Μα πώς παίρνει ακριβές κιθάρες;

Δεν χρειάζεται να παντρευτείς, για να κάνεις παιδιά.
Και το επίθετο? Απο περιεργεια ρωτάω γιατι νομιζα οτι το απαραίτητο νομικα του γαμου προκυπτει απο την ανάγκη υπαρξης επιθέτου στα τεκνα.

Και το επίθετο? Απο περιεργεια ρωτάω γιατι νομιζα οτι το απαραίτητο νομικα του γαμου προκυπτει απο την ανάγκη υπαρξης επιθέτου στα τεκνα.

Αρθρο 1056 ΑΚ
`Αρθρο 1506

Επώνυμο του τέκνου χωρίς γάμο των γονέων του

Το τέκνο που γεννήθηκε χωρίς γάμο των γονέων του παίρνει το
επώνυμο της μητέρας του. Ο σύζυγος της μητέρας μπορεί να δώσει στο
τέκνο, με συμβολαιογραφικό έγγραφο,το επώνυμό του στη θέση του έως
τότε επωνύμου του τέκνου ή επιπρόσθετα, αν συναινέσουν σ` αυτό, κατά
τον ίδιο τύπο, η μητέρα και το τέκνο.

Σε περίπτωση επιγενόμενου γάμου τον γονέων του τέκνου
εφαρμόζονται ως προς το επώνυμό του, εφόσον αυτό είναι ανήλικο, οι
διατάξεις του προηγούμενου άρθρου.

Αν γίνει αναγνώριση, εκούσια ή δικαστική, το ενήλικο τέκνο ή,
αν αυτό είναι ανήλικο, οι γονείς του ή και ένας από αυτούς ή ο
επίτροπός του δικαιούνται, μέσα σε προθεσμία ενός έτους από την
ολοκλήρωση της αναγνώρισης, να προσθέσουν, με δήλωση στο ληξίαρχο, το
πατρικό επώνυμο στο επώνυμο του τέκνου. Αν στη δήλωση προβαίνουν οι
δύο γονείς από κοινού, μπορούν να προσδιορίσουν το νέο επώνυμο του
τέκνου σύμφωνα με τη δεύτερη παράγραφο του προηγούμενου άρθρου.

Οι νομικες υποχρεωσεις εχουν νοημα απεναντι στα παιδια, εφοσον φυσικα θελεις να κανεις οικογενεια και οχι απλα να σπειρεις κανα κουτσουβελο και να το αφησεις στην τυχη του.

Αν παλι δεν εχεις τετοια προθεση, αραζεις στα κυβικα σου.

Οι νομικες υποχρεωσεις εχουν νοημα απεναντι στα παιδια, εφοσον φυσικα θελεις να κανεις οικογενεια και οχι απλα να σπειρεις κανα κουτσουβελο και να το αφησεις στην τυχη του.

Αν παλι δεν εχεις τετοια προθεση, αραζεις στα κυβικα σου.
Δεν είναι μονο στα παιδία.
Υπάρχει και το θέμα διατροφής, χωρίς τέκνα, ανάμεσα στους συζύγους, συμμετοχής στα αποκτήματα μετά το γάμο (πάλι χωρις τέκνα) και πολλά άλλα.

Μα με κάλεσαν στον γάμο.
Τους έβαλα σε φακελο ένα ποσό.....λαλακίες , πάει μια καλή hard case για την baja μου :LOL:
Μου λέει φίλη μου "γραφε και μια κάρτα μέσα".
ΔΕΝ έγγραψα τίποπα, απλά σφράγισα την καρτα με την σφραγίδα μου.
Όταν τους εγχείρισα το φάκελλο , τους είπα ξεκάθαρα , κάρτες και λαλακέις δεν γράφω, αλλά να έχετε πρόχειρα τα τηλέφωνά μου.....γιατι sooner or later Θα τα χρειαστείτε.

Τώρα κατάλαβα ποιος κρύβεται πίσω από τη ρήση "να τον καλέσεις στον γάμο σου να σου πει και ''του χρόνου'' "

Όσο για τον take-away καφέ, δεν έχω λόγια. Με τέτοιους μισθούς, με τέτοια τιμή καφέ και με τέτοια ζουμιά που φτιάχνουν οι γνωστές αλυσίδες, είναι όλοι τους για... αλυσίδες.

Τώρα κατάλαβα ποιος κρύβεται πίσω από τη ρήση "να τον καλέσεις στον γάμο σου να σου πει και ''του χρόνου'' "
Και δεν θα έχω και άδικο.
Ξέρεις πόσοι που χώρισα...ξανα παντρεύτηκαν;
Ε τι να τους πώ μετά;

Ε τι να τους πώ μετά;

Να τους πεις:
__ Παιδιά, ζαχαρώνω μία superstrat, πείτε μου για πότε "το βλέπετε" να κάνω και εγώ τα κουμάντα μου.....

Να τους πεις:
__ Παιδιά, ζαχαρώνω μία superstrat, πείτε μου για πότε "το βλέπετε" να κάνω και εγώ τα κουμάντα μου.....
Δεν χρειάζαται να μου πουνε ....του κόβω και εγώ...σαν τον φωτογράφο 😆

Ε τι να τους πώ μετά;
Να κάτσεις και εσύ ομως αυτή τη φορά να γράψεις μια ευχαριστήρια επιστολή στους ανθρώπους που ειναι καλοι πελάτες.
Όσο για τον take-away καφέ, δεν έχω λόγια. Με τέτοιους μισθούς, με τέτοια τιμή καφέ και με τέτοια ζουμιά που φτιάχνουν οι γνωστές αλυσίδες, είναι όλοι τους για... αλυσίδες.
Υπ οψιν οτι ο Λάκης στο 1ο ποστ εχει υπολογίσει τιμές επαρχίας...

Υπ οψιν οτι ο Λάκης στο 1ο ποστ εχει υπολογίσει τιμές επαρχίας...
Έχω υπολογίσει τιμές του Καφενείου απέναντι στο γραφείο μου , που ειναι το φθηνότερο .....στον κοσμό.
2.20- 2.50 € κάνει ο take away καφες στην επαρχία μας.

Εδω 3 ευρώ έχει μια μπάλα παγωτο, και μας φαίνεται ακριβή η LP ? 😆

....και για να μην νομίζετε ότι λέω λαλακίες....και ότι δεν φροντίζω από τώρα να σπείρω τη διχόνοια

Attachments

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    115.1 KB · Εμφανίσεις: 0
Μα πως? Για εξηγησε μας τη διαδικασια ασουμε
Πως το καμεις γενικά φαντάζομαι πως ξέρεις 😆
Αφου κάμεις αυτό που ξέρεις, με το που γεννηθεί , πας σε έναν συμβολαιογράφο , και το αναγνωρίζεις.

Δεν ειναι να μπαινεις στο noiz.

Μπαινεις να φλεξαρεις τη στρατ που πηρες, και ξαφνικα μαθαινεις οτι δεν επρεπε να παρεις στρατ, επρεπε να παρεις τελε αλλα αν δεν καπνιζες θα ειχες και τις δυο, και αν δεν παντρευοσουν θα ειχες παρει και μια Les Paul απο πανω.

Κλεινει σπιτια αυτο το site.

Μπαινεις να φλεξαρεις τη στρατ που πηρες, και ξαφνικα μαθαινεις οτι δεν επρεπε να παρεις στρατ, επρεπε να παρεις τελε αλλα αν δεν καπνιζες θα ειχες και τις δυο, και αν δεν παντρευοσουν θα ειχες παρει και μια Les Paul απο πανω.

Κλεινει σπιτια αυτο το site.
Μπα χαλαρά είμαστε.
Επειδή έχω τεράστια εμπειρία σε γκαραζοδιαζύγια....Η motorheads, πουλάνε τα παιδιά τους για μια ανάρτηση 😜

Εγώ πάλι θα έθετα διαφορετικά: Να μπαίνεις στο Noiz, διότι η πλοκή στα "νήματα" είναι mind blowing. Το πώς ξεκινάνε, το πώς εξελίσσονται και τελικά πώς καταλήγουν είναι case study.

Yπαρχει ο κανόνας και υπάρχει και η εξαίρεση.Για κάποιο λόγο όσοι πίνουν έναν καφέ με ένα φίλο η πάνε μια βόλτα με ένα φίλο η κάνουν ένα δώρο στο αίσθημα αποτελούν τον κανόνα.Και ο λόγος είναι απλός....σχεδόν όλοι μπορούμε να ζήσουμε χωρίς gibson custom αλλά σχεδόν κανένας μαγκούφης.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back