- Πόντοι
- 198
Σε λίγο θα συζητάμε και για οιδιπόδεια συμπλέγματα για την αναφορά στην λέξη "μαμά" μπας και βρούμε κάποιο βαθύτερο νόημα.
Οτιδήποτε ξενόφερτο, και ειδικά αμερικανόφερτο, στιγματίζεται αρχικά ως μίμηση και, εδώ που τα λέμε, στην αρχή του είναι.Στράτο εγώ νομίζω ότι είναι απλά μίμηση (μουσική, στυλιστική, στιχουργική, κινησιολογική) αντίστοιχων αμερικάνικων καλλιτεχνημάτων. Ωραίες οι παρατηρήσεις σου αλλά δε νομίζω ότι παίρνει πολλή κοινωνιολογική ανάλυση το θέμα εδώ.
Ω, μα φυσικά και υπάρχει αναφορά στο οιδιπόδειο, και απορώ πώς ξέφυγε από το συνάδελφο Jazzjoker στην αναλυτική του ...ανάλυση.Σε λίγο θα συζητάμε και για οιδιπόδεια συμπλέγματα για την αναφορά στην λέξη "μαμά" μπας και βρούμε κάποιο βαθύτερο νόημα.
Αυτο βεβαια ειχε ξεκινησει για να μαζςυτουν χρηματα για την ALS(αμυοτροφικη πλαγια σκληρυνση)Το ότι είναι δημοφιλές στην νεολαία δεν μου λέει κάτι, γιατί πρώτον δεν είμαι νεολαίος ο ίδιος ? και δεύτερον διότι η νεολαία έχει κάνει trend μέχρι και να πετάει ο καθένας κουβάδες με νερό και παγάκια στο κεφάλι του.
καποιοι ξεχασαν τα O neil , ta perfecto τα Levis 501, τα unlimited ..
Στη Σάντα Μπάρμπαρα (απο κει που ψώνισαν και τα παιδάκια στο βίντεο) είναι πιο φθηνά. Και δώρο οι μπανάνεςκαποιοι ξεχασαν τα O neil , ta perfecto τα Levis 501, τα unlimited ..
Tα ιδια καναμε κ εμεις guys...απλα δεν ειχαμε καμερες κ youtube.
Τα Oneil μπουφαν καποτε εκαναν 200 χιλιαρικα για οποιον θυμαται.
Από το Athens Voice:
" Δεν είναι κακό να έχεις κολλήσει με το “Mama” και δεν είναι κακό τα πιτσιρίκια να έχουν κολλήσει με το “Mama”. Γιατί αυτή τη στιγμή βιώνουμε την εκθρόνιση του ροκ από την κορυφή και την κυριάρχηση ενός άλλου είδους μετά από πάρα πολλά χρόνια και υπάρχουν λόγοι για αυτό. Και γιατί δεν πρέπει να καταδικάζουμε τις νέες γενιές για τη μουσική που παράγουν και καταναλώνουν. Όπως οι γονείς μας δε δαιμονίστηκαν ακούγοντας rock n’ roll, έτσι και τα παιδιά αυτά δεν θα γίνουν drug dealers ακούγοντας Sin boy. Τέλος, ανά 3 με 4 χρόνια όλοι σχεδόν περνάμε μουσικά φάσεις, έχοντας βέβαια μια αισθητική αφετηρία.".
ΚΤΓΜ πρόκειται για (εύπορουςπιθανόν , που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους) κοπρίτες, οι οποίοι σκοτώνουν το χρόνο τους. Επιτυχώς, σύμφωνα με τους ίδιους (και τους απολύτως υπεύθυνους γι' αυτήν την κατάντια γονείς τους) , γελοιωδώς για όποιον έχει έστω και μια φορά στη ζωή του απλώσει μια μπουγάδα, δουλέψει το καλοκαίρι για να μαζέψει λεφτά για διακοπές, ή ασχοληθεί να διαβάσει/καταλάβει τους στίχους από έστω ένα τραγούδι καλλιτέχνη στο είδος μουσικής που υποτίθεται ότι γουστάρει - 2Pac ή Eminem και όχι... Μικρό Νικόλα.
https://sq.wikipedia.org/wiki/Sin_BoyΟ Sin Boy είναι Ελληνοαλβανός rapper. Γεννήθηκε το 1994 . Είναι ιδιαίτερα αγαπητός τόσο στο ευρύ κοινό όσο και στην ελληνική νεολαία.
Early life
Gega started the first steps of music when he was 18 years old. In 2016, he was arrested by Greek police for possession of 300 grams of drugs.
παραθετω ενα τυχαιο στιχουργικο παραδειγμα της δικης μας γενιας..Εγώ πάντως το παρακολούθησα εκστατικός ως το τέλος. Δεν έχω αμφιβολίες ούτε βαθυστόχαστα σχόλια να κάνω, του τύπου "δεν πρόκειται να το ακούσω γιατί δεν νομίζω ότι χρήζει κάποιας ιδιαίτερης ανάλυσης".
ΚΤΓΜ πρόκειται για (εύπορουςπιθανόν , που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους) κοπρίτες, οι οποίοι σκοτώνουν το χρόνο τους. Επιτυχώς, σύμφωνα με τους ίδιους (και τους απολύτως υπεύθυνους γι' αυτήν την κατάντια γονείς τους) , γελοιωδώς για όποιον έχει έστω και μια φορά στη ζωή του απλώσει μια μπουγάδα, δουλέψει το καλοκαίρι για να μαζέψει λεφτά για διακοπές, ή ασχοληθεί να διαβάσει/καταλάβει τους στίχους από έστω ένα τραγούδι καλλιτέχνη στο είδος μουσικής που υποτίθεται ότι γουστάρει - 2Pac ή Eminem και όχι... Μικρό Νικόλα.
Πάτος και στα αγγλικά, ρε ούγκανα;
Δεν θα τους εμπιστευόμουν ούτε για να σκουπίσουν το πεζοδρόμιο.
Πιθανά μελλοντικά επαγγέλματα: καραβανάδες στο στρατό, πληρωμένοι τεμπέληδες στην εταιρία του μπαμπά, τριτοκοσμικοί entrepreneurs.
Ωπα ρε μαγκες, δλδ τα στιχακια του Superfunk δεν γινονται ευκολα τετοιο χιτακι?
ΥΓ εχω παντοφλα 835 ευρω (η δεξια). Την βλεπω τωρα και την καμαρωνω.
(η αριστερη κανονικα, 5 ευρω)