- Πόντοι
- 36
Το cubase υπαρχει για mac απλα δεν υπαρχουν ολες οι εκδοσεις...οπως και το logic καποτε ειχε εκδοσεις και για windows αλλα οι τελευταιες εκδοσεις ειναι αποκλειστικα για osx(αμφιβαλεις?).trolley είπε:Φίλε μου, αυτά που γράφεις είναι το στάνταρ ποίημα που εκφωνούν οι πωλητές της Systemgraph. Εκτός από καραμπινάτες ανακρίβειες (το Cubase υπάρχει για Μακ), επικαλείσαι πράγματα που σαφώς δεν έχεις δοκιμάσει (π.χ. σιγά μην έχεις εγκαταστήσει Linux στο Mac).
Προσπαθούμε να είμαστε πολύ συγκεκριμένοι διότι κάποιοι θα δώσουν χρήματα διαβάζοντας αυτά που γράφεις ή γράφω. Υπάρχει άτομο στο φόρουμ, που γνωρίζω ότι έχει πιστοποίηση από την ίδια την Apple, αλλά τόσο φανφαρόνικα δε μας τα λέει. Προσοχή λοιπόν, διότι ειδικά όσοι έχουν(με) Μακ εδώ είμαστε κάτι σκαλοπάτια πιο πάνω απ' ότι υπολογίζεις.
![]()
Linux σε μαc δεν εχω εγκαταστησει....δεν εχει νοημα....σαν να θες να βαλεις μηχανη πεζο 207 σε μερσεντες.Αν θες μπορεις ομως...αυτο ειναι το σημαντικο(αμφιβαλεις και για αυτο?).
Για πες μου τωρα λοιπον εσυ ρε φιλε ποιες ειναι οι ανακριβειες.....
windows μπορεις να εγκαταστησεις native με το bootcamp ναι η οχι?
μπορεις χωρις εγκατασταση windows να τρεχεις εφαρμογες με wine-like applications σαν το crossover ?
Μπορεις αν θες να τρεχεις virtual windows μεσα απο το osx?(parallels ,fusion)
Να λοιπον τρεις τροποι για να τρεχεις windows αν θελεις.
Aν θες δεν μπορεις να εχεις mac και να τρεχεις μονο windows? η μονο linux? δεν ειναι και το ποιο εξυπνο που μπορεις να κανεις αλλα σιγουρα το μπορεις.Θες να σου πω ποσο σταθερο θα ειναι το linux η τα windows στο mac? ακριβως οσο σταθερο θα ειναι σε οποιοδηποτε pc.Τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο.
Αρα λοιπον οποιος ψαχνεται ας τσεκαρει τα οσο λεω αν οντως γινονται η οχι....και δεν ηξερα οτι πρεπει να εχω πιστοποιηση απο την apple για να εχουν οι αποψεις μου κυρος...αν δεν σου αρεσει ο τροπος που τα λεω ειναι δικο σου θεμα...η ουσια ομως των οσων λεω μπορει ευκολα να αποδειχτει.
Για πες μας λοιπον ποιο απο τα παραπανω δεν γινεται?