- Πόντοι
- 16
Μαλλον δεν με καταλαβες καλα...hwept είπε:Πειτε μου σας παρακαλω :
Το οτι καποιος ξερει να παιζει καλα ενα οργανο (μουσικο), τον καθιστα αυτοματως και συνθετη?
Οποιος ασχολειται με την μουσικη εχει σαν απωτερο μεταφυσικο σκοπο τη "δημιουργια" (σιγα τη δημιουργια δηλαδη)
Το οτι εγραψες καποια τραγουδια σημαινει οτι ειναι ωραια?
Επειδη την ειδες κ καλα δημιουργος, πρεπει να ερθει ο αλλος να σε ακουσει? γιατι? τα τραγουδια σου ειναι καλυτερα απο αυτα που αναμασανε στο διπλανο μαγαζι?
Τελικα μετραει να παιζεις καλα τραγουδια ή "να δημιουργεις"?
Ειναι δυνατο ολοι να γραφουν καλα τραγουδια?
Ημαρτον ρε. Ο καθενας κανει οτι τον ευχαριστει. Παρακαλουνται απαξαπαντες οι δημιουργοι του Forum να μην αγανακτουν με τις διασκευομπαντες. Αφου υπαρχει κοινο που για α β λογους παει στα live τους, καποιο λογο θα εχει. Αν ειστε μαγκες κ γραψτε κοματαρες κ μαζεψτε στα live σας περισσοτερο κοσμο.
@Alexi Θα πας να ακουσεις το σμοκε ον δε γουοτερ γιατι ειναι πιο ωραιο κομματι απο αυτο που εγραψε η Χ "δημιουργικη" μπαντα. απλα
1. Ξερουν να παιζουν πολλοι...να γραφουν λιγοι...
2. Ασε που δεν ειναι και τοσο τρομερα δυσκολο, τοσες κομματαρες γραφτικαν και ειναι 3 συχορδιες...how hard can it be? δηλαδη δεν μιλαω για επιπεδα συνθεσης Θεοδωρακη...αλλα απλα πραγματα...lyrics on chords...
3. Για ΜΕΝΑ ειναι λιγο πιο συμαντικο να γραφω παρα να παιζω τα κομματια των αλλων ακριβως οπως ειναι...
4. Δεν ειναι αναγκη να ειναι ολα ωραια...στο κατω κατω για σενα γραφεις...αν σαρεσουν εσενα τι σε νοιαζει για τους υπολοιπους...ενα ΜΠΡΑΒΟ απο μενα...
5. Αν ομως αρεσουν και στους υπολοιπους...αλλο ενα ΜΠΡΑΒΟ απο μενα... ;D ;D
ΠΟΥ.ΣΟΥ: δεν θα παω να την ακουσω την cover-o-μπαντα που παιζει το σμοκε ον δε γουατερ γιατι μπορω ανετα να βαλω το dvd των purple και να το δω σπιτι μου...ασε που αυτοι το γραψαν...και το παιζουν καλητερα απ τον καθενα...
αποψη μου ετσι...και παντα φιλικα... ;D