Φωνή αγράμματε...για τη φωνή του έλεγε...BigAlejandro είπε:φονια κυριε μου!
φονια!!!
Φωνή αγράμματε...για τη φωνή του έλεγε...BigAlejandro είπε:φονια κυριε μου!
φονια!!!
Τι ταπεινός και βράχος και τρίχες λες ;BigAlejandro είπε:οταν ο κωστας,αυτος ο ταπεινος μπλουζμαν,αυτος ο βραχος ηθικης, πιστος στην μουσικη του, στην γυναικα του και στο καθηκον απεναντι στο κοινο του δεν της εδωσε καμια απολυτως σημασια, εφυγε εκνευρισμενη με το αγορι της.(και χωρις να πληρωσουν τα ποτα τους.)
χαχαχαχαχα!!!marathon είπε:Επειδή δεν ξέρεις γαλλικά (και εγώ ξέρω) σου κάνω μετάφραση...
αμπλεμπλε φρανκ''= άμπαλε φραγκοφωνιά....
Δεν τον αποθέωνε...τον έβριζε...
και για να ξέρετε, η παντόφλα στα γαλλικά λέγεται, la pantoufle...
;D ;D ;D ;D ;DΤι ταπεινός και βράχος και τρίχες λες ;
Θες να πεις ότι δεν ήταν στημένο;
Θες να πεις ότι τζάμπα το παιζα cool;
Οχι ρε γαμ.......
Το "μεθυσμένη" δεν είναι απαραίτητα μειονέκτημα
Βρε κακόμοιρε παππούλη σαν το σκύλο του Pavlov....marathon είπε:και για να ξέρετε, η παντόφλα στα γαλλικά λέγεται, la pantoufle...
Δεν είναι κακό να φοβάσαι τη γυναίκα σου...και ο Τσακ Μπέρυ τις έτρωγε όταν γύριζε μεθυσμένος...καλό είναι να έρχεται μαζί και η γυναίκα σου για να σε προσέχει...όπως είδες ούτε εγώ, ούτε ο Νέστωρας όταν βγαίνουμε, έχουμε μαζί τις γυναίκες μας...και γυρνάμε στο σπίτι στις 4.00... ...μετά από jam...audiokostas είπε:Βρε κακόμοιρε παππούλη σαν το σκύλο του Pavlov....
Κάθε φορά που λες σύζυγος, λές και τη λέξη παντόφλα.
Νόμιζα ότι τον δυνατό καρπό η γυναίκα σου τον είχε από το τένις.
Μάλλον λάθος έκανα.
Κουράγιο βρε συ. Τι να πω. Κουράγιο.
Για τον Νέστορα δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα αλλά για σένα έχεις δίκιο. Απόλυτο. Το έχω διαπιστώσει ιδίοις όμμασι. Επανηλειμμένα. Ή μάλλον συνεχώς.marathon είπε:Δεν είναι κακό να φοβάσαι τη γυναίκα σου...και ο Τσακ Μπέρυ τις έτρωγε όταν γύριζε μεθυσμένος...καλό είναι να έρχεται μαζί και η γυναίκα σου για να σε προσέχει...όπως είδες ούτε εγώ, ούτε ο Νέστωρας όταν βγαίνουμε, έχουμε μαζί τις γυναίκες μας...και γυρνάμε στο σπίτι στις 4.00... ...μετά από jam...
Nαι, το είδα σου ζήτησε Mac, και εσύ (σπάγγο) έκανες ότι δεν άκουγες... :audiokostas είπε:Εμείς όμως είμαστε ακόμα νέοι (σχετικά με εσάς) και μοιραζόμαστε (καλώς ή κακώς) την αγάπη για την ίδια μουσική και ενδιαφέροντα.
Όπως λές είσαι ακόμα νέος, δικαιούσαι μετά το metal, να κάνεις και μία στάση στο blues μέχρι να πάς σε πιό δύσκολα πράγματα...Πρέπει όμως να σταματήσεις να συγχέεις τη μαρμελάδα με το μουσικό τζαμάρισμα
Οχι ρε συ και στον τελικό. Την Εθνική δεν θέλω να την χάσω. 8)longshadow είπε:Κάτι μου λέει οτι το επόμενο LIVE θα το κάνετε στον τελικό του μουντιάλ!!.... ;D ;D
Κάποιος άχρηστος με ευρωπαϊκή καριέρα... Δυστυχώς τους Loose Rag τους φάγανε τα κυκλώματα...BigAlejandro είπε:τελικα ποιος ειναι αυτουνος ο τσαμπιος λης που τολμα να παιξει ιδια μερα με τους λουζραγ?
Να δω όμως το πότε θα ξαναβγούμε.marathon είπε:...όπως είδες ούτε εγώ, ούτε ο Νέστωρας όταν βγαίνουμε, έχουμε μαζί τις γυναίκες μας...και γυρνάμε στο σπίτι στις 4.00... ...μετά από jam...
Εχεις δίκιο αν και το live έπαψε να συζητιέται από τη 2η σελίδα και μετα (ονόματα δε λέμε, σπίτια δε κλείνουμε).Korgious είπε:8 σελιδες εχει παει το θεμα για ενα λαιβ! Κωστα?...στις τουρνε θα θες ολοκληρο τον σερβερ !
κυριε, κυριε, ο μαραθος με τσιγγλαει απο την δευτερη σελιδα και μετα....!audiokostas είπε:Εχεις δίκιο αν και το live έπαψε να συζητιέται από τη 2η σελίδα και μετα (ονόματα δε λέμε, σπίτια δε κλείνουμε).
Αυτό δεν αναιρεί ότι παράγινε χαβαλές, πρωτοστατούντος εμού.
Ζητώ συγγνώμη.
Αυτοι πανε για διεθνη καριερα... 8) ;DKorgious είπε:8 σελιδες εχει παει το θεμα για ενα λαιβ! Κωστα?...στις τουρνε θα θες ολοκληρο τον σερβερ !