- Πόντοι
- 178
Το θέμα είναι γιατί έχει κοινό και απήχηση ο τυπάκος, όσο και αν ξεφεύγειτο θέμα μου είναι ότι στον βωμό της ελευθερίας της έκφρασης .... ξεφεύγει η φάση
Το θέμα είναι γιατί έχει κοινό και απήχηση ο τυπάκος, όσο και αν ξεφεύγειτο θέμα μου είναι ότι στον βωμό της ελευθερίας της έκφρασης .... ξεφεύγει η φάση
Γιατί πολλοι γίνεις ασχολούνται περισσότερο με το Facebook παρα με τα παιδιά τους. Γιατί πολλοί δάσκαλοι κοιτάνε να κάνουν ιδιαίτερα και το σχολείο ειναι μπουρ...ο (δε φταίνε μονο αυτοί-μη πυροβολήσετε).Το θέμα είναι γιατί έχει κοινό και απήχηση ο τυπάκος, όσο και αν ξεφεύγει
Σίγουρα έχει να κάνει και με την οικογένεια και με το σχολείο σε μικρότερο βαθμό. Το κυριότερο πρόβλημα όμως είναι κατά τη γνώμη μου όλος αυτός ο όγκος πληροφοριών (καλών και κακών) τους προσλαμβάνουν τα παιδιά/νέοι και δυστυχώς - απ' ότι φαίνεται - η πλειονότητα δεν έχει την κριτική σκέψη να αξιολογήσει. Απλά ακολουθούν τη μάζα (συμμαθητές/συνομήλικους).Γιατί πολλοι γίνεις ασχολούνται περισσότερο με το Facebook παρα με τα παιδιά τους. Γιατί πολλοί δάσκαλοι κοιτάνε να κάνουν ιδιαίτερα και το σχολείο ειναι μπουρ...ο (δε φταίνε μονο αυτοί-μη πυροβολήσετε).
το ξερεις οτι αυτα ελεγε καποτε κ ο δικος σου ο πατερας...Σίγουρα έχει να κάνει και με την οικογένεια και με το σχολείο σε μικρότερο βαθμό. Το κυριότερο πρόβλημα όμως είναι κατά τη γνώμη μου όλος αυτός ο όγκος πληροφοριών (καλών και κακών) τους προσλαμβάνουν τα παιδιά/νέοι και δυστυχώς - απ' ότι φαίνεται - η πλειονότητα δεν έχει την κριτική σκέψη να αξιολογήσει. Απλά ακολουθούν τη μάζα (συμμαθητές/συνομήλικους).
Μιλώ ως γονέας και εκπαιδευτικός (δάσκαλος σε δημοτικό). Όσο ροκ και μέταλ και να άκουγε ο μεγάλος μου γιος από αυτά που έβαζα και έπαιζα, «Μαμά» και άλλες τέτοιου είδους μουσικές ακούει...
Θα συμφωνήσω ναι...ας ελπίσουμε όταν θα μεγαλώσουν περισσότερο να μπουν στον σωστό τον δρόμο...?το ξερεις οτι αυτα ελεγε καποτε κ ο δικος σου ο πατερας...
Οσα δημοτικα κ ρεμπετικα να σου εβαζε στο σπιτι... εσυ ροκ κ μεταλ ακουγες...
Εμενα επεμενα να ακουω Κρητικα κ να μαθω Λυρα κ εγω ακουγα Motley Crue κ ηθελα drums.
Νομιζω δινουμε μεγαλυτερη εκταση απο οση χρειαζεται.
Καθε γενια ακουει κ τα δικα της σκατα.
Εχεις απόλυτο δίκιο. Επίσης βλέπω ότι αυτό που είπα ακούγεται σαν κάτι που θα έλεγε κάποιος το '60. Αυτό που εννοώ όμως ειναι ότι αν και ήταν "παράκμα"το προφίλ των Motley Crue, τουλάχιστον δεν είχαν στίχους "πουλάω πρέζα σε παιδάκια" ή "πούλο πούλο πούλο πούλο". Επίσης ακόμη και το πιο άτεχνο metal συγκρότημα τουλάχιστον παρήγαγε μουσική κανονική. Αυτοί εκτός από αμόρφωτους παρακμιακούς ειναι και κακόγουστοι και δίχως ίχνος μουσικότητας. Δηλαδή δεν υπάρχει κάποιο στοιχειο, κατά τη γνώμη μου, που να μπορείς πιαστείς και να πεις "α να, εδώ τουλάχιστον ειναι καλό".το ξερεις οτι αυτα ελεγε καποτε κ ο δικος σου ο πατερας...
Οσα δημοτικα κ ρεμπετικα να σου εβαζε στο σπιτι... εσυ ροκ κ μεταλ ακουγες...
Εμενα επεμενα να ακουω Κρητικα κ να μαθω Λυρα κ εγω ακουγα Motley Crue κ ηθελα drums.
Νομιζω δινουμε μεγαλυτερη εκταση απο οση χρειαζεται.
Καθε γενια ακουει κ τα δικα της σκατα.
δεν φταις εσυ.Εχεις απόλυτο δίκιο. Επίσης βλέπω ότι αυτό που είπα ακούγεται σαν κάτι που θα έλεγε κάποιος το '60. Αυτό που εννοώ όμως ειναι ότι αν και ήταν "παράκμα"το προφίλ των Motley Crue, τουλάχιστον δεν είχαν στίχους "πουλάω πρέζα σε παιδάκια" ή "πούλο πούλο πούλο πούλο". Επίσης ακόμη και το πιο άτεχνο metal συγκρότημα τουλάχιστον παρήγαγε μουσική κανονική. Αυτοί εκτός από αμόρφωτους παρακμιακούς ειναι και κακόγουστοι και δίχως ίχνος μουσικότητας. Δηλαδή δεν υπάρχει κάποιο στοιχειο, κατά τη γνώμη μου, που να μπορείς πιαστείς και να πεις "α να, εδώ τουλάχιστον ειναι καλό".
Συνήθως δεν είμαι τόσο απόλυτος αλλά σε αυτή τη περίπτωση δε μπορώ να το ελέγξω. Μου φαίνεται απαράδεκτο.
Συγγνώμη αλλά με ενόχλησε το όλο σκηνικό και ίσως υπερβάλλω.
Νομιζω οτι αυτο που μας τσαντιζει περισσοτερο..ειναι ..ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ..Θα συμφωνήσω ναι...ας ελπίσουμε όταν θα μεγαλώσουν περισσότερο να μπουν στον σωστό τον δρόμο...?
Προσωπικα θα ηθελα να ειχε πιο ενδιαφερον η μουσικη.
ΠΟΙΑ μουσικη? ? :classic_biggrin:
Ωραιο το hip-hop αλλα ΜΟΥΣΙΚΗ σιγουρα ΔΕΝ το λες...
Ειναι ενα εντελως ξεχωριστο artform....σαν τα ΤΑΤΟΥΑΖ ενα πραμα....
Ή έμμετρη απαγγελία.
ΆσχετοΣίγουρα έχει να κάνει και με την οικογένεια και με το σχολείο σε μικρότερο βαθμό. Το κυριότερο πρόβλημα όμως είναι κατά τη γνώμη μου όλος αυτός ο όγκος πληροφοριών (καλών και κακών) τους προσλαμβάνουν τα παιδιά/νέοι και δυστυχώς - απ' ότι φαίνεται - η πλειονότητα δεν έχει την κριτική σκέψη να αξιολογήσει. Απλά ακολουθούν τη μάζα (συμμαθητές/συνομήλικους).
Μιλώ ως γονέας και εκπαιδευτικός (δάσκαλος σε δημοτικό). Όσο ροκ και μέταλ και να άκουγε ο μεγάλος μου γιος από αυτά που έβαζα και έπαιζα, «Μαμά» και άλλες τέτοιου είδους μουσικές ακούει...
ΠΟΙΑ μουσικη? ? :classic_biggrin:
Ωραιο το hip-hop αλλα ΜΟΥΣΙΚΗ σιγουρα ΔΕΝ το λες...
Ειναι ενα εντελως ξεχωριστο artform....σαν τα ΤΑΤΟΥΑΖ ενα πραμα....? :classic_biggrin: