Earendil είπε:
@ LK: Δεν είναι τόσο απλό και είμαι σίγουρος πως το ξέρεις.
Αν εννοείς ότι δεν είναι τόσο απλές οι ανθρώπινες σχέσεις..ίσως να έχεις δίκαιο.
Αν όμως έμεναν χωριστά ….ναι τόσο απλό θα ήταν (τίποτα δεν θα συνέβαινε) ;D.
Κατά τα άλλα , εδώ τα λες όλα:
τη μούρη του οποίου μισοβλέπουμε λόγω αντανάκλασης πάνω σε μία κεφαλή αξίας $ 2.800 περίπου.
Δεν θέλω να λαϊκίσω αλλά όπως έλεγε ο και ο Don Johnson στο «Ηarley Davidson and the Μarlboro Μan», θυμάμαι πάντα κάτι που μου έλεγε ο Πατέρας μου , όταν με έβλεπε κάπως: «Να σου πώ τι έχεις Λάκη; Πάσχεις από καλοπέραση». «Εμείς δεν είχαμε να φάμε» .
Τότε δεν το καταλάβαινα….τώρα το κατάλαβα
Κάθε φορά που τώρα πλέον πάω να ξανακυλήσω σε μονοπάτια μελεγχωλίας, μου έρχεται αυτή η ατάκα στο μυαλό και έρχομαι στα ίσα μου.
Αυτού του είδους τα θέματα (ουσιαστικής επικοινωνίας κ.λ.π) , αν τα ονομάσουμε (έστω και αδόκιμα) συλλήβδην «ψυχολογικά θέματα» κατά τη γνώμη μου προκύπτουν αφού έχεις λύσει όλα τα άλλα «θέματα επιβίωσης» οργανικής και οικονομικής.
Αν η μάνα δούλευε όλη την ημέρα, προφανώς δεν θα ήταν στο σπίτι όλη την ημέρα για να βλέπει τι κάνει ο κανακάρης της και να τα παίρνει με αυτόν.
Αν το μπουμπούκι της δεν είχε, αμούστακο παιδί ακόμα, τον εξοπλισμό ενός φτασμένου επαγγελματία στο χώρο του, ίσως να έκανε κάτι άλλο.
Τα προβλήματα της μέσης αστικής οικογένειας , που έχει λύσει τα προς το ζειν και χαίρει άκρας οργανικής υγείας, τα θεωρώ πολυτέλειες και ιδανικά για σενάρια κακών tv serials.