Με τι παίζουμε!

άσε και το strategy το σκότωσα... 700Ε.!!!!τάκη το CAE θα το δώσω...τον Ιούνιο...γιατι θα φύγω για States...κανα 2300αρι.... άντε άρχισε να μαζεύεις.... :lol:

τον cornford τι θα τον κανεις???

τον κλεινουμε και αυτον??????????

:roll:

Μερικες αλλαγουλες & απο εμενα... :wink:

-Electric Guitars:

Fender American RI Jaguar (Ice blue)

Fender American RI Jazzmaster (Ocean turqoise)

1972 Fender Telecaster (olympic white)

1964 Crucianelly Elite single pup (blue sparkle)

All Parts/Warmoth 62 Custom Tele copy w/ Lindy Fralin blues specials (sb/binding/maple neck)

Warmoth 62 Custom Tele copy w/ Lindy Fralin vintage pups (sb/binding/rw board)

Warmoth/All Parts Esquier w/SDuncan flatpole reversed antiquity pup (seafoam green)

-Ac.Guitar:

Lakewood MP1

-Bass:

Fender STING signature bass

-Amps:

1988 MESA BOOGIE MARK 3

Fender Pro junior (w/Eminence Beta 10a speaker)

-Effects:

-Pedalboard 1:

JAM Germanium Fuzz-Omega Fuzz-JAM Dynassor comp-BOSS TU2-DIGITECH synth wah-STAMPS Driveomatic-SIB Vibromatic-BOSS PH1R-Catalinbread Semaphore Tremolo-DIGITECH Digidelay

-Pedalboard 2:

Jam catastrofuzzier-MXR Dynacomp (Analogman ROSS mod)-T REX Swamp Thing-BOSS PN2 trem-IBANEZ AD9 delay

-VOX TONELAB (used w/ Pb2)

-BOSS ME50

-Strings: Electric: D’Addario EXL or GHS Boomers (010-046)

Accoustic: Pyramid western (012-054)

Bass: Pyramid pure nickel rw (45s)

Pics: Dunlop Ultex 0,73mm

Cables: GEORGE L

-Electric guitars

1967 Teisco k-4L (blue)

Ibanez S1625 TKS

-Acoustic guitars

Yamaha FG-180

Berkley custom

-Amps

Hughes & Kettner edition blue 60

Ace Tone

Ampeg Gemini 2

-Effects

Digitech RP-2000

Boss MT-2

Crybaby 535Q

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Edit: Μιας και μονο ο earendil εχει ανεβασει photos του jazz μου...

Και προμηθευτηκα και ψηφιακη...

Παιζω με ...αυτο! :lol:

Pastelius πλάκα μας κάνεις; :roll: :lol:

Τι είναι αυτές οι αφίσες; 8O :lol:

Δώσε μόνο τα λινκ ή ακόμη καλύτερα πανε στο www.imageshack.us και κάνε ένα resize ή βάλε μόνο τα thumbnail ή κάτι τέτοιο.

Λίγο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ photos δεν είχες Pastelius???

Δε μπορούμε να δούμε το όργανο ρε συ!!!! :lol: :lol: :lol:

PS-->sorry ρε παιδια ηθελε ρυθμιση στην αναλυση..

Ειμαι NOOOOB :roll:

img0073sn7.jpg

img0076im2dx0.jpg

:lol: :lol: :lol: :lol:
Ωραίο όργανο, δε λέω, πολύ καλό (απ'όσο έχω ακούσει), αλλά τόσα λεφτά δίνεις για Fender USA λίγο το bookmatching δεν μπορούσαν να το προσέξουν περισσότερο? :roll: Λες και είναι neck through ένα πράγμα...Και το έχω δει και σε American Deluxe μοντέλο, όχι τίποτε άλλο....

Ωραίο όργανο' date=' δε λέω, πολύ καλό (απ'όσο έχω ακούσει), αλλά τόσα λεφτά δίνεις για Fender USA λίγο το bookmatching δεν μπορούσαν να το προσέξουν περισσότερο? :roll: Λες και είναι neck through ένα πράγμα...Και το έχω δει και σε American Deluxe μοντέλο, όχι τίποτε άλλο....[/quote']

Eιναι Japan!.. :lol:

το bookmatching τι ακριβως ειναι?...

το neck through τι ακριβως ειναι?... :lol: :lol: Με τις ορολογιες δεν τα παω

και πολυ καλα απ οτι βλεπεις .. :roll: :lol:

Ωραίο όργανο' date=' δε λέω, πολύ καλό (απ'όσο έχω ακούσει), αλλά τόσα λεφτά δίνεις για Fender USA λίγο το bookmatching δεν μπορούσαν να το προσέξουν περισσότερο? :roll: Λες και είναι neck through ένα πράγμα...Και το έχω δει και σε American Deluxe μοντέλο, όχι τίποτε άλλο....[/quote']

Eιναι Japan!.. :lol:

το bookmatching τι ακριβως ειναι?...

το neck through τι ακριβως ειναι?... :lol: :lol: Με τις ορολογιες δεν τα παω

και πολυ καλα απ οτι βλεπεις .. :roll: :lol:
Το ότι είναι japan με στεναχωρεί ακόμα περισσότερο! :)

Το bookmatching είναι το ταίριασμα των ξύλων σε ένα σώμα. Με ένα καλό bookmatching δύσκολα ξεχωρίζει κανείς πόσα κομμάτια είναι το σώμα.

Επίσης το neck through πολύ περιεκτικά, είναι όταν ένα όργανο δεν έχει βιδωτό μπράτσο αλλά ούτε κολλητό. Το μπράτσο δηλαδή είναι εννιαίο, καταλήγει μέρος του σώματος και απλά κολλάνε δύο κομμάτια ξύλου (wings) για να ολοκληρωθεί το σχήμα του οργάνου και βέβαια προκειμένου να πετύχουν τις σωστές ισσοροπίες σε θέμα συχνοτήτων αλλά και αισθητικής. Δες ένα παράδειγμα neck through http://www.gibson.com/products/tobias/basic.html

Παστέλιε, το μπασάκι σου θέλει επειγόντως ένα μαύρο pickguard για να γίνει κουκλί! 8)

Παστέλιε' date=' το μπασάκι σου θέλει επειγόντως ένα μαύρο pickguard για να γίνει κουκλί! 8)[/quote']
surprises.smileysmiley.com.54.gif

Το bookmatching είναι το ταίριασμα των ξύλων σε ένα σώμα. Με ένα καλό bookmatching δύσκολα ξεχωρίζει κανείς πόσα κομμάτια είναι το σώμα.

Επίσης το neck through πολύ περιεκτικά' date=' είναι όταν ένα όργανο δεν έχει βιδωτό μπράτσο αλλά ούτε κολλητό. Το μπράτσο δηλαδή είναι εννιαίο, καταλήγει μέρος του σώματος και απλά κολλάνε δύο κομμάτια ξύλου (wings) για να ολοκληρωθεί το σχήμα του οργάνου και βέβαια προκειμένου να πετύχουν τις σωστές ισσοροπίες σε θέμα συχνοτήτων αλλά και αισθητικής. Δες ένα παράδειγμα neck through http://www.gibson.com/products/tobias/basic.html[/quote']

Μπορεις να διακρινεις δηλ ποσα κομματια ειναι το σωμα?... :roll: Και

ειδικα απο αυτες τις φωτο? :wink: Ματι γερακιου εχεις ρε παιδι μου :P

Παστέλιε' date=' το μπασάκι σου θέλει επειγόντως ένα μαύρο pickguard για να γίνει κουκλί! 8)[/quote']
surprises.smileysmiley.com.54.gif
Θα βαψω μαλλον αυτο..Με την ευγενικη χορηγεια του Abraxas που

μου ειχε δωσει καποιες πολυιμες βοηθειες! :wink:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back