...καλά...μην ξοδεύεσαι...άλλος Audiokostas μας προέκυψε ;D ;DSuperfunk είπε:μπορει αν τα λεγαμε γυρω απο ενα μπουκαλι ρετσινα (κερασμενο απο εμενα.. ;D)
Τώρα μιλάς σωστά!Superfunk είπε:και για να στο πω και ΑΚΟΜΑ πιο απλα αν δεν λατρευα αυτη τη χωρα δεν θα τα ελεγα αυτα που λεω
σε αυτο εχεις απολυτο δικιο,μπορει αν τα λεγαμε γυρω απο ενα μπουκαλι ρετσινα (κερασμενο απο εμενα.. ;D) να συνενοουμαστε ΠΟΛΥ καλυτερα..
Αγαπητέ ezez είπε:Μεγάλωσα σε εποχές και οικογένειες που τα πράγματα είχαν αρκετά σαφή όρια και στεγανά κι αναρωτιέμαι: Έμεινα πίσω με κάποιο τρόπο; Εγώ φταίω που μου φαίνονται περίεργα όλα αυτά ή όντως είναι σημεία των καιρών; Θα ήθελα τη γνώμη σας κι όπως είπα στην αρχή, πιστεύω πως οι εκ πρωτευούσης ορμώμενοι θα έχουν ίσως κάτι παραπάνω να πούν, αφού εκεί διαδραματίζεται κατά το μεγαλύτερο ποσοστό το μεγάλο πανηγύρι... Συγχωρέστε μου το μακρύ ποστ, έγραψα όσο λιγότερα ήταν δυνατόν...
+1skantzos είπε:αλλά βασικά έχουμε γεμίσει απολίτιστους, οι οποίοι καμιά φορά λένε και καμια καλή κουβέντα, είναι μπέρδεμα, αλλά και πάλι ξεχωρίζουν εύκολαπ.χ. με το παρακάτω ερωτηματολόγιο
α. πετάς σκουπίδια από το αμάξι;
β. πόσες ώρες βλέπεις τηλεόραση τη μέρα;
γ. έχεις διαβάσει βιβλίο το τελευταίο εξάμηνο;
δ. κοιτάς την τιμή σε αυτά που αγοράζεις;
βασανιστές που άκουγαν κλασική μουσική, δήμιοι που ήταν φιλόζωοι, μαφιόζοι οι οποίοι διάβαζαν ποίηση και καλλιεργούσαν τριαντάφυλλα κλπ.
α. Προσπαθώ αλλά σφηνώνει στο παράθυροskantzos είπε:α. πετάς σκουπίδια από το αμάξι;
α. Δηλαδή οδηγείς άρμα μάχης Leopard ή Zubr με φινιστρίνια.audiokostas είπε:α. Προσπαθώ αλλά σφηνώνει στο παράθυρο
β. Δεν έχει αρκετές ώρες η ημέρα για να χορτάσεις τηλεόραση
γ. Define "βιβλίο"
δ. Αν έχουν τιμή, δεν τα αγοράζω. Και αν ........ ποτέ στην αναγραφόμενη.
Υπάρχει δώρο;
α. Όχι.skantzos είπε:α. πετάς σκουπίδια από το αμάξι;
α. όχι, μου πετάνε (οδηγάω απορριματοφόρο)skantzos είπε:α. πετάς σκουπίδια από το αμάξι;
ελπίζω να μην το θεωρείς γκρίνια αν πω ότι οι παραπάνω απαντήσεις σε τοποθετούν στο 3% του πληθυσμούspy είπε:α. Όχι.
β. Law and Order τις καθημερινές, τίποτα το Σ/Κ. Μέσος όρος 30'/ημέρα.
γ. Ναι.
δ. Ναι.
Είμαι πολύ πολιτισμένος για Ελλάδα, είμαι διαφορετικός, δεν αντέχω, τα μαζεύω, φεύγω, πάω ΒΕΡΟΛΙΝΟ...