Mαγαζι με ΤΟΚΑΙ οργανα

gpiad

Μέλος
Πόντοι
38
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
υπαρχει καποιο μαγαζι στο κεντρο της αθηνας με αυτα τα οργανα?αντιπροσωπεια σαν να λεμε..?

Θα βρεις μερικές στον Τρίμη (Χ.Τρικούπη 1). Κάποιες στρατ έχει και από LP μάλλον δεν του έμεινε και καμμία...Αλλά αντιπρόσωπος επίσημα δεν υπάρχει. Κι αυτές εδώ και μια δεκαετία τις έχει φέρει....

Ρε παιδιά μιας και ρώτησε ο φίλος να ρωτήσω κι εγώ κάτι;

Αυτές οι tokai αξίζουν τα λεφτά τους; Γιατί τουλάχιστον εμφανισιακά εμένα μου αρέσουν

Αυτές οι tokai αξίζουν τα λεφτά τους; Γιατί τουλάχιστον εμφανισιακά εμένα μου αρέσουν
απ'οτι διαβασα απο παλιοτερα posts παιδια που ειχαν-εχουν τετοια οργανα ειναι ικανοποιημενοι και τα θεωρουν καλα.....να τα δοκιμασουμε ομως καπου... :roll:

Πάντως TOKAI Japan θα έπαιρνα με κλειστά μάτια (800-1200¤) και παραγγελία από ίντερνετ. LP style ειδικά, γιατί οι strat που έχει είναι πολύ vintage για τα γούστα μου.

Έχω παίξει με μια LP του math2014 και με 3 στρατ στον Τρίμη. Η Tokai πραγματικά δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από μια Gibson σαν ποιότητα κατασκευής τουλάχιστον.

Γιατί δεν λες ότι ΕΙΔΙΚΑ σε ποιότητα είναι κατά πολύ ανώτερη των Gibson;

Δυστυχώς το QC της Gibson έχει πάει περίπατο! Ειδικά σε θέματα βαφής κλπ κλπ κλπ... :roll:

Γιατί δεν λες ότι ΕΙΔΙΚΑ σε ποιότητα είναι κατά πολύ ανώτερη των Gibson;
Για να μην προκαλέσω πόλεμο και με πουν απόλυτο οι Gibsonάκηδες!!! (έχω και εγώ Gibson-Sg βέβαια) :lol: :lol: :lol:

Δυστυχώς, αν και βλαμμένος με τις Gibson, οφείλω να παραδεχτώ ότι οι γιαπωνέζοι (TOKAI, GRECO, EPIPHONE ELITIST) είναι σε άλλο επίπεδο!

Από την άλλη οι αμερικάνοι κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου...

Αυτό που ξέρω εγώ είναι πως κάποιοι dealers σε Γερμανία και Αγγλία περιμένουν κάποια καλά μοντέλα (LS135 και πάνω) το Φλεβάρη, και μάλλον θα γίνω κάτοχος μιας Tokai (LP style). Αν τελικά γίνει αυτό θα δώσω σήμα και όποιος θέλει την βλέπει και από κοντά. 8)

Ο μεταλλιδης φερνει. Ειναι στην αθηνα διπλα απο ζοζεφ και το κεντρικο του καπου στο Ν. Ηρακλειο. Εχει και ιστοσελιδα.

την προηγουμενη φορα που μιλουσαμε το γνωριζες με σιγουρια νομιζω...

για να μη μιλησω αοριστα οπου βρειτε κιθαρα

burny, edwards, tokai, squier, young chang ,greco, Orville, χτυπηστε την. οι περισσοτερες ειναι η θα γινουν συλλεκτικες.

την προηγουμενη φορα που μιλουσαμε το γνωριζες με σιγουρια νομιζω...
Ναι πριν 1 μήνα δεν ήμουν σίγουρος. 1 μήνα μετά όμως και ψάχνοντας το θέμα λίγο έμαθα :wink:

αμα θελεις τοσο πολυ να βρεις ψαξε στο πειραια... σιγουρα θα βρεις... κοντα στο σταθμο του τρενου ειναι κατι παλια καταστηματα με μουσικα οργανα... πιο πολυ τετοια...

αμα θελεις τοσο πολυ να βρεις ψαξε στο πειραια... σιγουρα θα βρεις... κοντα στο σταθμο του τρενου ειναι κατι παλια καταστηματα με μουσικα οργανα... πιο πολυ τετοια...
μπα χλωμο...κατι μαγια κιθαρες εχει εκει που συνηθως ειναι για τον #$%$%!!!

tokai(οι παλιες) και greco ειναι οι μονες κιθαρες που χωρις αμφιβολια ειναι κορυφαιες και τις παραγγελνεις με κλειστα τα ματια.σας μιλαει κατοχος 3!!!

ειναι τελειως χαζο να παρει epiphone κανεις οταν υπαρχουν ακομη στο ebay αυτοι οι θυσαυροι σε αυτες τις τιμες.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα