- Πόντοι
- 38
Προφανώς και δεν έχεις γούστο.....manosx είπε:( αυτο το pirate bay, εχει καλες; Κατι σε ξανθο ΧΩΡΙΣ μαυρες ριζες παιζει; ;D ;D ;D )
Προφανώς και δεν έχεις γούστο.....manosx είπε:( αυτο το pirate bay, εχει καλες; Κατι σε ξανθο ΧΩΡΙΣ μαυρες ριζες παιζει; ;D ;D ;D )
Πολύ ενδιαφέρουσα η άποψή σου kpeyos.kpeyos είπε:Διαβάζοντας το thread με τις απόψεις του Trolley να διατυπώνονται στα post με τους χαρακτηρισμούς με τους οποίους χρησιμοποιεί, πραγματικά πιστεύω ότι αυτό το forum έχει βρει τον δεύτερο μεγαλύτερο διδάκτωρα ήθους στην Ελλάδα μετά τον κ. Μαρινάκη.
Προσωπικά η αισθητική των post του με ενοχλεί πολλάκις περισσότερο από τον κάθενα που μπαίνει σε ένα forum και παραβιάζει τους κανόνες που δεν έχει κάνει τον κόπο να διαβασει με το καλημέρα. Θεωρώ ότι μετέχοντας διαχρονικά σε αυτό το forum του κάνει πολύ μεγαλύτερη ζημιά από τον OP ενός περιστασιακού thread.
αυτό ακριβώς θυμόμουνα....bloody_sunday είπε:αυτό που είχα ζητήσει είναι την ενεργοποίηση δυνατότητας να μην βλέπει ένας χρήστης ποστς από όποιον άλλο θεωρεί ότι σπαμάρει,
Μάραθε, ή έχεις επιλεκτική μνήμη ή διαστρεβλώνεις βολικά και επίτηδες γεγονότα: αυτό που είχα ζητήσει είναι την ενεργοποίηση δυνατότητας να μην βλέπει ένας χρήστης ποστς από όποιον άλλο θεωρεί ότι σπαμάρει, κάτι που υπάρχει σε πάρα πολλά και μεγαλύτερα από το Νόιζ διεθνή φόρα, και που οδήγησε σε εξωφρενικό ριάλιτι showdown διαστάσεων συνεδρίου του ΟΗΕ, στο οποίο παρέλασε ό,τι πιο προκλητικά άσχετο μπορείς (ή και δεν μπορείς) να φανταστείς.
ενταξει εισαι γερος αλλα οχι και ΤΟΣΟ γερος.....αυτό ακριβώς θυμόμουνα....
ρε παιδί μου...που να βρώ τώρα...USB με (κατεβασμένα) mp3 δεν κάνει? ;D ;DSuperfunk είπε:...παρε και κανα δισκο του ΓΚΟΥΦΗ για καλο και για κακο μαζ
Δε θα τα χαλασουμε εκει ;D Θα κατεβασω εγω 10 Giga ξανθιες, βαλε εσυ να κατεβαινουν μελαχρινες, και βρισκομαστε μετα και τις ανταλλάζουμε ;D ;D ;Daudiokostas είπε:Προφανώς και δεν έχεις γούστο.....
οχι θα τσεκαρουν αν τα εξωφυλλα ειναι αυθεντικα .....μα καλα και εσυ δεν εχεις κρατησει τιποτα απο τις μερες του αγωνα.....?marathon είπε:ρε παιδί μου...που να βρώ τώρα...USB με (κατεβασμένα) mp3 δεν κάνει? ;D ;D
τότε...έκανα...αντίσταση στο Παρίσι. Έχω εξώφυλλα της Dalida...κάνουν? ;D ;DSuperfunk είπε:.....μα καλα και εσυ δεν εχεις κρατησει τιποτα απο τις μερες του αγωνα.....?
ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΩΣmarathon είπε:τότε...έκανα...αντίσταση στο Παρίσι. Έχω εξώφυλλα της Dalida...κάνουν? ;D ;D
Διαφωνώ βέβαια, αλλά θα ήθελα να σου κάνω μία ερώτηση: από που συμπέρανες ότι τραβάω κάποιο ζόρι; Σε εκπλήσσει το ότι αφιέρωσα και (περίπου 15) λεπτά μέσα στην ημέρα για να γράψω τις απόψεις μου; Ή το ότι τις υποστηρίζω με πάθος;theoctapus είπε:Τρόλευ, θα στο πω όσο πιο φιλικά γίνεται, αλλά σιγά μην σκίσεις κανά καλσόν, γιατί σε τελική ανάλυση αν κάποιος δίνει μεγάλη αξία στα λόγια ενός (του) πιτσιρικά, είσαι εσύ. Μην κάνεις την τρίχα τριχιά.
Το να λέμε στον κάθε 16χρονο "Σάλτα και γ@μήσου και εσύ και οι απόψεις σου, κωλόπαιδο" λέει πιο πολλά για εμάς τους ίδιους παρά για τον πιτσιρικά (κι ας είναι οι απόψεις του ανεγκέφαλες).
Όχι, δεν νομίζω κανείς εδώ μέσα να περιμένει να αναλάβει τον ρόλο του παιδαγωγού. Τελευταία φορά που κοίταξα, δεν είμαστε τόσο στόκοι.
Και σε τελευταία ανάλυση, αν καποιός όντως θέλει να βάλει κάποιον στο σωστό δρόμο (ανεξάρτητα του ότι αυτό γίνεται μέσα από ένα φόρουμ και ανεξάρτητα του τι σημαίνει σωστός δρόμος) εσύ γιατί πρέπει να τραβάς το οποιοδήποτε ζόρι; Αν το πρόβλημά σου είναι η κατεύθυνση που πάει να περάσει (το ποιός είναι ο σωστός δρόμος) τότε κρίνε, κράξε, ξέχεσε αν γουστάρεις την κατεύθυνση. Αν δεν είναι αυτό το θέμα μπορείς και να μην ασχοληθείς.
Αλλά ακόμα και να θες να ασχοληθείς, αναγνώρισε τουλάχιστον ότι μπορεί να υπάρχει και άλλη αντιμετώπιση, διαφορετική απ' την δικιά σου, η οποία, ω του θαύματος, μπορεί να είναι και αυτή σωστή.
Δεν με πειράζει καθόλου που απαντάς με πάθος (το αντίθετο θα ήταν βαρετό) και δεν με ενδιαφέρει πως χρησιμοποείς τον χρόνο σου.trolley είπε:Διαφωνώ βέβαια, αλλά θα ήθελα να σου κάνω μία ερώτηση: από που συμπέρανες ότι τραβάω κάποιο ζόρι; Σε εκπλήσσει το ότι αφιέρωσα και (περίπου 15) λεπτά μέσα στην ημέρα για να γράψω τις απόψεις μου; Ή το ότι τις υποστηρίζω με πάθος;
Τίποτε από τα δύο δε με εμπόδισε να δεχθώ (και να κάνω) επαγγελματικά και φιλικά τηλεφωνήματα, να τελειώσω μία εκκρεμότητα στο γραφείο και να στήσω έναν παλιό υπολογιστή. Σε διαβεβαιώνω ότι δεν θυσιάζω την καθημερινότητά μου για να πείσω τους θαμώνες του νοιζ.
Όπως το φορουμ δεν χρεάζεται κοινωνικούς λειτουργούς wannabes, έτσι δεν χρειάζεται ζωστήρα και βούρδουλα προσωποποιημένο.Το να λέμε στον κάθε 16χρονο "Σάλτα και γ@μήσου και εσύ και οι απόψεις σου, κωλόπαιδο" λέει πιο πολλά για εμάς τους ίδιους παρά για τον πιτσιρικά (κι ας είναι οι απόψεις του ανεγκέφαλες).
Δεν σου απάντησα γιατί η ένστασή μου ήταν κυρίως επί της σημειολογίας και ως εκ τούτου ελαφρώς εκτός θέματος.Όσον αφορά τους ουσιαστικούς λόγους για τους οποίους ασχολήθηκα (και, κατά τη γνώμη μου, θα έπρεπε να ασχοληθείτε και εσείς) είναι σε μία απάντηση που σου έδωσα στο άλλο thread και η οποία μάλλον σου διέφυγε (εικάζω ότι θα είχες αντα-παντήσει αν την είχες δει).
Νόμιζα ότι είχες πει ότι είσαι προγραμματιστής.theoctapus είπε:Το
-Ο Α πιστεύει το Χ.
-Ο Α είναι λίγο βλακας (ή ακόμα χειρότερα κάτι άσχετο αρνητικό, π.χ. τσιγκούνης).
-Άρα το Χ είναι λάθος.
είναι εσφαλμένη λογική.
Το αν ανήκουν σε άλλη ομάδα ή ότι είναι διαφορετικά, δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ότι είναι όλα αρνητικά χαρακτηριστικά που εμμέσως επιφορτίζουν τον ακροατή με αρνητισμό για την όποια άποψη ερχεται μαζί. Δες ένα οποιοδήποτε πολιτικό debate στον δυτικό κόσμο και θα δείς πόσο "ωραία" χρησιμοποιείται η εν λόγω τακτική.trolley είπε:Το "βλάκας", το "τσιγγούνης", το "κακοήθης" και το "ιδιοτελής" δεν είναι μέλη της ίδιας ομάδας αρνητικών χαρακτηριστικών. Επίσης, άλλο να είναι κάποιος "βλάκας" και άλλο να "κάνει τον έξυπνο", όπως φανερά συμβαίνει με τον OP. Οπότε, δεν υπάρχει καμία εσφαλμένη λογική στις διατυπώσεις μου,
ΙΜΗΟ το πράγμα βρίσκεται κάπου στην μέση. Το γεγονός ότι κάποιος δεν είναι πραγματικός λάτρης της τέχνης (αλήθεια ποιός μπορεί να το κρίνει αυτό; ) μπορεί όντως να του δημιουργεί εσφαλμένη εκτίμηση για την αξία του καλλιτεχνικού έργου, αλλά δεν αποδεικνύει αυτοδύναμα το λάθος στην λογική του παράνομου κατεβάσματος. Το δεύτερο πρέπει να κριθεί αυτόνομα αν θέλουμε να είμαστε "σίγουροι". Εξάλλου και οι πραγματικοί λάτρεις της τέχνης μπορεί να κατεβάζουν παράνομα (αν και προφανώς δεν το πιστεύεις αυτο). Το τελευταίο βέβαια επίσης δεν λέει κατι για το παράνομο κατέβασμα αρχείων, για τους ίδιους λόγους.τουλάχιστον όχι (όπως ήδη σου είπα) στον μικρόκοσμο αυτού του thread.
+1theoctapus είπε:Κορυφαίο ποστ, και εκτός θέματος και με σύνδεση σε άλλο thread. 8)
Μάλλον ξεκινάς με θέσφατο πως "όλοι είναι ένοχοι μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου" και σωστά καταλήγεις σε αυτό το συμπέρασμα. Και φυσικά έτσι θα σε αντιμετωπίσουν και όσοι δουν τη στάση σου αυτή.trolley είπε:Βεβαίως και θέλω.
Ο καθένας (ακόμη και αυτοί που δεν ενδιαφέρονται για τους νόμους) δοκιμάζουν τα όρια στην συμπεριφορά τους, εκδηλώνοντας την σε τρίτους. Π.χ. σε γνωρίζει κάποιος. Στην αρχή σε λέει "κε. Μ"., μετά σε λέει "κ. Γιάννη", μετά σε λέει "Γιάννη", μετά σε λέει "Ρε" και μετά σε λέει "Ρε Μ/α". Αν ΘΕΣ, μπορείς να ανακόψεις αυτή τη πορεία εξοικείωσης (κακώς νοούμενης) συχνά με ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΒΛΕΜΜΑ.
Αν όμως δεν το ρίξεις αυτό το βλέμμα, τότε έχεις δώσει σε έναν άνθρωπο λάθος εικόνα για 'σένα και λάθος εικόνα για το κατά πόσο η συμπεριφορά του είναι σωστή.
Ο καραγκιόζης που άνοιξε το άλλο thread (και όπως είναι λογικό, έχει εξαφανιστεί... προφανώς κομπάζει στη γκόμενά του ότι "Λουκία, μπήκα μέσα και τους έκανα μαντάρα") έκανε μία τέτοια δοκιμή. Επαναλαμβάνω "έκανε μία τέτοια δοκιμή".
Μπήκε μέσα σε ένα φόρουμ ανθρώπων που είναι δεδομένο ότι έχουν σχέση με διαδικασίες παραγωγής και εκτίμησης έργου που διέπεται από προστασία πνευματικών δικαιωμάτων και ΕΚΛΑΣΕ. Οι άνθρωποι αυτοί, αντί να τον στείλουν ΜΑΖΙΚΑ στο διάολο, καμώνονται (με το χέρι στη μύτη, βέβαια) ότι τους υπολογίζει και ότι μπορούν να τον διδάξουν.
Έπρεπε να έχει ΣΤΕΓΝΑ μπαναριστεί, κοινώς έπρεπε να έχεις ρίξει το κατάλληλο βλέμμα.
Τώρα, θα φέρει και τους φίλους του, ας παρακαλάμε να μην είναι πολλοί.