- Πόντοι
- 438
Eίστε τυχεροί που το σάητ κινείται κάτω απ' τα ραντάρ και δεν σας διαβάζουν τα πρωινάδικα
Και το επίθετο? Απο περιεργεια ρωτάω γιατι νομιζα οτι το απαραίτητο νομικα του γαμου προκυπτει απο την ανάγκη υπαρξης επιθέτου στα τεκνα.Δεν χρειάζεται να παντρευτείς, για να κάνεις παιδιά.
Nτε Γκρες!!!!!Και το επίθετο?
Και το επίθετο? Απο περιεργεια ρωτάω γιατι νομιζα οτι το απαραίτητο νομικα του γαμου προκυπτει απο την ανάγκη υπαρξης επιθέτου στα τεκνα.
Δεν είναι μονο στα παιδία.Οι νομικες υποχρεωσεις εχουν νοημα απεναντι στα παιδια, εφοσον φυσικα θελεις να κανεις οικογενεια και οχι απλα να σπειρεις κανα κουτσουβελο και να το αφησεις στην τυχη του.
Αν παλι δεν εχεις τετοια προθεση, αραζεις στα κυβικα σου.
Μα με κάλεσαν στον γάμο.
Τους έβαλα σε φακελο ένα ποσό.....λαλακίες , πάει μια καλή hard case για την baja μου
Μου λέει φίλη μου "γραφε και μια κάρτα μέσα".
ΔΕΝ έγγραψα τίποπα, απλά σφράγισα την καρτα με την σφραγίδα μου.
Όταν τους εγχείρισα το φάκελλο , τους είπα ξεκάθαρα , κάρτες και λαλακέις δεν γράφω, αλλά να έχετε πρόχειρα τα τηλέφωνά μου.....γιατι sooner or later Θα τα χρειαστείτε.
Και δεν θα έχω και άδικο.Τώρα κατάλαβα ποιος κρύβεται πίσω από τη ρήση "να τον καλέσεις στον γάμο σου να σου πει και ''του χρόνου'' "
Και δεν θα έχω και άδικο.
Ξέρεις πόσοι που χώρισα...ξανα παντρεύτηκαν;
Ε τι να τους πώ μετά;
Δεν χρειάζαται να μου πουνε ....του κόβω και εγώ...σαν τον φωτογράφοΝα τους πεις:
__ Παιδιά, ζαχαρώνω μία superstrat, πείτε μου για πότε "το βλέπετε" να κάνω και εγώ τα κουμάντα μου.....
Να κάτσεις και εσύ ομως αυτή τη φορά να γράψεις μια ευχαριστήρια επιστολή στους ανθρώπους που ειναι καλοι πελάτες.Και δεν θα έχω και άδικο.
Ξέρεις πόσοι που χώρισα...ξανα παντρεύτηκαν;
Ε τι να τους πώ μετά;
Υπ οψιν οτι ο Λάκης στο 1ο ποστ εχει υπολογίσει τιμές επαρχίας...Όσο για τον take-away καφέ, δεν έχω λόγια. Με τέτοιους μισθούς, με τέτοια τιμή καφέ και με τέτοια ζουμιά που φτιάχνουν οι γνωστές αλυσίδες, είναι όλοι τους για... αλυσίδες.
Έχω υπολογίσει τιμές του Καφενείου απέναντι στο γραφείο μου , που ειναι το φθηνότερο .....στον κοσμό.Υπ οψιν οτι ο Λάκης στο 1ο ποστ εχει υπολογίσει τιμές επαρχίας...
Μα πως? Για εξηγησε μας τη διαδικασια ασουμεΔεν χρειάζεται να παντρευτείς, για να κάνεις παιδιά.
Πως το καμεις γενικά φαντάζομαι πως ξέρειςΜα πως? Για εξηγησε μας τη διαδικασια ασουμε
Μπα χαλαρά είμαστε.Δεν ειναι να μπαινεις στο noiz.
Μπαινεις να φλεξαρεις τη στρατ που πηρες, και ξαφνικα μαθαινεις οτι δεν επρεπε να παρεις στρατ, επρεπε να παρεις τελε αλλα αν δεν καπνιζες θα ειχες και τις δυο, και αν δεν παντρευοσουν θα ειχες παρει και μια Les Paul απο πανω.
Κλεινει σπιτια αυτο το site.
Εγώ πάλι θα έθετα διαφορετικά: Να μπαίνεις στο Noiz, διότι η πλοκή στα "νήματα" είναι mind blowing. Το πώς ξεκινάνε, το πώς εξελίσσονται και τελικά πώς καταλήγουν είναι case study.Δεν ειναι να μπαινεις στο noiz.