας είπε:@Harilatron:
Προσπαθείτε να θεωρητικολογήσετε πάνω σε μια πρακτική η οποία εδώ και λίγα χρόνια σας έχει αποδείξει ότι είναι εσφαλμένη....
Η Λέσχη Noizbergharilatron είπε:Υπάρχει ένα υπο-φόρουμ το οποίο ίσως δεν γνωρίζετε γιατί δεν φαίνεται εκτός αν κάποιος το ζητήσει ρητά (με pm στον yameth). Eκεί, όχι στο κανονικό forum του noiz, συμμετέχουν ελάχιστοι, (όσοι θέλουν), επιτρέπονται οι πολιτικές συζητήσεις, και γενικά μεταξύ 10-15 ανθρώπων υπάρχει ελάχιστο moderation.
harilatron είπε:Δυστυχώς μιλάμε εδώ από χθες και ακόμα δεν έχετε καταλάβει ορισμένοι τι συμβαίνει.
Θέματα και σχόλια πολιτικού περιεχομένου σβήνονται μόλις γίνουν αντιληπτά (συνήθως άμεσα) και μια χαρά εφαρμόζεται το moderation και μια χαρά αυστηρό είναι.
και ποιό το νόημα?harilatron είπε:Υπάρχει ένα υπο-φόρουμ το οποίο ίσως δεν γνωρίζετε γιατί δεν φαίνεται εκτός αν κάποιος το ζητήσει ρητά (με pm στον yameth). Eκεί, όχι στο κανονικό forum του noiz, συμμετέχουν ελάχιστοι, (όσοι θέλουν), επιτρέπονται οι πολιτικές συζητήσεις, και γενικά μεταξύ 10-15 ανθρώπων υπάρχει ελάχιστο moderation.
trolley είπε:αν οι κοκκινομάλες κάνουν καλό κρεβάτι κ.λ.π.
LK γνωρίζω ότι είσαι αυθεντία επί του θέματος.Αυτό τό έχουμε καταλάβει όλοι προ πολλού.
Aν είναι τρίδυμες τότε θα έχει ένα νόημα, από τη φετιχιστική όψη του πράγματος, αλλιώς όλες διαφορετικές για ποικιλία.fusiongtr είπε:LK γνωρίζω ότι είσαι αυθεντία επί του θέματος.
Αγαπητέ τρόλεϋ, με LK mod, αποκλείεται να υπάρξουν διενέξεις επί του συγκεκριμένου θέματος.
Όλοι θα ρωτάνε τον master.
Και δίνω πρώτος το παράδειγμα.
Αν είναι τρεις και μόνος σου, θα προτιμούσες και τις τρεις ίδιες ( πχ ξανθιές, καστανές, κλπ) ή διαφορετικές μεταξύ τους?
Μιλάω σοβαρά.![]()
Αν δεν μιλήσει ο LK, εγώ δεν πιστεύω τίποτα.otto## είπε:Aν είναι τρίδυμες τότε θα έχει ένα νόημα, από τη φετιχιστική όψη του πράγματος, αλλιώς όλες διαφορετικές για ποικιλία.
Ας υπέγραφε τα γραφόμενα του ο καθένας και θα σου ΄λεγα εγω πόσο πιο ευγενικές συζητήσεις θα γινόντουσαν.dimsonic είπε:γενικά τα φόρα στην Ελλάδα, αποκτούν ένα ελληνικό ιδίωμα...πως το λεν....
χούι.
επειδή μικρός ειν ο τόπος, παραγνωριζόμαστε γρήγορα.
Και επειδή παραγνωριζόμαστε με 5 νομίζουμε ότι μπορούμε να παίζουμε σφαλιάρες με 100.
τέτοια πράγματα σε ένα πχ tdpri ... just don't have a chance....
είναι 16 ε?yameth είπε:Προφανώς για να υπάρχει 16 χρόνια το Noiz κάτι γίνεται σωστά.
Είναι φυσιολογικό κάποιοι θαμώνες να κουράζονται και να αλλάζουν στέκια, ακόμα και απο αυτά που θέτετε σαν σημείο αναφοράς.
Εμείς θα προσπαθούμε να βοηθάμε την ανάπτυξη της κουβέντας. Κάποτε μπορεί όχι τόσο αποτελεσματικά, αλλά τις περισσότερες φορές μια χαρά.
Σας ευχαριστούμε που μας υπομένετε.
Όπως π.χ. στο Facebook;yameth είπε:Ας υπέγραφε τα γραφόμενα του ο καθένας και θα σου ΄λεγα εγω πόσο πιο ευγενικές συζητήσεις θα γινόντουσαν.
harilatron είπε:Γιατί το πρόβλημά σας (εσάς που γκρινιάζετε λέω) δεν είναι στους κανόνες ούτε στο ύφος αλλά στο ότι έχετε διαφορετική άποψη από τους δύο προαναφερθέντες.
Έτσι είναι, κι ας μην θέλετε να το παραδεχτείτε. Αλλά το παρακολουθώ εδώ και μία δεκαετία, και έτσι πάει.
@ Έκτορας, ο ρόλος της διαχείρισης δεν είναι να κόψει αυτούς που δεν χωνεύεις εσύ (επειδή έχουν απαίσιο και δασκαλίστικο ύφος). Εκτός αν στη πραγματική ζωή φωνάζεις την αστυνομία να μαζέψει όποιον φοράει -ας πούμε- πέδιλο με κάλτσα.Έκτορας είπε:...
4) Ο λόγος που δεν χωνεύω τον Trolley αλλά μου αρέσει (πολύ) ο Superfunk δεν είναι στις πολιτικές / κοινωνικές απόψεις, οι οποίες δεν είναι μακριά, αλλά στο απαίσιο, αγενές και καθηγητικό ύφος του Trolley την ίδια ώρα που (εκτός εξαιρέσεων) ο Superfunk παραμένει και κόσμιος και χιουμορίστας. Άρα τώρα απορρίπτω και την άλλη, λαθεμένη, υπόθεσή σου.
...
Ο Λάκης χαλαρά μπουζούριαζε κάποιον που φορά πέδιλο με κάλτσα, μην το γελάς.harilatron είπε:@ Έκτορας, ο ρόλος της διαχείρισης δεν είναι να κόψει αυτούς που δεν χωνεύεις εσύ (επειδή έχουν απαίσιο και δασκαλίστικο ύφος). Εκτός αν στη πραγματική ζωή φωνάζεις την αστυνομία να μαζέψει όποιον φοράει -ας πούμε- πέδιλο με κάλτσα.
Και πες οτι το καταλαβαίνω. Γιατι διάβασα και τα πάνω και κάτω.Έκτορας είπε:........... :
Κατάλαβες τώρα ότι δεν είναι, κανένας τους, φιλαράκι μου?
......... :![]()
yameth είπε:Και πες οτι το καταλαβαίνω. Γιατι διάβασα και τα πάνω και κάτω.
Εσύ τι δεν καταλαβαίνεις απο την επιχειρηματολογία μου αλλά και των συντονιστών που σου λένε το ίδιο;
Αν έχεις πρόβλημα με το φόρουμ όπως λες και καταπιέζεται ο λόγος σου μπορείς να με ενημερώσεις προσωπικά ή όποιον συντονιστή θέλεις. Υπάρχει και ειδικό κουμπί.
Αν δεν μου έχεις εμπιστοσύνη όμως είναι κάτι άλλο. Και πέραν του ότι εγω μπορω να το εκλάβω σαν προσβολή, που είναι το λιγότερο, εσύ σίγουρα έχεις εναλλακτικές. Σωστά; Ομως μια χαρά σε βλέπω να συζητάς ελεύθερα.
Οπότε ευχαριστώ πολύ για τις υποδείξεις. For me it's business as usual.