απ'οτι διαβασα απο παλιοτερα posts παιδια που ειχαν-εχουν τετοια οργανα ειναι ικανοποιημενοι και τα θεωρουν καλα.....να τα δοκιμασουμε ομως καπου... :roll:Ρε παιδιά μιας και ρώτησε ο φίλος να ρωτήσω κι εγώ κάτι;
Αυτές οι tokai αξίζουν τα λεφτά τους; Γιατί τουλάχιστον εμφανισιακά εμένα μου αρέσουν
την προηγουμενη φορα που μιλουσαμε το γνωριζες με σιγουρια νομιζω...Ρε παιδιά μιας και ρώτησε ο φίλος να ρωτήσω κι εγώ κάτι;
Αυτές οι tokai αξίζουν τα λεφτά τους; Γιατί τουλάχιστον εμφανισιακά εμένα μου αρέσουν
Ναι πριν 1 μήνα δεν ήμουν σίγουρος. 1 μήνα μετά όμως και ψάχνοντας το θέμα λίγο έμαθα :wink:την προηγουμενη φορα που μιλουσαμε το γνωριζες με σιγουρια νομιζω...Ρε παιδιά μιας και ρώτησε ο φίλος να ρωτήσω κι εγώ κάτι;
μπα χλωμο...κατι μαγια κιθαρες εχει εκει που συνηθως ειναι για τον #$%$%!!!αμα θελεις τοσο πολυ να βρεις ψαξε στο πειραια... σιγουρα θα βρεις... κοντα στο σταθμο του τρενου ειναι κατι παλια καταστηματα με μουσικα οργανα... πιο πολυ τετοια...