Όλα ένα; Το τέλος της διαφορετικότητας;

• Thread starter Thread starter ez
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 54
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 7K
Godwin's law, adapted to noiz.gr:

"As an online discussion in 'Anemon & Ydaton' grows longer, the probability of Germany being mentioned approaches 1."

Και που να αρχισω για τις ΗΠΑ (οπου περασα και τα καλυτερα χρονια της ζωης μου...τι να κλασσει η Γερμανια.... ;D).. ;D

Superfunk είπε:
μπορει αν τα λεγαμε γυρω απο ενα μπουκαλι ρετσινα (κερασμενο απο εμενα.. ;D)
...καλά...μην ξοδεύεσαι...άλλος Audiokostas μας προέκυψε ;D ;D

Ενταξει...ΑΠΕΛΙΑ κοκκινο τοτε? ;D

(εσυ που εισαι 90 ετων θα το θυμασαι σιγουρα.... :P ;D)

Superfunk είπε:
και για να στο πω και ΑΚΟΜΑ πιο απλα αν δεν λατρευα αυτη τη χωρα δεν θα τα ελεγα αυτα που λεω

σε αυτο εχεις απολυτο δικιο,μπορει αν τα λεγαμε γυρω απο ενα μπουκαλι ρετσινα (κερασμενο απο εμενα.. ;D) να συνενοουμαστε ΠΟΛΥ καλυτερα..
Τώρα μιλάς σωστά!

Όλα θα γίνουν ένα όταν η Gibson αγοράσει την Fender (ή το ανάποδο) και οι υπόλοιποι κατασκευαστές βγουν στην παρανομία. Μετά να σας δω.

ez είπε:
Μεγάλωσα σε εποχές και οικογένειες που τα πράγματα είχαν αρκετά σαφή όρια και στεγανά κι αναρωτιέμαι: Έμεινα πίσω με κάποιο τρόπο; Εγώ φταίω που μου φαίνονται περίεργα όλα αυτά ή όντως είναι σημεία των καιρών; Θα ήθελα τη γνώμη σας κι όπως είπα στην αρχή, πιστεύω πως οι εκ πρωτευούσης ορμώμενοι θα έχουν ίσως κάτι παραπάνω να πούν, αφού εκεί διαδραματίζεται κατά το μεγαλύτερο ποσοστό το μεγάλο πανηγύρι... Συγχωρέστε μου το μακρύ ποστ, έγραψα όσο λιγότερα ήταν δυνατόν...
Αγαπητέ ez

θα ήταν πολύ απλά τα πράγματα αν υπηρχαν ξεκάθαρα στεγανά. Δυστυχώς έχουν υπάρξει βασανιστές που άκουγαν κλασική μουσική, δήμιοι που ήταν φιλόζωοι, μαφιόζοι οι οποίοι διάβαζαν ποίηση και καλλιεργούσαν τριαντάφυλλα κλπ.

Βέβαια στην Ελλάδα τα τελευταία 60 χρόνια λόγω ίσως εμφυλίων χούντας και άλλων δεινών διαμορφώθηκε μια πολιτικοποιημενη κουλτούρα της ...ευαισθησίας, η οποία μας οδηγά σήμερα να κάνουμε συζητήσεις περί ...ποιότητας. Η οποία κουλτούρα σήμερα πια δεν υπάρχει, και λογικό είναι να μην υπάρχει, αφού π.χ. έχουμε στην κυβέρνηση πολλά χρόνια ένα "σοσιαλιστικό" κόμμα...

Το θεμα μου θυμίζει λίγο το άλλο με το Μάλαμα και τη Ματσούκα :) μάλλον τα λέω μπερδεμένα, αλλά βασικά έχουμε γεμίσει απολίτιστους, οι οποίοι καμιά φορά λένε και καμια καλή κουβέντα, είναι μπέρδεμα, αλλά και πάλι ξεχωρίζουν εύκολα ;) π.χ. με το παρακάτω ερωτηματολόγιο

α. πετάς σκουπίδια από το αμάξι;

β. πόσες ώρες βλέπεις τηλεόραση τη μέρα;

γ. έχεις διαβάσει βιβλίο το τελευταίο εξάμηνο;

δ. κοιτάς την τιμή σε αυτά που αγοράζεις;

skantzos είπε:
αλλά βασικά έχουμε γεμίσει απολίτιστους, οι οποίοι καμιά φορά λένε και καμια καλή κουβέντα, είναι μπέρδεμα, αλλά και πάλι ξεχωρίζουν εύκολα ;) π.χ. με το παρακάτω ερωτηματολόγιο

+1

το ζητημα, οσο και αν δεν μαρεσει στην πραγματικοτητα ειναι πως ο ανθρωπος ειναι πραγματι ενα πολυπλοκο ον.

ετσι λοιπον, ειναι πολυ λογικα τα....

βασανιστές που άκουγαν κλασική μουσική, δήμιοι που ήταν φιλόζωοι, μαφιόζοι οι οποίοι διάβαζαν ποίηση και καλλιεργούσαν τριαντάφυλλα κλπ.

skantzos είπε:

α. Προσπαθώ αλλά σφηνώνει στο παράθυρο

β. Δεν έχει αρκετές ώρες η ημέρα για να χορτάσεις τηλεόραση

γ. Define "βιβλίο"

δ. Αν έχουν τιμή, δεν τα αγοράζω. Και αν ........ ποτέ στην αναγραφόμενη.

Υπάρχει δώρο;

audiokostas είπε:
α. Προσπαθώ αλλά σφηνώνει στο παράθυρο

β. Δεν έχει αρκετές ώρες η ημέρα για να χορτάσεις τηλεόραση

γ. Define "βιβλίο"

δ. Αν έχουν τιμή, δεν τα αγοράζω. Και αν ........ ποτέ στην αναγραφόμενη.

Υπάρχει δώρο;
α. Δηλαδή οδηγείς άρμα μάχης Leopard ή Zubr με φινιστρίνια.

β. Εδώ εννοείς και την συνδρομητική;

γ. Μάλλον η έννοια περικλείει και τα περιοδικά ποικίλης ύλης, αλλά και τις εφημερίδες με συραμμένη ράχη.

δ. Δηλαδή κάνεις τα ψώνια σου από την αγορά Al - Halili.

(Συγγνώμη αλλά δεν μπόρεσα να αντισταθώ στον πειρασμό  ;D ;D ;D ;D ;D)

skantzos είπε:

α. Όχι.

β. Law and Order τις καθημερινές, τίποτα το Σ/Κ. Μέσος όρος 30'/ημέρα.

γ. Ναι.

δ. Ναι.

Είμαι πολύ πολιτισμένος για Ελλάδα, είμαι διαφορετικός, δεν αντέχω, τα μαζεύω, φεύγω, πάω ΒΕΡΟΛΙΝΟ...

skantzos είπε:

α. όχι, μου πετάνε (οδηγάω απορριματοφόρο)

β. όσες ώρες με βλέπει κι αυτή

γ. η απάντησή μου είναι ίσως, κι αυτό είναι οριστικό

δ. το περιεχόμενο μετράει

Hλία χαιρομαι που έπιασες το ποστ περι στιχων αλλα εχεις δικιο ας το αφήσουμε για άλλη φορα,ετσι και αλλιως το θεμα ηδη εχει πάει αλλου.

Τωρα στα αλλα απο που να ξεκινησεις και που να τελειωσεις.Εγω προσωπικα θα σταθω στο οτι κανενας δεν σεβεται κανεναν."Λευκη απεργια" οι ελεγκες εναεριας,απεργια τα φορτηγα-βυτιοφορα, εν μεσω της πιο δυσκολης περιοδου της χωρας στο peak της τουριστικης περιοδου.Να υπερασπιστουν τους εαυτους τους δε λεω(ουτε προσχεδιο νομου δεν ειδαν ακομα βεβαια) αλλα οχι π.....ς ποσες ομαδες που περιμενουν αυτον τον εναν μηνα,και δεν ειναι μονο οι ξενοδοχοι.....

spy είπε:
α. Όχι.

β. Law and Order τις καθημερινές, τίποτα το Σ/Κ. Μέσος όρος 30'/ημέρα.

γ. Ναι.

δ. Ναι.

Είμαι πολύ πολιτισμένος για Ελλάδα, είμαι διαφορετικός, δεν αντέχω, τα μαζεύω, φεύγω, πάω ΒΕΡΟΛΙΝΟ...
ελπίζω να μην το θεωρείς γκρίνια αν πω ότι οι παραπάνω απαντήσεις σε τοποθετούν στο 3% του πληθυσμού  :) και μην πείτε εδω μέσα ότι όλοι έτσι είμαστε, έτσι κι αλλιώς η μισή Ελλάδα δεν έχει μπει στο ιντερνετ...

Παρακολουθώντας αυτή τη στιγμή ενα θέμα σε άλλο φόρουμ περι των σχεσεων Ελλαδας-Αλβανιας, μου'ρχεται να βουρκώσω πως σε 6 σελίδες πηρα 60 τροφες για προβληματισμό εδω και σε 20 σελιδες εκει, το μονο που κερδισα είναι μια ταση προς την αυτοχειρία ή την αυτοδικεια. Μαλλον πρωτα το ενα και μετα το άλλο, αλλα ας μη λεω πολλά μερες που ειναι.

Mπορω να πω πως οταν μεγαλωσω, θελω να γίνω σαν τον Οντιοκώστα.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back