Busted Bicycle

Οδυσσέας Παππάς

odis13

Βινταζολάγνος
Πόντοι
2,548
Μια γρήγορη απόπειρα στο Busted Bicycle, ένα κομμάτι του Leo Kottke απο τον δίσκο "6- and 12- string Guitar" (ορόσημο του είδους, και αργότερα επαναηχογραφήθηκε για το "My Feet are Smilling"). Το είχα μελετήσει λιγάκι πέρσι, και μετά απο ένα μήνα πρακτικά αποχής απο το παίξιμο λόγω τρεξίματος ήταν ευκαιρία σήμερα για ενα ζεσταματάκι...

B-45 ακουστική, δύο φτηνιάρικα Superlux πυκνωτικα σε X/Y (τι X/Y δηλαδή, δεν βολευε η βάση και το ένα κοιτάει στα διάλα), μια απόπειρα post-processing με τους συνήθεις ύποπτους και όπου πήγε πήγε. :LOL:

Last edited:
ωραίος.
Μακάρι να μπορούσα και γω.
(αν δεν είμαι πολύ γκρινιάρης, κάτι λίγο είναι ξεκούρδιστο...)

Ηχητικά σαν χώρος στα ακουστικά μου έρχεται μια χαρά

ωραίος.
Μακάρι να μπορούσα και γω.
(αν δεν είμαι πολύ γκρινιάρης, κάτι λίγο είναι ξεκούρδιστο...)
Thanks! Δεν έχεις άδικο, έχει φύγει λίγο - είναι πολύ χαμηλό το κούρδισμα στο συγκεκριμένο κομμάτι (σε Bb ειναι κατεβασμένη) και με το παίξιμο ξεκουρδίζει εύκολα η γραία. Την έφερνα καθε τρεις και λιγο αλλά δεν...

Ηχητικά σαν χώρος στα ακουστικά μου έρχεται μια χαρά
Χαίρομαι, δεν ακούω απο μόνιτορ και καμιά φορά μου ξεφεύγουν δεξιά και αριστερά διάφορα.

Thanks! Δεν έχεις άδικο, έχει φύγει λίγο - είναι πολύ χαμηλό το κούρδισμα στο συγκεκριμένο κομμάτι (σε Bb ειναι κατεβασμένη) και με το παίξιμο ξεκουρδίζει εύκολα η γραία. Την έφερνα καθε τρεις και λιγο αλλά δεν...

Χαίρομαι, δεν ακούω απο μόνιτορ και καμιά φορά μου ξεφεύγουν δεξιά και αριστερά διάφορα.
δεν είναι υπερβολικά, αλλά τέτοια κομμάτια ζητάνε μια τελειότητα. Δεν ξέρω αν είναι γενικότερο θεμα intonation.
Βγαίνει όντως ωραία. Θα ήθελα κάποια στιγμή να δοκιμάσω την τεχνική, αλλά το δεύτερο πυκνωτικό μου είναι στην Ολλανδία....

Θα ήθελα κάποια στιγμή να δοκιμάσω την τεχνική, αλλά το δεύτερο πυκνωτικό μου είναι στην Ολλανδία....

Εγώ συνήθως γράφω mid/side στα βίντεο με την ακουστική, γιατι με έχει βολέψει αρκετά σαν τεχνική. Οχι οτι μπορώ να αξιολογήσω τώρα τα nuances του μεν και του δε, αλλά έχω βρει ότι αν στήσω το mid μικρόφωνο περίπου όπως θα το έστηνα αυτόνομο, και πάρω εναν ικανοποιητικό ήχο, μετά απλά κοτσάρω το ribbon 8αρι πανω του και μπορώ να μιξάρω όσο "στερεο" θέλω στο σήμα μου και έρχομαι εύκολα εκεί που θέλω.

Στην προκειμένη βέβαια είπα να δω πως γράφουν την 12χορδη αυτά τα μικρά Superlux. Ειχα πάρει ενα πριν απο χρόνια έτσι για να βρίσκεται, μου έχει δώσει ωραία αποτελέσματα σε διάφορα πράγματα όπου το δοκίμασα και οπότε πήρα και ενα δεύτερο να το έχω σαν ζευγάρι.

Ωραίος και ωραία και η Β45! Πρέπει να κάνω μια ανασκαφή στο κανάλι σου.

Εν τω μεταξυ έχεις αφήσει κομμάτια παντού ε? Αγγλία, Ολλανδία, Θεσσαλονίκη. Διαλύεσαι. :p

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back