- Πόντοι
- 6
Παίζει κι ένας στους μεταχειρισμένους αν σε ενδιαφέρει ο συγκεκριμένος.. (καμία σχέση δεν έχω με την αγγελία για να μην παρεξηγούμαι, απλά όσο μπορούμε να σπρώχνουμε την εσωτερική αγορά..)
αα οκ δεν το ειδα καν !! Θα το ριξω μια ματια να δω τι παιζει ! thanks ! ;Dsoulseller είπε:Παίζει κι ένας στους μεταχειρισμένους αν σε ενδιαφέρει ο συγκεκριμένος.. (καμία σχέση δεν έχω με την αγγελία για να μην παρεξηγούμαι, απλά όσο μπορούμε να σπρώχνουμε την εσωτερική αγορά..)
Ακόμα καλύτερα treble boosterkkmspm είπε:Για πεταλι δοκιμασε κανενα tubescreamer. Θα σφιξει αρκετα και θα αγριεψει.
Treble booster? ειναι αρκετα πριμος. με το tr-booster δεν ξυριζει? τι αποτελεσμα βγαζει? με τι μαγνητες τον δουλευεις? δεν το εχω δοκιμασει ποτε ετσι....schreivox είπε:Ακόμα καλύτερα treble booster
Έχω την εντύπωση ότι το αποτέλεσμα του treble booster το ακούς καλύτερα σε υψηλές εντάσεις ενισχυτών τύπου VOX, όπου εκτός από το overdrive ανεβαίνουν αισθητά και οι χαμηλές συχνότητες, οπότε το treble booster θα δώσει λίγο περισσότερο gain και έμφαση στα μεσαία/πρίμα. Δες και το παρακάτω video από έναν κύριο που...κάτι ξέρει από τέτοια (3:20-5:35).JohnyX είπε:Και εμενα με "φοβιζει" το treble boost .. Θα χει παρα πολυ πριμα και δεν πιστευω οτι θα ακουγεται ετσι οπως θελω ... δεν ξερω αν οντως θα χρειαζεται πεταλι μπροστα αλλα αν χρειαστει προτιμω σιγουρα ενα το οποιο θα "δεσει" τον ηχο..
Θα κοιταξω για tubecreamer που ειπατε ...
Thanks !! ;D ;D