Συνεχιζω και απαντω (παντα σε φιλικο κλιμαalexi είπε:Μαλλον δεν με καταλαβες καλα...
1. Ξερουν να παιζουν πολλοι...να γραφουν λιγοι...
2. Ασε που δεν ειναι και τοσο τρομερα δυσκολο, τοσες κομματαρες γραφτικαν και ειναι 3 συχορδιες...how hard can it be? δηλαδη δεν μιλαω για επιπεδα συνθεσης Θεοδωρακη...αλλα απλα πραγματα...lyrics on chords...
3. Για ΜΕΝΑ ειναι λιγο πιο συμαντικο να γραφω παρα να παιζω τα κομματια των αλλων ακριβως οπως ειναι...
4. Δεν ειναι αναγκη να ειναι ολα ωραια...στο κατω κατω για σενα γραφεις...αν σαρεσουν εσενα τι σε νοιαζει για τους υπολοιπους...ενα ΜΠΡΑΒΟ απο μενα...
5. Αν ομως αρεσουν και στους υπολοιπους...αλλο ενα ΜΠΡΑΒΟ απο μενα... ;D ;D
ΠΟΥ.ΣΟΥ: δεν θα παω να την ακουσω την cover-o-μπαντα που παιζει το σμοκε ον δε γουατερ γιατι μπορω ανετα να βαλω το dvd των purple και να το δω σπιτι μου...ασε που αυτοι το γραψαν...και το παιζουν καλητερα απ τον καθενα...
αποψη μου ετσι...και παντα φιλικα... ;D

1. Στα λογια μου ερχεσαι
2. Να γραφτει μια κοματαρα ΕΙΝΑΙ τρομερα δυσκολο. Ας εχει και 2 ακορντα. Ολοι μπορουμε να παιξουμε κομμματαρες 3 (ή 2) συγχορδιων, ποσοι ομως μπορουμε να γραψουμε τετοιες????
3.Για μενα σημαντικο ειναι να παιζω (κ να ακουω οταν παω σε ενα live) ωραια κομματια. Οταν κατι γινεται αυτοσκοπος (σωνει κ καλα να γραψω δικα μου τραγουδια) δημιουργουνται θεματακια...
4.Αν δε σε νοιαζει για τους αλλους, τοτε τα παιζεις μονο στο δωματιο σου και τα τραγουδας στο μπανιο σου (κ καλα κανεις). Αμα ομως βγαινεις live, παιζεις για αυτους που θα ερθουν να σε ακουσουν και τοτε πρεπει να αρεσουν και παραεξω
5. Ενα ΜΠΡΑΒΟ και απο εμενα
περι του ΠΟΥ ΣΟΥ. Καλα θα κανεις! Ο καθενας οπως τη βρισκει. Αντιστοιχα εγω θα προτιμησω να ακουσω 10 γνωστα καλα τραγουδια για να πιω τα ποτακια μου και να περασω καλα, παρα να ακουσω τις δημιουργιες του Χ συγκροτηματος, τις οποιες δε θα γνωριζω καλα και συνηθως ειναι και κατωτερης ποιοτητας απο το καθε σμοκ ον δε γουοτερ