Desafinando είπε:Ούτε το ποστ βλέπω εδώ..ούτε τα σύνθια της κυριας...και έχω 10/10 οπτική !
Λοιπόν για να σας λυθεί η απορία η τύπισσα είναι απλώς τρελή συλλέκτρια επειδή την έχω γνωρίσει από κοντά όταν ανέβαινα για ένα event Gabba hardcore που γινόταν στο οποίο συμμετείχα και εγώ... .... ...τη θεωρούν μαμά των synths.O σκοπός τις δεν είναι η παραγωγή αλλά το μιας νύχτας F........ με διαφορετικό dj μιας και αυτό είναι το πραγματικό της χόμπι.
σε 8 κανάλια γράφτηκε το OXYGEN του Jean Michel Jarre.OurDarkness είπε:Μην μασάτε ρε.. έχουν γραφτεί κομματάρες με ένα και δύο synth σε τετρακάναλα. Δείτε πιο πριν τι έγραψε ο ruffneck.
Εγώ δεν το πιστεύω αυτό! Δεν χρειάζεται να αγοράσεις πύργους απο synth για να κάνεις κάτι τέτοιο! (μόνο κόκκινες γόβεςO σκοπός τις δεν είναι η παραγωγή αλλά το μιας νύχτας F........ με διαφορετικό dj μιας και αυτό είναι το πραγματικό της χόμπι.
Μαριανα είπε:Εγώ δεν το πιστεύω αυτό! Δεν χρειάζεται να αγοράσεις πύργους απο synth για να κάνεις κάτι τέτοιο! (μόνο κόκκινες γόβεςO σκοπός τις δεν είναι η παραγωγή αλλά το μιας νύχτας F........ με διαφορετικό dj μιας και αυτό είναι το πραγματικό της χόμπι.)
Αλήθεια όμως, δε πιστεύω ότι ένας άνθρωπος μπορεί να ξοδεύει όλα του τα λεφτά γύρω από κάτι που δεν έχει ιδέα :Είμαι σίγουρη ότι η κυρία Cikira (αν και κάπως υπερβολική αλλά αφού είναι συλλέκτρια εντάξει) ξέρει να παίζει. Δε γίνεται αλλιώς.