δεν είναι όλοι Θεοί ή έστω ημίθεοι...gdevelek είπε:1. Υπάρχει, άραγε, όντως Θεός;
2. Πώς είναι δυνατόν να υπάρχουν άνθρωποι που ΔΕΝ χρησιμοποιούν Mac αλλά PC?

δεν είναι όλοι Θεοί ή έστω ημίθεοι...gdevelek είπε:1. Υπάρχει, άραγε, όντως Θεός;
2. Πώς είναι δυνατόν να υπάρχουν άνθρωποι που ΔΕΝ χρησιμοποιούν Mac αλλά PC?
Μιά και ανέβασα και το updated site μου ;D ;DSlenderSmash είπε:αλλά σταματάω την προσπάθεια αφού ο marathon με έστειλε αγκαλιά με το Macbook Pro να χαϊδεύω απαλά το σήμα της Apple πάνω στο αλουμινένιο unibody...
Τελικά αυτό το G.A.S. είναι omnipotent...marathon είπε:Μιά και ανέβασα και το updated site μου ;D ;D
http://www.customshop.gr/?page_id=31
μέρος της συλλογής...σε πλήρη λειτουργική κατάσταση
Δεν είναι G.A.S...ήταν εργαλεία δουλειάς...απλά δεν χάλασαν ποτέ!SlenderSmash είπε:Τελικά αυτό το G.A.S. είναι omnipotent...
Εντάξει, αλλά φοβάμαι πως ούτε Εσύ θα μπορέσεις να δώσεις στον Marathon πειστική απάντηση στο δεύτερο ερώτημα.dmilo είπε:Υπάρχω.
gdevelek είπε:Εντάξει, αλλά φοβάμαι πως ούτε Εσύ θα μπορέσεις να δώσεις στον Marathon πειστική απάντηση στο δεύτερο ερώτημα.
Μας φτάνει να έχουν...Ιphone, Ipod, Ιpad ή απλά ένα αυτοκόλλητο της Apple στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου ;D2. Πώς είναι δυνατόν να υπάρχουν άνθρωποι που ΔΕΝ χρησιμοποιούν Mac αλλά PC?
Η απάντηση είναι απλή, την ξέρει ήδη ο Μάραθον. Εμείς (οι μακ γιούζερς) είμαστε υπεράνθρωποι 8)gdevelek είπε:Εντάξει, αλλά φοβάμαι πως ούτε Εσύ θα μπορέσεις να δώσεις στον Marathon πειστική απάντηση στο δεύτερο ερώτημα.
Κάτι σαν ημίθεοι... 8)dmilo είπε:Η απάντηση είναι απλή, την ξέρει ήδη ο Μάραθον. Εμείς (οι μακ γιούζερς) είμαστε υπεράνθρωποι 8)
Κάπου μου βρίσκεται ένα Krimson...για τραπεζάκι για τους καφέδες ;Dalexg είπε:αποφάσισα να πάρω SGI (SILICON GRAPHICS)!!!!....
περιεργο,γιατι εχω ενα....Pc εδω και 4 χρονια και παρολο που του αλλαζω τα φωτα και το σκιζω κανονικα στην χρηση..δεν εχει κρασαρει ΠΟΤΕ και δεν εχω απολυτως κανενα προβλημα,ειδικα απο τοτε που του εβαλα Windows 7 ειναι ακομα καλυτερο.Εχω εναν ιμακη 3.5 χρονια τον ταιζω μονο ρευμα δεν κρασαρει κανει τα παντα και τρεχει ακριβως οπως ετρεχε και την πρωτη μερα.Αυτη η seamless σχεση λειτουργικου hardware δεν υπαρχει στα pc...
Δεν θα διαφωνησω αλλα εδω μιλαμε για το μεσο ορο.Μπορει και σε καποιον αλλoν αντιστοιχα να τυχει ενα ελλατωματικο mac που απο την πρωτη μερα να του τα κανει καρπουζια.Αλλα αυτες οι εξαιρεσεις επιβεβαιωνουν τον κανονα.Αν παραδειγμα σου συνεβαινε μια περιπτωση που θα επρεπε να παιξεις live (χωρις ενισχυτη η πεταλιερα η πεταλια) απλα με ενα λαπτοπ και ειχες την πολυτελεια να διαλεξεις αναμεσα σε ενα mac η ενα pc ποιο θα διαλεγες χωρις να εχεις backup και τα σχετικά? Ποιο θα ειχε τη μεγαλυτερη πιθανοτητα να σε αφησει παγωτο?Superfunk είπε:περιεργο,γιατι εχω ενα....Pc εδω και 4 χρονια και παρολο που του αλλαζω τα φωτα και το σκιζω κανονικα στην χρηση..δεν εχει κρασαρει ΠΟΤΕ και δεν εχω απολυτως κανενα προβλημα,ειδικα απο τοτε που του εβαλα Windows 7 ειναι ακομα καλυτερο.
τι θα πάρει το παλικάρι λέει;alexg είπε:....τελικά, μετά απο συνδιάλεξη που είχα με τον ΘΕΟ (τον πραγματικό ε!) αποφάσισα να πάρω SGI (SILICON GRAPHICS)!!!!....
φίλος...όταν αποφασίσεις να ασχοληθείς με κανένα σοβαρό πρόγραμμα σαν το Garageband...σφύρα μας....Superfunk είπε:μια και τρεχει Sonar κατι που το Mac δεν κανει.... ;D
Πάλι η ίδια καραμέλα, λες και όλοι όσοι τρέχουμε PC χωρίς πρόβλημα σας λέμε ψέμματα... Η διαφορά είναι ότι στα PC η σχέση είναι λειτουργικό - χρήστης - hardware. Το σημαντικότερο κομάτι που καθορίζει αν τα πάνε όλα καλά είναι φυσικά το μεσαίο.Εχω εναν ιμακη 3.5 χρονια τον ταιζω μονο ρευμα δεν κρασαρει κανει τα παντα και τρεχει ακριβως οπως ετρεχε και την πρωτη μερα.Αυτη η seamless σχεση λειτουργικου hardware δεν υπαρχει στα pc...