Μα πώς παίρνει ακριβές κιθάρες;

Κάποιος διάσημος μινιμαλιστής έγραψε

IMG_7442.png

Ευτυχώς αυτήν, την πως τη λέει …, την perfection δεν την ξέρω, ούτε θέλω να τη γνωρίσω, ούτε με αφορά

Έχω GAS και δεν θέλω θεραπεία

Μια ερώτηση, φιλαράκι. Καπνίζεις….;
Όχι ποτέ
Ένα εξαίρετο "νήμα" που θα μπορούσε να έχει τον γενικό τίτλο: Πώς να αποκτήσετε την κιθάρα των ονείρων σας αρκεί να προβείτε σε ορισμένες θυσίες, όπως για παράδειγμα να αποταμιεύετε τα χρήματα που θα δαπανούσατε για κάπνισμα υπέρ μιας ονειρεμένης κιθάρας
Εγώ δεν καπνίζω όμως άρα δεν έχω να κόψω κάτι ώστε να αποταμιεύσω χρήματα για κιθάρα.

Άρα συμπεραίνουμε πως μόνο οι καπνίζοντες που θέλουν να γίνουν πρώην καπνίζοντες μπορούν να αγοράσουν ακριβή κιθάρα

Το whole point του νηματος είναι , ότι κάθε μέρα ξοδεύουμε λεφτά σε χαζομάρες που δεν τις δίνουμε σημασία, ούτε μας προσφέρουν και κάτι.

Βαρίομαστε να κάνουμε καφέ μόνοι μας και παίρνουμε take-away , κάνουμε εγγραφές σε γυμναστήρια με συνδρομη 100 ευρώ το μήνα, γιατι βαρίομαστε να τρέξουμε ένα 5άρι μόνοι μας , πάμε σε ταβέρνες για να δούμε τους φίλους μας, λες και δεν μπορούμε να τους δούμε σπίτιι μας-σπιτι τους.....κ.ο.κ.

Και δεν λέω δικαίωμα του καθενός είναι να κάνει ό,τι θέλει, αλλά μην έχει την απορία πως πάιρνει κάποιος άλλος "ακριβή" κιθάρα.

Εγώ κάθε έξοδο που μου λέει ότι κάνει κάποιος , το μεταφράζω αυτόματα σε κιθάρα και τί θα έπαιρνε, γιατί είναι το μόνο που με ενδιαφέρει.:LOL:

Χθες πήγα και πήρα για λογαριασμό μιας φίλης ένα δαχτυλίδι δώρο (που της έκανε ο συζυγός της , που μόλις παντρεύτηκαν) για να της το στείλω.
Η κοσμηματοπώλης είναι επίσης κοινη μας φίλη και τη ρώτησα κατα την παραλαβη "πόσο κάνει τούτο;".
"Πάνω από 1Κ μου λέει"
Δεν μπορώ να πω ότι δεν το σκέφτηκα....... "....μα πόσο λαλάκας είναι - ειδικά αν σκεφτείς ότι σε 5-10 χρόνια θα χωρίσουν :LOL: ".

Last edited:
Δεν μπορώ να πω ότι δεν το σκέφτηκα....... "....μα πόσο λαλάκας είναι - ειδικά αν σκεφτείς ότι σε 5-10 χρόνια θα χωρίσουν
Και για να συνεχίσω τον ειρμό των σκέψεων του κ. συνήγορου: " Οπότε, θα αναλάβω το διαζύγιο, το οποίο αν δεν είναι συναινετικό και έχουμε απανωτές δίκες, θα πάω για μια ακόμη LP. Ωραία..." 🤑 😄

Και για να συνεχίσω τον ειρμό των σκέψεων του κ. συνήγορου: " Οπότε, θα αναλάβω το διαζύγιο, το οποίο αν δεν είναι συναινετικό και έχουμε απανωτές δίκες, θα πάω για μια ακόμη LP. Ωραία..." 🤑 😄
Μα με κάλεσαν στον γάμο.
Τους έβαλα σε φακελο ένα ποσό.....λαλακίες , πάει μια καλή hard case για την baja μου :LOL:
Μου λέει φίλη μου "γραφε και μια κάρτα μέσα".
ΔΕΝ έγγραψα τίποπα, απλά σφράγισα την καρτα με την σφραγίδα μου.
Όταν τους εγχείρισα το φάκελλο , τους είπα ξεκάθαρα , κάρτες και λαλακέις δεν γράφω, αλλά να έχετε πρόχειρα τα τηλέφωνά μου.....γιατι sooner or later Θα τα χρειαστείτε.

Μα με κάλεσαν στον γάμο.
Τους έβαλα σε φακελο ένα ποσό.....λαλακίες , πάει μια καλή hard case για την baja μου :LOL:
Μου λέει φίλη μου "γραφε και μια κάρτα μέσα".
ΔΕΝ έγγραψα τίποπα, απλά σφράγισα την καρτα με την σφραγίδα μου.
Όταν τους εγχείρισα το φάκελλο , τους είπα ξεκάθαρα , κάρτες και λαλακέις δεν γράφω, αλλά να έχετε πρόχειρα τα τηλέφωνά μου.....γιατι sooner or later Θα τα χρειαστείτε.
Εν ανάγκη μπορειτε να κρατήσετε κλειστό το φάκελο και να μου επιστραφεί ως προκαταβολή!

Πάντως να το ξανασκεφτείς για το γάμο. Μπορεις να πηγαινεις και να ριχνεις διακριτικά στις τσεπες των καλεσμένων κάρτες.

Εν ανάγκη μπορειτε να κρατήσετε κλειστό το φάκελο και να μου επιστραφεί ως προκαταβολή!
Της το πα στο περίπου πριν.....αν θέλει δώρο ή voucher διαζυγίου.....

Το whole point του νηματος είναι , ότι κάθε μέρα ξοδεύουμε λεφτά σε χαζομάρες που δεν τις δίνουμε σημασία, ούτε μας προσφέρουν και κάτι.

Βαρίομαστε να κάνουμε καφέ μόνοι μας και παίρνουμε take-away , κάνουμε εγγραφές σε γυμναστήρια με συνδρομη 100 ευρώ το μήνα, γιατι βαρίομαστε να τρέξουμε ένα 5άρι μόνοι μας , πάμε σε ταβέρνες για να δούμε τους φίλους μας, λες και δεν μπορούμε να τους δούμε σπίτιι μας-σπιτι τους.....κ.ο.κ.

Και δεν λέω δικαίωμα του καθενός είναι να κάνει ό,τι θέλει, αλλά μην έχει την απορία πως πάιρνει κάποιος άλλος "ακριβή" κιθάρα.

Εγώ κάθε έξοδο που μου λέει ότι κάνει κάποιος , το μεταφράζω αυτόματα σε κιθάρα και τί θα έπαιρνε, γιατί είναι το μόνο που με ενδιαφέρει.:LOL:

Χθες πήγα και πήρα για λογαριασμό μιας φίλης ένα δαχτυλίδι δώρο (που της έκανε ο συζυγός της , που μόλις παντρεύτηκαν) για να της το στείλω.
Η κοσμηματοπώλης είναι επίσης κοινη μας φίλη και τη ρώτησα κατα την παραλαβη "πόσο κάνει τούτο;".
"Πάνω από 1Κ μου λέει"
Δεν μπορώ να πω ότι δεν το σκέφτηκα....... "....μα πόσο λαλάκας είναι - ειδικά αν σκεφτείς ότι σε 5-10 χρόνια θα χωρίσουν :LOL: ".
Θα μπορούσε να είχε γλιτώσει 150€ και να της έκανε ένα πιο γυναικείο δώρο

"Πάνω από 1Κ μου λέει"
Τα δαχτυλιδια ανηκουν σε ειδικές κατηγορίες αφροδισιακων

Πάντως ακόμα κι αν δεν χωρίσουν, τα καλύτερα δώρα που μπορείς να κάνεις σε μια γυναίκα δεν είναι υλικά και δεν κοστίζουν τίποτα, αυτό πρέπει να το χωνεψουμε.

Για να πάρουμε την Les Paul, όχι τίποτε άλλο...😂

Τα δαχτυλιδια ανηκουν σε ειδικές κατηγορίες αφροδισιακων
Δέχομαι ότι ένα καλό δαχτυλίδι ...κρατάει την αξία του, όπως οι LP & oι Φενδερ....αλλά το θέμα είναι ότι δεν το κραταέι αυτός :LOL:

"Πάνω από 1Κ μου λέει"
Να και ένα σημείο που υπάρχει χάσμα απόψεων. Προσωπικά μπορεί για μενα να μη δώσω λεφτά για κιθάρες και synths ή για κάποιο άλλο δικό μου γούστο, όμως σίγουρα δεν θα τσιγκουνευτω τα λεφτά για τα δώρα που θέλω να κάνω ή να βοηθήσω τους δικούς μου, χωρίς να θέλω να πω ότι η δική μου είναι η σωστή τακτική.

Πάντως, και με το συμπάθειο @LK, η τελευταία πρόταση του παραπάνω quote μου φαίνεται εντελώς sad. Ίσως λόγω επαγγέλματος έχεις δει τόσα διαζύγια που τη θεωρείς σχεδόν νομοτελειακή κατάληξη κάθε γάμου, το θεωρώ λογικό (και ένας φωτογράφος γάμων κάποια στιγμή μου είχε πει "έχω δει τόσους γάμους που μπορώ σχεδόν να δω μέσα από το φακό πότε ένα ζευγάρι θα χωρίσει").
Αλλά μιας και αναφέρθηκαν τα κοσμήματα ως παράδειγμα, αυτά που έχω πάρει στη γυναίκα μου για γάμο και παιδιά κοστίζουν περίπου όσο 2 Les Paul Custom. Και δεν παίζει να τα κλάψω ακόμα κι αν χωρίσω, μιας και τη στιγμή που τα αγόρασα πραγματικά ήθελα να το κάνω. Προσωπικές απόψεις τα παραπάνω, feel free to disagree πάντα.

Να και ένα σημείο που υπάρχει χάσμα απόψεων. Προσωπικά μπορεί για μενα να μη δώσω λεφτά για κιθάρες και synths ή για κάποιο άλλο δικό μου γούστο, όμως σίγουρα δεν θα τσιγκουνευτω τα λεφτά για τα δώρα που θέλω να κάνω ή να βοηθήσω τους δικούς μου, χωρίς να θέλω να πω ότι η δική μου είναι η σωστή τακτική.

Πάντως, και με το συμπάθειο @LK, η τελευταία πρόταση του παραπάνω quote μου φαίνεται εντελώς sad. Ίσως λόγω επαγγέλματος έχεις δει τόσα διαζύγια που τη θεωρείς σχεδόν νομοτελειακή κατάληξη κάθε γάμου, το θεωρώ λογικό (και ένας φωτογράφος γάμων κάποια στιγμή μου είχε πει "έχω δει τόσους γάμους που μπορώ σχεδόν να δω μέσα από το φακό πότε ένα ζευγάρι θα χωρίσει").
Αλλά μιας και αναφέρθηκαν τα κοσμήματα ως παράδειγμα, αυτά που έχω πάρει στη γυναίκα μου για γάμο και παιδιά κοστίζουν περίπου όσο 2 Les Paul Custom. Και δεν παίζει να τα κλάψω ακόμα κι αν χωρίσω, μιας και τη στιγμή που τα αγόρασα πραγματικά ήθελα να το κάνω. Προσωπικές απόψεις τα παραπάνω, feel free to disagree πάντα.
Δεν disagree καθόλου.
Δεν με πειράζει ούτε να με περνούν sad , ούτε δυστυχισμένο
Όλες οι συμπεθέρες της γειτονιάς με βλέπουν με συμπάθεια.....που είμαι ανυπαντρός. :LOL:.
Ο μπιφτεκάς της γειτονίας μου κερνάει που και που μπιφτέκια....λέγοντας με...μην τα παρατας , καποια στιγμή θα παντρευτείς.....μια χαρά παιδί είσαι. :LOL:

Κάποτε μια μου είπε.
"Για να έχεις τέτοιες απόψεις, ΣΙΓΟΥΡΑ χώρισες και σε πείραξε".
Ξέρεις αυτές , που όλα τα ξέρουν και σου κάνουν δωρεάν ψυχανάλυση. :LOL:
¨Φυσικά " της λέω, "κάθε φορά που χωρίζω κάνω τον στεναχωρημένο....είναι ευγενικό! ". :LOL:

Λες ο μπιφτεκάς να ειναι τοσο γάτος που έχει στο μυαλο του οτι θα βρεις μια που θα σου πει:
"Πουλα αυτες τις Harley Benton και τις Soundsation και πάρε 2-3 gibson και καμια fender ακόμα, πάρε και 2-3 κλασσικούς ενισχυτές, να εχουμε μια ωραια και κλασσάτη συλλογή"?

Μην τους υποτιμάς τους ανθρώπους της πιάτσας.

Λες ο μπιφτεκάς να ειναι τοσο γάτος που έχει στο μυαλο του οτι θα βρεις μια που θα σου πει:
"Πουλα αυτες τις Harley Benton και τις Soundsation και πάρε 2-3 gibson και καμια fender ακόμα, πάρε και 2-3 κλασσικούς ενισχυτές, να εχουμε μια ωραια και κλασσάτη συλλογή"?
Παππούς είναι, old school , συνταξιούχος που πάει στο μαγαζι γιατι βαριέται....και δεν μπορεί να με βλέπει σε αυτά τα χάλια....ανύπνατρο.... :LOL:

Δεν disagree καθόλου.
Δεν με πειράζει ούτε να με περνούν sad , ούτε δυστυχισμένο
Όλες οι συμπεθέρες της γειτονιάς με βλέπουν με συμπάθεια.....που είμαι ανυπαντρός. :LOL:.
Ο μπιφτεκάς της γειτονίας μου κερνάει που και που μπιφτέκια....λέγοντας με...μην τα παρατας , καποια στιγμή θα παντρευτείς.....μια χαρά παιδί είσαι. :LOL:
Μην παρεξηγηθώ, καθόλου sad δεν λέω εσένα σαν άνθρωπο, έχεις την άποψή σου, την υποστηρίζεις με τον τρόπο που ζεις και τις επιλογές σου, μια χαρά όλα. Ίσως μου φάνηκε λίγο παραπάνω κυνικός ο τρόπος που το εξέφρασες νωρίτερα, that's all.

Μην παρεξηγηθώ, καθόλου sad δεν λέω εσένα σαν άνθρωπο, έχεις την άποψή σου, την υποστηρίζεις με τον τρόπο που ζεις και τις επιλογές σου, μια χαρά όλα. Ίσως μου φάνηκε λίγο παραπάνω κυνικός ο τρόπος που το εξέφρασες νωρίτερα, that's all.
Δεν σε παρεξηγεί κανείς.
ΑΛΛΑ, αν θες να μιλησω σοβαρά σκέψου τα κάτωθι:

Χρειάζεται να περιαφεί η οιαδήποτε ανθρώπινη σχέση τον μανδύα του κρατικού παρεμβατισμού;

Χρειάζεται να ρυθμίσει τη σχέση σου , για να το πώ πιο γενικά η "Πολιτεία" , η πιο ειδικά ένα κοριτσάκι (γιατί κατα 90% σε γυναίκα θα πέσειις) που μόλις αποφόιτησε από τη σχολή δικαστών και θα είναι στην έδρα του Μονομελούς Πρωτοδικείου, που δεν ξέρει που της πάνε τα τέσσερα (4), για να αποφασίσει ......για το τι θα κάνεις εσύ;

Χρειάζεται να διατηρούμε αυτόν το θεσμό εν έτει 2025 , ένα... "νομικό συμβόλαιο ανάμεσα στους εραστές " , με ρίζες στη Μεσοποταμία το 2350 π.Χ, και με σκοπό τη μεταβίβαση περιουσίας; (και μετά σας πειράζει που κοιτάμε vintage Κιθαρες του 1950 :LOL:).

Αν η απάντηση σε όλα τα παραπάνω είναι "Ναι", παντρευτείτε ελέυθερα.....και με τις ευχές μου ! :LOL:

Last edited:
Ο γαμος ειναι ενα πακετο, που τρωει οποιος το πηρε αποφαση να κανει παιδια. Αν καποιος δε θελει κατι τετοιο, θα ειναι τρελος να μπει στη διαδικασια.
Δεν χρειάζεται να παντρευτείς, για να κάνεις παιδιά.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back