Πάντως, τον μεγάλο τζίρο στις διαφορες επιχειρήσεις που πουλάνε υλικό αναβάθμισης υπολογιστών, τον κάνουν αυτοί που έχουν πισι. Αυτοί που έχουν Μακ, αλλάζουν σπανιότερα υπολογιστή. Έτσι, για να ξέρουμε τι λέμε.gregg είπε:+1 Πολυ σωστα.
Σαφως. Μου φαινεται λογικο.trolley είπε:Πάντως, τον μεγάλο τζίρο στις διαφορες επιχειρήσεις που πουλάνε υλικό αναβάθμισης υπολογιστών, τον κάνουν αυτοί που έχουν πισι. Αυτοί που έχουν Μακ, αλλάζουν σπανιότερα υπολογιστή. Έτσι, για να ξέρουμε τι λέμε.
Δεν ξέρω πως σκέφτηκες ότι μπορεί να πω εγώ κάτι τέτοιο. Ούτως ή άλλως, η αγορά των πισι αφορά πάρα πολλές εταιρείες, όχι μόνο εκείνη που αναφέρεις.gregg είπε:Σαφως. Μου φαινεται λογικο.
Απλα, δεν εχει νοημα να πει κανεις "ναι αλλα και η "microsoft" ενδιαφερεται για τα κερδη της οσο και η apple ή και περισσοτερο", γιατι ηδη ο theoctapus μιλαει για ενα σημαντικο και υπαρκτο προβλημα.
Ισχύει. Στα pc μπορείς ανενόχλητος να εκφράσεις το GAS σου. Αλλά αυτό γίνεται γιατί το pc είναι ανοιχτή πλατφόρμα και όχι γιατί από μόνο του ωθεί τον καταναλωτισμό εξοπλισμού. Αν θες ξεσκίσου στις αγορές, αν όχι μείνε μ' αυτό που έχεις. Και τελικά το ότι έχεις pc δεν σημαίνει ότι δεν είσαι άρρωστος με την σπατάλη.trolley είπε:Πάντως, τον μεγάλο τζίρο στις διαφορες επιχειρήσεις που πουλάνε υλικό αναβάθμισης υπολογιστών, τον κάνουν αυτοί που έχουν πισι. Αυτοί που έχουν Μακ, αλλάζουν σπανιότερα υπολογιστή. Έτσι, για να ξέρουμε τι λέμε.
Δεν αποδιδω σε σενα προσωπικα αυτο που εγραψα. Δεν μπορω να ειμαι βεβαιος για το τι θα μπορουσες να πειςtrolley είπε:Δεν ξέρω πως σκέφτηκες ότι μπορεί να πω εγώ κάτι τέτοιο. Ούτως ή άλλως, η αγορά των πισι αφορά πάρα πολλές εταιρείες, όχι μόνο εκείνη που αναφέρεις.
Επίσης, ποιο είναι το σημαντικό και υπαρκτό πρόβλημα;
Ακριβως,εκτος και αν δουλευεις επαγγελματικα (και κυριως στο εξωτερικο) οπου πρεπει να "μαθεις" σχεδον "υποχρεωτικα" pro tools...το DAW που θα χρησιμοποιησεις ειναι το Α και το Ω της επιλογης....μηχανι(σ)ματος...εγω ας πουμε προτιμω το SONAR (το οποιο στη version X3 Producer ΕΙΝΑΙ το καλυτεροτερο daw που υπαρχει...και αμα λαχει στελνει τη NASA για βρουβες με τις δυνατοτητες του ;D),οποτε σιγα μη παρω ποτε μου mac (μια και το SONAR δεν τρεχει σε mac)...Είναι αστείο κάποιος που έχει μπροστά του τόση δουλειά για να επιλέξει και το κυριότερο για να μάθει ένα DAW, να σκαλώσει στο τι... υπολογιστή να προτιμήσει
Που υπαρχει απο μονη της η ωθηση αυτη δηλαδη;theoctapus είπε:Ισχύει. Στα pc μπορείς ανενόχλητος να εκφράσεις το GAS σου. Αλλά αυτό γίνεται γιατί το pc είναι ανοιχτή πλατφόρμα και όχι γιατί από μόνο του ωθεί τον καταναλωτισμό εξοπλισμού. Αν θες ξεσκίσου στις αγορές, αν όχι μείνε μ' αυτό που έχεις. Και τελικά το ότι έχεις pc δεν σημαίνει ότι δεν είσαι άρρωστος με την σπατάλη.
Αυτό είναι ένα ενδιαφέρον ζήτημα, αλλά θα πρέπει πριν το "πιάσουμε" να έχουμε συμφωνήσει σε έναν ορισμό. Ευχαρίστως να γίνει, αν το θέλετε.gregg είπε:Το υπαρκτο και σημαντικο προβλημα ειναι αυτο του υπερκαταναλωτισμου.
"Τυχαία", όχι.gregg είπε:Το εχουμε πιασει ηδη λιγο.
Θεωρω πως το θεμα του υπερκαταναλωτισμου δεν προκυπτει τυχαια σε ενα θεμα που αναφερεται η apple και η πιθανοτητα αγορας ενος απο τα προιοντα της.
+1 Χρησιμο σε καθε συζητησηtrolley είπε:Αν θέλουμε να μιλήσουμε για υπερκαταναλωτισμό, ας έχουμε τους αριθμούς σωστούς, όχι να πιθανολογούμε.
Σαν το φουα γκρά... ;Dtrolley είπε:Χωρίς τέτοιο ορισμό, έχω προσέξει ότι οι περισσότεροι αποδίδουν τον τίτλο του υπερκαταναλωτή σε όποιον έχει περισσότερα χρήματα από τους ίδιους και αγοράζει πράγματα που δεν εγκρίνουν.
A, μάιστα. Το PC "φαινεται" πιο οικονομικο, ενω στην ουσια δεν...Holystone είπε:Σαφως φαινεται πως πιο οικονομικο ειναι το PC, αλλα το ιδιο λεει και η γαγια μου που αγοραζει παντοφλες με 2ευρω απο το Jumbo και σε 3 μερες παει και παιρνει αλλες!
Ενω με τα PC ε? Μπαινεις στα ΑΒ και εκει που αγοραζεις κονσερβες τονου, βλεπεις και ενα ραφι με διαφορα PC και λες "δεν αγοραζω και ενα απ'αυτα να το δοκιμασω?"Τα mac για να τα αγορασει πρεπει να ξερεις ΤΙ ειναι και ΤΙ θελεις απο αυτα.
Holystone είπε:ενας χρηστης Windows πρεπει να ειναι διατεθημενος καποια στιγμη, οσο και αν ειναι ευχαριστημενος, απο την τρεχουσα εκδοση windows, τα τα εγκαταληψει...
Γιατι ρε φιλε;;; Επειδη εγω ειμαι ευχαριστημενος με τα ΧΡ γιατι σε μια νυχτα τα παρατησες και εβγαλες τα Vista?
Sorry, δεν θα ξαναγινει. Την επομενη φορα που θα θελουν να βγαλουν μια νεα εκδοση των Windows θα σε παρουν τηλ. να σε ρωτησουν, εισαι Οκ με την παλια εκδοση ή οχι? Αν εισαι Οκ, κανενα προβλημα. Μπορουν να περιμενουν καμια δεκαρια χρονια κι οταν βαρεθεις τα (πχ) Wins 8, τοτε κυκλοφορουν καποια νεα εκδοση. ;DHolystone είπε:Γιατι ρε φιλε;;; Επειδη εγω ειμαι ευχαριστημενος με τα ΧΡ γιατι σε μια νυχτα τα παρατησες και εβγαλες τα Vista?
Κανεις δεν ετρεχε. Εγω τα Vista ας πουμε δεν τα αγορασα ποτε. Ξερεις ποσοι υπαρχουν που δουλευουν ακομα με XP? Σου ειπε κανεις να αλλαξεις Windows με το ζορι? Αν εισαι καλα με τα XP, αραξε στα XP. Δικο σου θεμα, αλλα μην περιμενεις την Microsoft και τις αλλες εταιρειες λογισμικου να αραξουν κι αυτες στα XP.Και μετα που ετρεχε ολος ο κοσμος να τα παρει, τα αλλαζεις παλι και τα κανεις 7.Και μετα, τα αλλαζεις παλι και τα κανεις 8
Γιατι ρε πατριδα;;;
Το ιδιο κανει και η Microsoft: τοσα χρονια κι αυτη καλυτερευει (προσπαθει τουλαχιστον...) το OS της, που λεγεται Windows.Η Apple ομως τι κανει; Τοσα χρονια απλα καλυτερευει το υπαρχον OS. Απο 10.4 εφτασε σε 10.8 σε 10 χρονια.