- Πόντοι
- 38
Καλα τωρα μου κανεις πλακα ? Τι σχεση εχει το θεμα που ανοιξα πριν 2-3 μερες στο φορουμ για φωνητικα με το γεγονος οτι εχω 2 μικροφωνα και ηχογραφω τον ενισχυτη μου ?bloody_sunday είπε:Kαι πώς θα "αποδείξουμε" την πείρα μας ρε Άρη? Μονάχα όποιος ανεβάζει βιντεάκια είναι ο "έμπειρος της Βενετίας"? ;D Εν τω μεταξύ πρέπει να θυμίσω πως πριν από δυο-τρεις μέρες ρωτούσες "το δυναμικο μικροφωνο για τι situations ειναι"... οπότε θα χρειαστεί μεγαλύτερη εξοικείωση με τα είδη των μικροφώνων, την τοποθέτησή τους, τα απαραίτητα preamps, το χώρο, τα χρησιμοποιούμενα μεγάφωνα κλπ. για να δεις πώς και πότε λείπουν η υπάρχουν τα μεσαία. Ακόμη... όπως Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα, έτσι και Mesas δεν είναι μόνο οι Rectos.
Μην την αποδειξεις την εμπειρια σου με βιντεο... Πες μας λοιπον τι εχεις κανει με τον συγκεκριμενο ενισχυτη και ποια τα συμπερασματα σου... Οτι πεις θα σε πιστεψω , ειληκρινα...
Ομως ως σημειο αναφορας να εχουμε καποιες προσωπικες εμπειριες και οχι οτι ακουσαμε στο youtube... Εξαλλου οπως ανεφερα παραπανω αλλα δεν εδωσες σημασια , ανεβασα τρια λινκ απο ασχετα φορουμ στα οποια γινονται συζητησεις απο κατοχους ρεκτο και αναφερουν το ιδιο προβλημα , ή μαλλον οχι προβλημα , αλλα ιδιομορφια του συγκεκριμενου... Στο συγκεκριμενο θρεντ υπενθυμιζω μιλαμε για τον ρεκτο που γνωριζω... Το ειπαμε στις πρωτες σελιδες και γι αυτο και απο τοτε χαρη συντομιας λεω μονο την λεξη mesa... Για αλλους mesa δεν γνωριζω !!!
Αλλα οπως εχω ξαναπει , εχετε ορισμενοι μια μανια , και αν πω οτι η γη γυριζει θα το αντικρουσετε , προβαλωντας ακομα και σημερα μετα απο 3 χρονια που ειμαι στο φορουμ , επιχειρηματα με σκοπο να υποβαθμισετε τις γνωσεις μου. Δεν ειμαι μετρ σε αυτο που κανω... Αλλα μετα απο τοση προσπαθεια , πρεπει να δεχτειτε οτι ολο και κατι εχω μαθει κι εγω... !!!