Ναι, θα έρθω.Superfunk είπε:Θα ερθεις μαζι μου?
(Καποιος πρεπει να γυρισει το πτωμα μου σπιτι και η γυναικα μου δεν ειναι μπρατσαρου ενω την τελευταια εβδομαδα το εχω παρακανει με τα business lunches και το χαλβα...)
και λιγα λες,ακομα και ο Μπατμαν που πηρα τηλεφωνο δεν μπορεσε να αρθει στο υψος της περιστασης....trolley είπε:Ναι, θα έρθω.
(σπάνια δήλωση αυτοθυσίας, ένδειξη αληθινής φιλίας, πράξη αναντίρρητου ηρωισμού).
...βιτσιόζικα αγόρια.... ;DSuperfunk είπε:σε προειδοποιω ομως: αν δεν με ξεκανει ο Καμμενος εχω Plan B για το Ζακεττα.... εδώ σε θέλω κάβουρα, να περπατάς στα κάρβουνα.... ;D
μη χαιρεσαι...με σενα εχουμε να παμε το απογευμα στις προγραμματικες του Καστανιδη και της χοντρης (ξεχασα πως τη λενε...)...μια και πρεπει να κανω λιγο προπονηση....πριν το τελικο βημα...marathon είπε:...βιτσιόζικα αγόρια.... ;D
Βεβαίως και θέλω.yameth είπε:Πως γίνεται και υπάρχει αυτό που ζούμε θες να μας πείς;
Καραμολέγκου.μη χαιρεσαι...με σενα εχουμε να παμε το απογευμα στις προγραμματικες του Καστανιδη και της χοντρης (ξεχασα πως τη λενε...)
προφανώς και συμφωνώ με τον Τρόλλευ...trolley είπε:Ο καθένας (ακόμη και αυτοί που δεν ενδιαφέρονται για τους νόμους) δοκιμάζουν τα όρια στην συμπεριφορά τους, εκδηλώνοντας την σε τρίτους. Π.χ. σε γνωρίζει κάποιος. Στην αρχή σε λέει "κε. Μ"., μετά σε λέει "κ. Γιάννη", μετά σε λέει "Γιάννη", μετά σε λέει "Ρε" και μετά σε λέει "Ρε Μ/α". Αν ΘΕΣ, μπορείς να ανακόψεις αυτή τη πορεία εξοικείωσης (κακώς νοούμενης) συχνά με ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΒΛΕΜΑ......Έπρεπε να έχει ΣΤΕΓΝΑ μπαναριστεί, κοινώς έπρεπε να έχεις ρίξει το κατάλληλο βλέμμα.
Τώρα, θα φέρει και τους φίλους του, ας παρακαλάμε να μην είναι πολλοί.
φίλος...δεν μου αξίζει...και εάν σε πίκρανα...συγνώμημη χαιρεσαι...με σενα εχουμε να παμε το απογευμα στις προγραμματικες του Καστανιδη και της χοντρης (ξεχασα πως τη λενε...)...
ωπα?!!Τώρα, θα φέρει και τους φίλους του, ας παρακαλάμε να μην είναι πολλοί.
τι μας λες δηλαδη οτι θελεις και εσυ να ερθουν οι φιλοι του καραγκιοζη?προφανώς και συμφωνώ με τον Τρόλλευ...
Εισαι ρίψασπις ρε.....φίλος...δεν μου αξίζει...και εάν σε πίκρανα...συγνώμη
Αν όμως φέρει και η Λουκία τις φίλες της;trolley είπε:Τώρα, θα φέρει και τους φίλους του, ας παρακαλάμε να μην είναι πολλοί.
Για καλό και κακό...ας φτιάξουμε και μία ομάδα περιφρούρησης...με στολές έτσι? 8)audiokostas είπε:Κάτστε ρε παιδιά (όσοι είναι παιδιά), μην προτρέχουμε. Να δουμε πρώτα.
Να τι έβγαλε το Google με όρο αναζήτησης "Lukia's Friends":audiokostas είπε:Αν όμως φέρει και η Λουκία τις φίλες της;
Κάτστε ρε παιδιά (όσοι είναι παιδιά), μην προτρέχουμε. Να δούμε πρώτα.
Να σε δω με Spandex....marathon είπε:Για καλό και κακό...ας φτιάξουμε και μία ομάδα περιφρούρησης...με στολές έτσι? 8)
Εδώ είδες το Γιώργο...και δεν έφυγες....έλα λοιπόν και εσύ στον Καστανίδη για τιμωρία ;Daudiokostas είπε:Να σε δω με Spandex....
Μετά έχω Μάτσου - Πίτσου και Βόρειο Σέλας.
Και μετά ας φύγω ήσυχος ότι τα είδα όλα....
αυτα τα λες εσυ που εισαι ομορφαντρας, ο κακομοιρης ο Μαραθωνας (ειδικα αν φοραει και Σπαντεξ) πως θα ριξει τη Λουκια (ή μαλλον καποια φιλη της) αν δεν της προσφερει το..κατιτις της?(ενα μπιζουδακι,κανα I-Pod ,κανα αυτοκινητακι...μια πιτσα Καπριτσιοζα...ΚΑΤΙ ρε παιδι μου... ;D)και μια λογικη αποκτησης ως μονοδρομο για την ευτυχια
τον μαμησες τωρα....έλα λοιπόν και εσύ στον Καστανίδη για τιμωρία
Φόρουμ-γυάλα με τόσους και τόσο ενδιαφέροντες και χιουμορίστες τύπους όσους έχουμε εδώ, και να χτυπηθώ σα χταπόδι δεν μπορεί να γίνει. Είναι πολύ απομακρυσμένο ενδεχόμενο. Δε νομίζω ότι χρειαζόμαστε και τον Κουκουνάρωφ να μας λέει ότι η μουσική που ακούει όταν αγγίζει τη Λουκία είναι στην πραγματικότητα εμ-πι-τριαρισμένο ροκ.bloody_sunday είπε:Τρέιλερ ;D, με τον αποκλεισμό μιας άποψης που δεν σου αρέσει, ανεξάρτητα αν τυχόν είναι φαιδρή ή αν πληροί κάποια δικά σου υποκειμενικά κριτήρια αξιοπιστίας, θα προχωρήσεις στον αποκλεισμό της επόμενης, και της επόμενης, και της επόμενης... και στο τέλος θα καταλήξεις να βρίσκεσαι σε ένα αποστειρωμένο φόρουμ-γυάλα που θα έχει τόσο ενδιαφέρον όσο μια εκατοστή επανάληψη της Λάμψης. Αυτή είναι η πραγματική "πορεία" που αναφέρεις στο ποστ σου. Αυτό επιθυμείς πραγματικά;
Superfunk είπε:αυτα τα λες εσυ που εισαι ομορφαντρας, ο κακομοιρης ο Μαραθωνας (ειδικα αν φοραει και Σπαντεξ) πως θα ριξει τη Λουκια (ή μαλλον καποια φιλη της) αν δεν της προσφερει το..κατιτις της?(ενα μπιζουδακι,κανα I-Pod ,κανα αυτοκινητακι...μια πιτσα Καπριτσιοζα...ΚΑΤΙ ρε παιδι μου... ;D)
δεν ειμαστε ολοι Αλαιν Ντελον φιλως...(εγω ειμαι αλλα υπαρχουν και οι συναδελφοι που τους αδικησε η φυση,αυτοι να μη φανε? )
Καλά...τώρα που το θυμήθηκα...εσύ δεν ήσουν που ήθελες ένα κουμπί για να πετάει έξω τις συζητήσεις που δεν σου αρέσανε?bloody_sunday είπε:Τρέιλερ ( ;D ), με τον αποκλεισμό μιας άποψης που δεν σου αρέσει, ανεξάρτητα αν τυχόν είναι φαιδρή (-> Παιδική Χαρά) ή αν πληροί κάποια δικά σου υποκειμενικά κριτήρια αξιοπιστίας, θα προχωρήσεις στον αποκλεισμό της επόμενης, και της επόμενης, και της επόμενης... και στο τέλος θα καταλήξεις να βρίσκεσαι σε ένα αποστειρωμένο φόρουμ-γυάλα που θα έχει τόσο ενδιαφέρον όσο μια εκατοστή επανάληψη της Λάμψης. Αυτή είναι η πραγματική "πορεία" που αναφέρεις στο ποστ σου. Αυτό επιθυμείς πραγματικά;