Όχι ποτέΜια ερώτηση, φιλαράκι. Καπνίζεις….;
Εγώ δεν καπνίζω όμως άρα δεν έχω να κόψω κάτι ώστε να αποταμιεύσω χρήματα για κιθάρα.Ένα εξαίρετο "νήμα" που θα μπορούσε να έχει τον γενικό τίτλο: Πώς να αποκτήσετε την κιθάρα των ονείρων σας αρκεί να προβείτε σε ορισμένες θυσίες, όπως για παράδειγμα να αποταμιεύετε τα χρήματα που θα δαπανούσατε για κάπνισμα υπέρ μιας ονειρεμένης κιθάρας
Και για να συνεχίσω τον ειρμό των σκέψεων του κ. συνήγορου: " Οπότε, θα αναλάβω το διαζύγιο, το οποίο αν δεν είναι συναινετικό και έχουμε απανωτές δίκες, θα πάω για μια ακόμη LP. Ωραία..."Δεν μπορώ να πω ότι δεν το σκέφτηκα....... "....μα πόσο λαλάκας είναι - ειδικά αν σκεφτείς ότι σε 5-10 χρόνια θα χωρίσουν
Μα με κάλεσαν στον γάμο.Και για να συνεχίσω τον ειρμό των σκέψεων του κ. συνήγορου: " Οπότε, θα αναλάβω το διαζύγιο, το οποίο αν δεν είναι συναινετικό και έχουμε απανωτές δίκες, θα πάω για μια ακόμη LP. Ωραία..."![]()
![]()
Εν ανάγκη μπορειτε να κρατήσετε κλειστό το φάκελο και να μου επιστραφεί ως προκαταβολή!Μα με κάλεσαν στον γάμο.
Τους έβαλα σε φακελο ένα ποσό.....λαλακίες , πάει μια καλή hard case για την baja μου
Μου λέει φίλη μου "γραφε και μια κάρτα μέσα".
ΔΕΝ έγγραψα τίποπα, απλά σφράγισα την καρτα με την σφραγίδα μου.
Όταν τους εγχείρισα το φάκελλο , τους είπα ξεκάθαρα , κάρτες και λαλακέις δεν γράφω, αλλά να έχετε πρόχειρα τα τηλέφωνά μου.....γιατι sooner or later Θα τα χρειαστείτε.
Της το πα στο περίπου πριν.....αν θέλει δώρο ή voucher διαζυγίου.....Εν ανάγκη μπορειτε να κρατήσετε κλειστό το φάκελο και να μου επιστραφεί ως προκαταβολή!
Θα μπορούσε να είχε γλιτώσει 150€ και να της έκανε ένα πιο γυναικείο δώροΤο whole point του νηματος είναι , ότι κάθε μέρα ξοδεύουμε λεφτά σε χαζομάρες που δεν τις δίνουμε σημασία, ούτε μας προσφέρουν και κάτι.
Βαρίομαστε να κάνουμε καφέ μόνοι μας και παίρνουμε take-away , κάνουμε εγγραφές σε γυμναστήρια με συνδρομη 100 ευρώ το μήνα, γιατι βαρίομαστε να τρέξουμε ένα 5άρι μόνοι μας , πάμε σε ταβέρνες για να δούμε τους φίλους μας, λες και δεν μπορούμε να τους δούμε σπίτιι μας-σπιτι τους.....κ.ο.κ.
Και δεν λέω δικαίωμα του καθενός είναι να κάνει ό,τι θέλει, αλλά μην έχει την απορία πως πάιρνει κάποιος άλλος "ακριβή" κιθάρα.
Εγώ κάθε έξοδο που μου λέει ότι κάνει κάποιος , το μεταφράζω αυτόματα σε κιθάρα και τί θα έπαιρνε, γιατί είναι το μόνο που με ενδιαφέρει.
Χθες πήγα και πήρα για λογαριασμό μιας φίλης ένα δαχτυλίδι δώρο (που της έκανε ο συζυγός της , που μόλις παντρεύτηκαν) για να της το στείλω.
Η κοσμηματοπώλης είναι επίσης κοινη μας φίλη και τη ρώτησα κατα την παραλαβη "πόσο κάνει τούτο;".
"Πάνω από 1Κ μου λέει"
Δεν μπορώ να πω ότι δεν το σκέφτηκα....... "....μα πόσο λαλάκας είναι - ειδικά αν σκεφτείς ότι σε 5-10 χρόνια θα χωρίσουν".
Τα δαχτυλιδια ανηκουν σε ειδικές κατηγορίες αφροδισιακωνΤο whole point του νηματος είναι , ότι κάθε μέρα ξοδεύουμε λεφτά σε χαζομάρες που δεν τις δίνουμε σημασία, ούτε μας προσφέρουν και κάτι.
Βαρίομαστε να κάνουμε καφέ μόνοι μας και παίρνουμε take-away , κάνουμε εγγραφές σε γυμναστήρια με συνδρομη 100 ευρώ το μήνα, γιατι βαρίομαστε να τρέξουμε ένα 5άρι μόνοι μας , πάμε σε ταβέρνες για να δούμε τους φίλους μας, λες και δεν μπορούμε να τους δούμε σπίτιι μας-σπιτι τους.....κ.ο.κ.
Και δεν λέω δικαίωμα του καθενός είναι να κάνει ό,τι θέλει, αλλά μην έχει την απορία πως πάιρνει κάποιος άλλος "ακριβή" κιθάρα.
Εγώ κάθε έξοδο που μου λέει ότι κάνει κάποιος , το μεταφράζω αυτόματα σε κιθάρα και τί θα έπαιρνε, γιατί είναι το μόνο που με ενδιαφέρει.
Χθες πήγα και πήρα για λογαριασμό μιας φίλης ένα δαχτυλίδι δώρο (που της έκανε ο συζυγός της , που μόλις παντρεύτηκαν) για να της το στείλω.
Η κοσμηματοπώλης είναι επίσης κοινη μας φίλη και τη ρώτησα κατα την παραλαβη "πόσο κάνει τούτο;".
"Πάνω από 1Κ μου λέει"
Δεν μπορώ να πω ότι δεν το σκέφτηκα....... "....μα πόσο λαλάκας είναι - ειδικά αν σκεφτείς ότι σε 5-10 χρόνια θα χωρίσουν".
Δέχομαι ότι ένα καλό δαχτυλίδι ...κρατάει την αξία του, όπως οι LP & oι Φενδερ....αλλά το θέμα είναι ότι δεν το κραταέι αυτόςΤα δαχτυλιδια ανηκουν σε ειδικές κατηγορίες αφροδισιακων