Ιδου και η "υπογεια" συνεννοησις...: ;D
Απ: μια ερωτηση παρακαλω!
« Εστάλη στον/στην: rista στις: 22:03 - 18/03/09 » Παράθεση Απάντηση Διαγραφή
--------------------------------------------------------------------------------
Tραβα αν μπορεις και καμμια φωτο με macro mode,
καποιο ταστο που φαινεται ασχημα,ειδικα αν εχει κενο και δεν παταει στην ταστιερα!
Ανοιξε ενα θεμα,θα ενδιαφερει και αλλους αυτο!
Τα λεμε!
--------------------------------------------------------------------------------
Και φυσικα εννοουσα να ανοιχτει θεμα για τα ταστα,οχι για τον μαστορα...
Και φυσικα δεν μπορουσα να ξερω αν τα ταστα αυτα τα'κανε μαστορας ετσι,
η ο ιδιος ο ιδιοκτητης προσπαθωντας να "φτιαξει" κατι που κατα τη γνωμη του ο μαστορας
δεν εκανε σωστα...(εχουν δει τα ματια μου... :
)
Και φυσικα,το'χω γραψει ηδη...οτι υπαρχει τετοια "παστα",αυτοι που πειραζουν πραγματα που δεν ξερουν,
και μετα πανε σε αλλο μαστορα λεγοντας πως αυτα τα'κανε ο προηγουμενος... :
Rista,δεν εννοω οτι ανηκεις σ'αυτους,αλλα θα μου επιτρεψεις να μην ειμαι σιγουρος για κανεναν,
αν δεν τον γνωριζω προσωπικα.Και δεν γνωριζω ουτε εσενα ουτε τον μαστορα! 8)
Οποτε δεν μπορω και να δικασω,ποσο μαλλον να καταδικασω...
Το σωστοτερο για μενα,θα ηταν πλεον (μετα την αναφορα ονοματος),
καποιος συνφορουμιτης που γνωριζει τον εν λογω μαστορα (δεν μπορει να μην υπαρχει καποιος),
να του μεταφερει τα καθεκαστα ωστε να μπορεσει να μας στειλει μια απαντηση με τη δικη του εκδοχη...
Και παλι,ο rista λεει καθαρα οτι πληρωσε 80ε για αυτη τη δουλεια,τιμη που θα μπορουσε να ισχυει για το
ταστωμα μιας φθηνης κιθαρας (200-300ε) και με αυτο το αποτελεσμα...
Ειπαμε: καποιοι κανουν και "φτηνο" και "ακριβο" ταστωμα....
Εδω δεν ξερουμε τι γινεται! :-X
Superfunk είπε:
οντως 300 ευρω ειναι ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ πολλα,με 300 ευρω ($410) σου ...τασταρει ΔΥΟ μπρατσα ενας απο τους καλυτερους ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ μαστορες ΜΕ τα μεταφορικα.
Πολλα για στρατ η τελε,αλλα οχι για "σπεσιαλ" μπρατσα...
Ναι,με 200$ στα τασταρει (ο βοηθος του ενος απ'τους καλυτερους),αλλα με πρεσσα και γενικα "βιομηχανικο" δουλεμα...
Και σιγουρα δεν μπορεις να ξερεις ποσα "dead spots" θα εχουν τα ταστα σου...!
Μιας και το θρεντ και ο φίλος μας ατύχησαν, η σούμα που μπορούμε να κρατήσουμε είναι ότι:
..μαλλον το θρεντ δεν ατυχησε,ολο και κατι "βγαινει".... ;D ;D ;D