Ε όπου να'ναι θα ξυπνήσει, πού θα πάει;; :lol: :lol:Που ειναι ο janick να ζηλεψει? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Πάντως bookmatching δεν είναι αυτό....Είναι να σχίζεις ένα figured κομάτι ξύλο στη μέση και να χρησιμοποιείς τα 2 κομάτια έτσι ώστε το pattern στη μια πλευρά να είναι σχεδόν το κατοπτρικό είδωλο του άλλου. (Συνήθως γύρω από τον άξονα του μανικιού....
Το bookmatching είναι το ταίριασμα των ξύλων σε ένα σώμα. Με ένα καλό bookmatching δύσκολα ξεχωρίζει κανείς πόσα κομμάτια είναι το σώμα.
...
Mε γειά ΡΕ! :lol: Καλόπαιχτη!Ηρθε η καινουρια μου κιθαρα!![]()
![]()
Ευχαριστω Χαρη!!Mε γειά ΡΕ! :lol: Καλόπαιχτη!Ηρθε η καινουρια μου κιθαρα!![]()
![]()
Γιατί γράφει seven ενώ έχει 6 χορδές; :?: :mrgreen:
MICK THOMPSON RULES :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:Ευχαριστω Χαρη!!Mε γειά ΡΕ! :lol: Καλόπαιχτη!Ηρθε η καινουρια μου κιθαρα!![]()
![]()
Γιατί γράφει seven ενώ έχει 6 χορδές; :?: :mrgreen:![]()
Για αλλο λογο ειναι εκει το seven και το ξερεις! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
1550 ευρω μεσω ''βυσματος'' τοπικου αντιπροσωπου :lol: (στον Τριμη ηταν η κιθαρα)Ωραίος μπράβο καλή κιθαρίτσα...Πόσο πήγε το μαλλί και από πού;
Ευχαριστω πολυ!Την κιθάρα αυτήν την έχω βάλει στο μάτι και εγώ.Με τι κουρδισμα σου ήρθε;;
Μεγειές τρελές :wink:
Ευχαριστω πολυ!Την κιθάρα αυτήν την έχω βάλει στο μάτι και εγώ.Με τι κουρδισμα σου ήρθε;;
Μεγειές τρελές :wink:
Ηρθε με κουρδισμα ο' date='τι να'ναι αλλα μαλλον ηταν κουρδισμενη και σεταρισμενη(?) για Ε, γιατι τωρα που την κουρδισα σε Drop B (original κουρδισμα) τριζει ολο το συμπαν!
Παντως εχω τρελαθει με το χρωμα που ειναι Blood Red στην πραγματικοτητα! :lol: (δεν φαινεται καλα στη φωτο)Φοβερο κοκκινο! :twisted: :twisted:
Και οι μαγνητες ειναι κορυφη...ειδικα ο neck φυσαει! 8)[/quote']
Ρωτάω γιατί και καλά απο το εργοστάσιο φέυγει με κούρδισμα και προδιαγραφές drop B :wink:
''Και καλα'' ομως...δεν ξερω τι της εκαναν στην Ελλαδα ομως, οποτε δεν μπορω να πω με σιγουρια οτι ειναι θεμα εργοστασιου.Ρωτάω γιατί και καλά απο το εργοστάσιο φέυγει με κούρδισμα και προδιαγραφές drop B :wink:
Α ναι, είναι ο γνωστός που πάει στο parking του μετρό, είναι πάντα γεμάτο και βρίσκει ΚΑΘΕ μέρα την ίδια θέση μονίμως άδεια, παρκάρει σκεπτόμενος "ρε τους ηλίθιους, ούτε ένας δεν έχει σκεφτεί να παρκάρει σ'αυτή τη θέση 2 μήνες τώρα;" χωρίς να του περάσει απ'το μυαλό ότι δεν είναι όλοι οι υπόλοιποι ηλίθιοι ή τυφλοί, απλά αυτός παρκάρει στο διάδρομο που μένει για να φεύγουν γύρω στα 50 αμάξια - τα οποιά φυσικά κλείνει μέσα μέχρι να φύγει!!!Μπορει κανας ασχετος να την ειδε στο μαγαζι και να ειπε..ρε τι ξεκουρδισμα εχει φαει αυτη!!Κατσε να την ''φτιαξω'' εγω!! :lol: :lol: :lol: :lol: