Αγαπητοί Νικόλα και Παναγιώτη (αν θυμαμαι καλά).
Επαρεξηγήθην, και ζητώ συγγνώμη αν δεν εκφραστηκα σωστά...
Το κυριως περιεχόμενο του ποστ μου δεν ήταν ούτε το ηθικό, ούτε το οικονομικό κομμάτι της πειρατειας.
Απλά επεσήμανα πως ο τρόπος αντίδρασης είναι λάθος.
Και αυτό, γιατί ακριβώς, δεν απαντάς "βίαια" σε κάποιον που έχει όλα τα μέσα και την ευκολία να συνεχίσει να σε ζημιώνει...Του δίνεις να καταλάβει γιατί δεν πρέπει να το κάνει...
Και όχι με οικονομικούς όρους.
Εγω κυριοι σας καταλαβαίνω, άλλοι δε σας καταλαβαίνουν, και απλά σας λέω ότι τους αντιμετωπίζετε (-ουμε) με λάθος τρόπο.
Το 99% αυτων που κατεβαζουν ασυναισθητα, δεν είναι φαν ούτε του Νικόλα, ούτε του Σούμπερτ....Είναι ακριβώς φαν της Βισσοβανδης, που έμαθε να βλέπει τη μουσική ως φθηνο προϊόν επειδή ακριβώς οπως λέει ο sfaku το εβλεπε σε περίπτερα δίπλα σε γαριδάκια, να περιεχει ενα κομματι διασκευασμένο σε 4 version και καποιες φορές ακόμα και σε κάρτες μνήμης κινητών.
Αλοίμονο αν έπρεπε να εξηγησεις σε μένα βρε Νικόλα γιατί έπρεπε να πληρώνεσαι. Οπως σου είπα, δεν εχω κατεβάσει ούτε ένα δισκο, και πλεον δεν εχω κανενα από τα παλιά σπασμενα προγραμματα μου (από την εποχή που κι εγώ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ)
Αυτό που ήθελα να τονίσω με το μακροσκελές και ασυνάρτητο κείμενο μου, είναι ότι με την γεροντίστικη αντίδραση (επειδή ακριβώς μιλάμε για εφηβους περισσότερο ή για "εφηβους του ιντερνετ"), μόνο περισσότερη αντίδραση θα έχουμε από τους "πελάτες".
Νικόλα μου, ξερεις τι θα πει κάποιος 16ρης που θα διαβασει το ποστ σου? "Στα @@ μου....κλικ κλικ...downloading..." Γιατι εχει μάθει να μην αντιμετωπίζει τιποτα και να μην αντιμετωπίζεται απο κανέναν (σε αυτή τη διαμαχη) σοβαρά.
Αυτά, ελπίζω αυτή τη φορά να ξηγήθηκα καλά, να ξηγήθηκα ωραία ;D