Έχω μια.....αλλά όλα λαλακίες κάνει.....οπότε της αφήνω μόνο το σφουγγάρισμα.
τι σατανάς είμαι πιά....Είναι πολύ δύσκολη η ζωή στον πύργο.
Σήμερα αποφάσισα να καθαρίσω όλα τα πίσω παράθυρα.....(τα μπροστά άλλη μέρα) ...τα πήγαινα πολύ καλά....μέχρι που σταμάτησα για να ψάξω τη ρυθμολογία....
Προκομμένη ! Κάνει τον πάγκο με σφουγγάρι και υγρό πιάτων.
Προκομμένη ! Κάνει τον πάγκο με σφουγγάρι και υγρό πιάτων.
Αυτή είναι πιο χαζή από αυτήν που χω.
Είναι εμαγιέ.Καλα, ΑΥΤΟ παρατηρησες εσυ;
Δεν ειδες οτι περναει το παγκο με το σφουγγαρι απο τη μερια με το συρμα, και θα του κανει χαρακιες;
Ναι τηγάνιζε αυγά ......στην κατσαρόλα δίπλα.Δεν βλέπετε ότι δεν είναι πάγκος?
Είναι εντοιχισμένη κουζίνα με κεραμικές εστίες, και από πάνω είναι ο απορροφητήρας.
Προφανώς θα τηγάνιζε κανένα αβγό, και πιτσίλισε το λάδι.
Πώς να το καθαρίσει δηλαδή, με την γλώσσα?
Ναι τηγάνιζε αυγά ......στην κατσαρόλα δίπλα.
H Ρυθμολογία ηχογραφήθηκε κανονικά την Atlantic με τον Adrian Barber που ηχογράφησε μεγάλα ονόματα. Ο κύκλος του CNS ηχογραφήθηκε στο σπίτι του, αν και μειώνει στο παραμικρό την αξία τουΠροσωπικά το έργο , οποιοδήποτε έργο, οποιουδήποτε καλλιτέχνη δεν το κρίνω αυτοτελώς, αλλά πάντα σε συνάρτηση με του ΠΟΥ , ΠΩΣ και ΠΟΤΕ το έκανε.
Και εδώ βλέπουμε ότι μέρος του δίσκου ηχογραφήθηκε στην ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ, στο ΣΠΙΤΙ του, το 1971.
Με άλλα λόγια ήταν μπροστά από τον μέσο Έλληνα εκείνης της εποχής μισό αιώνα (με home studio στην Νέα Υόρκη).
Αυτά δεν μπορώ να το παραβλέψω και να μην με γοητεύσουν.
Το αυτό ισχύει και για τον Μόραλη.
Αυτοτελώς , και το art work και η μουσική του δίσκου, μου αρέσουν πάρα πολύ , αλλά αν προσθέσω και το ΠΟΥ, ΠΩΣ και το ΠΟΤΕ......τότε είναι εκτός συναγωνισμού.
Υ.Γ. Ο δίσκος "ρυθμολογία" φυσικά δεν αγοράστηκε από εμένα , αλλά είναι από το αρχείο των γονιών μου.
Δεν υπήρχε περίπτωση να τον πουλήσω , πετάξω , ανταλλάξω....μιας και ήταν και ΄κληρονομιά" από τους δικούς μου, αλλά θα μου πεις εδώ δεν πέταξα τα λαστιχάκια από τις εκλογές....?